Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

valla ne güzel olurdu en azından istanbullu arkadaşlar buluşup tanışsaydık mesela ben s1907 ile mutlaka tanışmayı istiyorum yakınızda

bende hepinizle tanışmak istiyorum.
zerencim seni görmem çok zor değil biliyorsun.istediğin her an görüşme şansımız var.yerimseniben

şşşşştttttttttt sabah sabah kargalar şey etmeden ne bu la lak lak susun bakimmm daha afyonum patlamadı zaten erkenden geldim işe bu sabah 9,25 te buradaydım ya

birazdan günaydın diycem sizde hep bir ağızdan cevap verirsiniz.
uyanınca ayşegül üm zerenimin doğum gününü kutlarım.Sonracanım s1907 im nasıl oldu onu merak ediyorum falan ama bi durun uyanım emiiii

hişşşşşşşşşşşşşşşşşşşt git bi yüzünü yıka açılırsın:roflol::roflol::roflol:

scim inan senin o tarafa geleyim z.b nuna haber edecem kuzum ama havalar daha kızı pek çıkartmak istemiyorum istiyorumki yavrularımızda yanımızda olsun şekerim

bende küçükçekmecede oturuyorum

ayyyyy şefim yazık sana kimler işe getirtmiş seni yazıkkkkkkkkk kız hadi miskinlik yok bugün doğum günüm herkez piste göbek atacağız:teytey:

günaydın tüm melek anneleri
hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
zeren ayşegül nice mutlu yıllara canım
hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar. hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
öpüldünüz hatunlar.
sabah kahvenizde benden.

o zaman bi buluşma düzenlerizz
hafta sonu bir ara ne güzel olur

günaydın şekerler
güzel birgün diliyorum
meleklerimle annelerine

kızlar aslında bende uzak oturmuyorum
sinanobada oturuyorum

gunaydın canlarım sızlerede
aaaaaaaa bende ıstıyomyaaaaaaaaaa
durun anam yaaa havalar ısınsın efsunun yanına gıdecem ozaman bulusun bende gelem yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

canım zaten bende bu havada gelmeni istemem hayatım ya.senin kuzun çok küçük daha.kıyamam ben ona.allah göstermesin hasta falan olur.önümüz bahar.bol bol görüşürüz arkadaşım sen merak etme.
hadi bu arada zerenim için kızlar:teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

gunaydın canlarım sızlerede
aaaaaaaa bende ıstıyomyaaaaaaaaaa
durun anam yaaa havalar ısınsın efsunun yanına gıdecem ozaman bulusun bende gelem yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın miniğim.sen merak etme.biz şimdi buluşsak bile sen gelincede buluşuruz.seni görmeden gönderirmiyiz hiç seni hayatım.sen yeterki gell.bendede misafir olursun şekercim.a.s.a.s.

ayyyyyy ayyyyyyyyyyyayyyyyyyyyyyyy ölürüm senin için s1907
kknın en özel kadınııııııııa.s.
bak nasıl uyandırdın beni hemen
kız benim o kızım olurmu hiçççççççççççç:dance:

evvveeettt arkadaşlarım saolsun s1907 ciğim sayesinde uyandım bir anda
heyyoooooooo
günnnayyydııınnnnnnnn canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

zerenim şimdilik doğum günün kutlu olsun diyim sonra en özel şekilde yaparız bir partipartii

hayat güzel yaşamak güzel kapris yapmak daha güzelll ohh artık nede kaprisli gaci oldummm
aa bu ne beee yeter bende kaprisliyim artıkınnn kamilecem efsunem minik kuşlarım sizlerede kocamannn öpücükler işte geldi enerji makineniz hadi bakemm hop hop hopp:dance::sm_cool::sm_cool:

ya ne buluşması bakayım
tabi yakınız diye buluşun bakalım
bende gelebilsem keşkesenağlama
ama size güzel vakitler yinede
fotoları koyacaksınız amaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…