Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama bende aglarim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hiç ağlama şirinlikte yapma laf derken iyiydi değilmi yok işte sana pasta ohhhh senin hakkınıda davıdofa verdimcokacimcoook ablayla pardon teyzeyle he dalga geçmek he görücen sen klava:

hiç ağlama şirinlikte yapma laf derken iyiydi değilmi yok işte sana pasta ohhhh senin hakkınıda davıdofa verdimcokacimcoook ablayla pardon teyzeyle he dalga geçmek he görücen sen klava:

:jeyyar: :jeyyar: :icecream: Bu faciada en karlı ben çıktım galiba :roflol:

Benim eşimde 32 oldu bu durumda Emiy ona da dede demiş oluyo

Emiy'cim kıs yaşıtız senle :lepi:

sendemi 24sün kiz saka ettim kiz sende yaslandim dedin bende gülelim diye dedim

kalbimi kiriyon ha bir pasta icin yapilirmi bu kardase ask olsun küstüm iste
pastanida istemiyorum sakadanda anlamiyon :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

24'üm canım 25 olucam mayısın sonlarında hihoyyyt

Tamam küsme Zerenime, ben çaktırmadan sana veririm pastadan, yandan uzatıyom bak al hihoyyyt:içelim:

24'üm canım 25 olucam mayısın sonlarında hihoyyyt

Tamam küsme Zerenime, ben çaktırmadan sana veririm pastadan, yandan uzatıyom bak al hihoyyyt:içelim:

canim ben 9.ayda 25 olacam
buarada cok sagol pasta neli ona göre alayim
cikaolataliysa ver yoksa yerme
ben bek yiyemiyorum pastalari
yinede sagol bebisim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :içelim:

canim ben 9.ayda 25 olacam
buarada cok sagol pasta neli ona göre alayim
cikaolataliysa ver yoksa yerme
ben bek yiyemiyorum pastalari
yinede sagol bebisim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :içelim:

Neyli istersen onlu oluyo hayali bi pasta bu sırnaşık şey Benimki frambuazlı sen çikolatalı mı istiyon Emoşum tamam sana uzattığım ondandı :içelim:

abooooooooo pastalarda yenmıs yas kavgalarıda yapılmıs oooooooooooo
kızlar sakın olun anam yaa yazınlanları soyle bır hayal ettımde pasta kavgası heryer pasta gıbı dusundum
ay ne komık olurduk dusununsenıze halımızı
canım yaa bosver sen emıyı bebegım bende onumuzdekı ay 30 olacagım.
senıde gorurum emıyyyy kıssssss 5 sene sonra.
ınan 25lerde hıc yas sorun degıl gıbı gelıyor ama 29 olunca 20ler bıtıyor artık dıye bır bozuluyor ınsan offfffff offfffffffff
canımı sıktınız valla sımdı aklıma geldı yıne yaaaaaaaaaaaaaaaaa
esımde ben ne yapayım ozaman dıyor.esım 39 oldu kızlar
omur nasıl gıdıyor yaaa
20lerde 40 yas yaslı derdım sımdı kocam 39oldu ben 30 offfff offfffffffff
ay kacıyom ben daraldım valla (((((((((

Neyli istersen onlu oluyo hayali bi pasta bu sırnaşık şey Benimki frambuazlı sen çikolatalı mı istiyon Emoşum tamam sana uzattığım ondandı :içelim:

ok sagol canim benim bu arada zeren cok kizdi galiba kiz gercekten saka etmistim nesyse gelince görürüm ben onu

anlasilan herkesin yarasina tuz bastim huyum kurusun bazen düsünmeden konusuyorum galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet ya nerden çıktı şimdi bu yaş polemiği.allah allah konuşucak birşey mi bulamadınız.
minikciğim bunlar bize nispetmi yapıyorlar ne.klava:klava:
kapatın mevzuyu kırarım kafanızı heeeeeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…