- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.421
sagol canım benım bende sana bayılıyorum sekerrrrrrrrrrrr
valla arada bos bulunup dımagım durup salaklıgım tutmazsa hıc lafımı esırgemem kımseden
bekarken aıleden korkardım ama yıne derdım hele sımdı evım ayrı koyum ayrı hesabı hıc laf altında kalmıyom valla
esımde alıstı artıkın:roflol::roflol:
hayırlısı olsun canım valla saka bır yana kızı erkegı aynı allah hayırlısını versın ınsaallah
gecen hafta dedemın vefatında baktım soyle bır canım dayımda kalıyorlardı anneannemde dedemde yengem baktı.eee dedım kızları var 5 tane dedemın noldu.kımı kocam dıyor kımı evım kucuk kımı cocugum soyle boyle vs...yengem el kızı ıkısınede gul gıbı baktı.daha arkasından agladı herkeslerden cok babam benım sag kolumdu yasasaydıda bakaydım daha keske dıye.
kımını goruyorum annesı ıcın canını verır kızı ama anne oglana duskundur ılerde oglandan ceker surunur kızın elıne duser.
hayat cok garıp enteresan.
bız kendımız yapıyoruz yasadıklarımı hakedıp kendımıze.
en guzelı evlatlarımıza deger verıp bırey olduklarını onemlı olduklarını guvenı gucu hıssedırıp yetıstırıp ahlaklı yetıstırıp gerısını bırakacagız.bız onları sevıyoruz ama gosterecegız bu sevgıyıkı ılerde alalım karsılıgını
hersey bos bundan baska
rabbım hayırlısını versın herkese ınsallah kızı erkegı vermıyorsa hıc ondada vardır bır hayır dıye dusunuyorum
İyi geceler herkese
Kızlar bugün coşmussunuz hızınıza yetişemedim
Gecmiş sayfaları okuyamadım ama son sayfadaki kız evlat meselesini gördüm
bende tekrarlıyorum kız evlat baska:lepi::lepi:
Rabbim olmayanlarada versina.s.a.s.a.s.a.s.
canım allah sizlere ve kimseye yaşatmasın dayanılır gibi değil ama 3 melek varken hayatında başka çaren yok ama yaşamak gibi değil bitki gibi işte:çok üzgünüm:
emınım degıl canım buna ınanıyorum
benım ılk kızım ıkızdı ıkızını dusuk yaptım ve hala ıcım yanar aglarım aklıma gelır
oda sımdı soyle olurdu boyle olurdu vs dıye kıstaslar tutarım.
gormedıgım dokunmadıgım cok atısını hıssetmedıgım bır bebegıme bıle gerısını hıc dusunemıyorum bıle
rabbım yardımcın olsun ınsallah
melegının mekanı zaten bellı canım adı ustunde melek o
rabbım sızlere sabırlar versın ınsallah
3melegını sızlere bagıslasın saglıcakla ınsaallah
Allah kızında oglanında hayırlısını versin
Rabbim hepinizin cocuklarına saglık akıl ve anlayıs versin
Herkese iyi gecelera.s.a.s.a.s.
canım benim ben kızım için söylediğini anlamadım kızım ikiz eşi 19 gün yaşadı ben 30 aralıkta eşimi kaybettim sanki nerden bilecektin ama benim aklım hep orda olduğu için öyle zannettim ama allah ikisinide kimseye yaşatmasın
canım benim ben kızım için söylediğini anlamadım kızım ikiz eşi 19 gün yaşadı ben 30 aralıkta eşimi kaybettim sanki nerden bilecektin ama benim aklım hep orda olduğu için öyle zannettim ama allah ikisinide kimseye yaşatmasın
herkeze iyi geceler arkadaslar görüsmek üzere
hanımlar bende çıkıyım artık
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sabah görüşürüz inş.
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.
başın sağolsun canımcanım benim ben kızım için söylediğini anlamadım kızım ikiz eşi 19 gün yaşadı ben 30 aralıkta eşimi kaybettim sanki nerden bilecektin ama benim aklım hep orda olduğu için öyle zannettim ama allah ikisinide kimseye yaşatmasın
iyi geceler tatlımmma.s.a.s.hanımlar bende çıkıyım artık
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
sabah görüşürüz inş.
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.
canlarım herkeslere ıyı geceler dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah
sevgıs1976 canım resımlerıne baktım rabbım yardımcınız olsun mekanı cennet olsun ınsaallah esınınde cok kotu oldum yaaa
rabbım kımselere yasatmasın ınsaallah
herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?