Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

valla sorma seker yaaa
hemde ne tuz gaya tutu gayaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet ya nerden çıktı şimdi bu yaş polemiği.allah allah konuşucak birşey mi bulamadınız.
minikciğim bunlar bize nispetmi yapıyorlar ne.klava:klava:
kapatın mevzuyu kırarım kafanızı heeeeeeee.

valla sorma sekerım yaaa ınsanın damarına basılırmı hıc yas konusunda ayolllllll
ahhhhh genclıgım ahhhhhhh dermısım bırde tam olurmus:roflol::roflol::roflol:

kizlar you tube yasakmi hala size bir link vermek istiyodumda

valla hıc kullanmıyorum ben orayı sevmedıgım bıyer seker haberımde yok

arkadaşlar moralim çok bozuk ya.çok sevdiğim bir kardeşim vardı.sanırım doktorlar lenf bezi kanserinden şüpheleniyorlar.hemde daha çok küçük.18 yaşında.ünüversite sınavalarına hazırlanıyor.
biyopsi yapıcaklarmış.vücutda mikrobunu bulmuşlar herhalde.annesi perişan.
uffffffffff keyfim kaçtı ya.senağlamasenağlama

elektrikler kesildi
maşallah doldurmuşsunuz sayfaları
yaş kavgaları yapılmış bende temmuz sonu 30 oluyorum en yaşlı eş benimki galiba
mayısta 44 bitiyor aşkımın
burada tam bahar havası geldi ne güzel
offff ama ben tadını çıkaramayacağım malesef polen alerjim az balkona çıkayım dedim gözlerim şişmeye başladı gidip ilacımı yazdırayım
oradan da halimenin veli toplantısı var oraya geçeceğim
çok doldurmayın ukurken şaşı olacağız yakında:))))))))))))
görüşmek üzere şekerlerrr

ah canim ya cok genc daha gecmis olsun canim allah yardimcisi olsun

ay canım benım yaaa rabbım yardımcısı olsun ınsaallah canım benım
offfff offfffffff kotu haber almaktan nefret edıyorum artık yaaa
canım perısan olmazmı yaaa rabbım kımselere gostermesın ınsallah
acıl sıfalar dılıyorum canım benım

Geçmiş olsun canım umarım düşünülen çıkmaz yoktur öyle bişey inşallah .. :Saruboceq:

kolay gelsın canım benım toplantıda gurulan gel bakalım melegımızle sekerım
hayırlı yaslar olsun ınsaallah canım yaaa saka bır yana
allah uzun saglıklı omurler nasıp etsın hepımıze ınsaallah

geçmiş olsun canım ya inş bişeyi yotur
ilk evrelerinde farkedilince çok iyi sonuçlanıyor tedavisi ama inş sadecew bir şüphedir inş:Saruboceq:

kolaygelsin sana canim gecmis olsun dikkat et yoksa herkes senden korkup kacar ilaclarini almayi unutma

bugün kizimin konrole götürecez göz dr una insallah kizlar bisey cikmaz sanmiyorum bisey oldugunuda cocuk dr öylesine demistir insallah göz druna gidin diye hic aklima gelmedi bir sorunmu var demek adam sogukkanli diyince aklima bisey gelmedi insallahta öyle olur

kizlar görüntünüz varda sesiniz cikmiyo ben birazdan gelirim siz sohpet etmeye baslayin hadi

iki laf atıyım dedim size ablanıza saygı gösterin en büyüğünüz benimyerimseniben 34 üm ama 24 gönüllüyüm lem bu araba gibi oldu anam kızım diyo ki evinin kadını çocuklarının anası olucaksın internet kadını olmicaksın bence PC ona kalsın diye öyle diyo yemezlerrrrrrrr ::roflol::roflol::roflol:yine kaçıyorum kaptı bizim cadı PC yii öpüyorumm datLuLarımm mucuuuuk:1hug::1hug::1hug:

emıy canım yok yaa neden kussun aa kocaman ınsanlarız olurmu oyle sey ısı falan cıkmıstır canım
kolay gelsın sekerım sanada drumuz baksın bakalım melegımıze canım
valla accık testlere baktım calıstım sızlere bakıyorum aradada canım pc basında cakıldım kaldım offff offff
gozlerım agrıyor aksam yattıgımda

gene nerden cıktın kıs sen aa
gıt ısıne yahu teyzecıgımle ılgılensene
aaaaaaa valla dogru soyluyor ne ısın var pcde senın gıbı evlı barklı kadının yaaaaaaa
bak bız hıc yapıyomuyuz oyle seylerrrrrr:roflol::roflol::roflol:

ay kızlar bende kacıyorum artık yaaa vallahı bıyerlerım duzlestı sabahtan berı pc karsısında oturmaktan
bır sure kayboluyorum sekerler ıkı daha calısıp gelırım
gorusmek uzere sekerler opuyorum sızlerı

Selam arkadaslar kizimla sorunlarim hic bitmiyecekmi bilemiyorum sorunumuz su kizim 14 yasinda ve 16 yasinda bir kiz arkadasi var kiz biraz serbest ailesi herseyine okey verir gibiler ve annesinin bana dedigi laf "biz kizimizi birakiyoruz kendi yasayarak görsün hatayida dogruyuda" iyide bile bile hatayi görsün diyede hataya düsmesinimi beklemek lazim neyse ben kendi kizima geleyim.benim kizim bu arkadasina cok hevesleniyor,hergün gezmeye gitmek istiyor onunla zaten 24 saat telefon ellerinden düsmüyor biz ara sira cikmasina izin verdik saat 7 de evde olma sarti ile ama hep o kizla beraber gidiyorlar burada genclikevi diye biryer var hep ordalar gittim gördüm orayi ama hic hosuma gitmedi.Benim kizim simdide saat 8 e kadar izin istiyor buna evet desem sonra 9 olacak 10 olacak,bu kiz onu yönlendiriyor biliyorum ama bisey yapamiyorum bana diyorki kizim sen benim kimseyle arkadas olmami istemiyorsun,ne diyorsam kendi capinda hakli ben hep haksizim simdide o arkadasi kendi ailesiyle konusacakmis benim kizim artik bizde kalsin diye benimide simdi bu hayallerde,dün yine gitmek istedi izin vermedim bagirdi bagirinca esim ne oluyor dedi durumu anladi ve 2 hafta oraya gitmeme cezasi yedi dün aksamdan beri odasindan cikmiyor sabah kalkip okulada gitmedi basim agriyor diye sastim valla ne yapacagimi.

minik kuşlarım zaten burası kk olmaktan çıkacak dk olacak bak bunu ben hep söylüyorum aha şurayada yazıyorum :roflol::roflol:

dk:dullar kulübü
dün gece sohbette bunu elif ede söyledim zaten başlayın hazırlıklara hepimiz dk ya gelicez dedim Allah sonumuzu hayır eyle yarabbiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey

hosgeldın canım aramıza allah bagıslasın canım evladınıda
ınan ne dıyecegımı bılemedım canım yaaa
masaallah dıger aıleyede pes dıyorum.
evet cok sıkmak ıyı degıl serbestte bırakılacak ama seyınıde cıkarmanın bır anlamıyo yok hataları gormek ve ders almak guzel tabıkı bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır ama donumlez hatalar yaparsa ne olacakmıs onu dusunmuslermı acaba. neyse o onların sorunu canım.ama senınde kızın genclıgı hevesı ıster ıstemez onları cazıp kılacak sende kısıtladıkca daha cazıp hale getırecek karsı tarafı.
cok tehlıkelı bır yas donemı vallahı.kızlarım daha kucuk ama bızlerde yasayacagız bunları.
su an senın konusman soyledıklerın kızmaların ne desen olmayacak canım
bır buyugun bır uzmanın yardımını alın bence.arkadasımda bu durumdaydı ve zorumla gıttıler ama sımdı cok memnun.
ınan bana ergenlık donemınde yardım alan cok aıle var.bu kotu bısey degıl.esınle konusup ısın uzmanı bırını bulup aılecek gıdın once sızlerle daha sonra kızınızla yalnız gorusme yapıp olayları cozecektır canım
buna ınanıyorum
allahyardımcınız olsun ınsaallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ılahııııııı kıs
boyle gıderse olacagı o ama kızlar harbıden accık da kocalarla ılgılenelım valla
hayır netın parasını oduyorlar sekerım yaa onun hatrına accık ılgılenek barı:roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana benımkının sıkayetı yok canım herkese yetıyom da uzun zamandır boyle sohbet etmıyordum yogunluktan dolayı ozledım ondan ayrılamıyorum
sohbetede 2 aydır gıremıyorum yanlıs sıfre vaya kullanıcı adı yazıyor
elıf ablaya msnden bır soracagım sonra vazgecıyorum ay derslere calısamam dıye sınavı vereyım sohbetede gelırım artıkın:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…