- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.621
ok sagol canim benim bu arada zeren cok kizdi galiba kiz gercekten saka etmistim nesyse gelince görürüm ben onu
anlasilan herkesin yarasina tuz bastim huyum kurusun bazen düsünmeden konusuyorum galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet ya nerden çıktı şimdi bu yaş polemiği.allah allah konuşucak birşey mi bulamadınız.
minikciğim bunlar bize nispetmi yapıyorlar ne.klava: klava:
kapatın mevzuyu kırarım kafanızı heeeeeeee.
kizlar you tube yasakmi hala size bir link vermek istiyodumda
arkadaşlar moralim çok bozuk ya.çok sevdiğim bir kardeşim vardı.sanırım doktorlar lenf bezi kanserinden şüpheleniyorlar.hemde daha çok küçük.18 yaşında.ünüversite sınavalarına hazırlanıyor.
biyopsi yapıcaklarmış.vücutda mikrobunu bulmuşlar herhalde.annesi perişan.
uffffffffff keyfim kaçtı ya.senağlamasenağlama
arkadaşlar moralim çok bozuk ya.çok sevdiğim bir kardeşim vardı.sanırım doktorlar lenf bezi kanserinden şüpheleniyorlar.hemde daha çok küçük.18 yaşında.ünüversite sınavalarına hazırlanıyor.
elektrikler kesildi
maşallah doldurmuşsunuz sayfaları
yaş kavgaları yapılmış bende temmuz sonu 30 oluyorum en yaşlı eş benimki galiba
mayısta 44 bitiyor aşkımın
burada tam bahar havası geldi ne güzel
offff ama ben tadını çıkaramayacağım malesef polen alerjim az balkona çıkayım dedim gözlerim şişmeye başladı gidip ilacımı yazdırayım
oradan da halimenin veli toplantısı var oraya geçeceğim
çok doldurmayın ukurken şaşı olacağız yakında:))))))))))))
görüşmek üzere şekerlerrr
geçmiş olsun canım ya inş bişeyi yoturarkadaşlar moralim çok bozuk ya.çok sevdiğim bir kardeşim vardı.sanırım doktorlar lenf bezi kanserinden şüpheleniyorlar.hemde daha çok küçük.18 yaşında.ünüversite sınavalarına hazırlanıyor.
elektrikler kesildi
maşallah doldurmuşsunuz sayfaları
yaş kavgaları yapılmış bende temmuz sonu 30 oluyorum en yaşlı eş benimki galiba
mayısta 44 bitiyor aşkımın
burada tam bahar havası geldi ne güzel
offff ama ben tadını çıkaramayacağım malesef polen alerjim az balkona çıkayım dedim gözlerim şişmeye başladı gidip ilacımı yazdırayım
oradan da halimenin veli toplantısı var oraya geçeceğim
çok doldurmayın ukurken şaşı olacağız yakında:))))))))))))
görüşmek üzere şekerlerrr
iki laf atıyım dedim size ablanıza saygı gösterin en büyüğünüz benimyerimseniben 34 üm ama 24 gönüllüyüm lem bu araba gibi oldu anam kızım diyo ki evinin kadını çocuklarının anası olucaksın internet kadını olmicaksın bence PC ona kalsın diye öyle diyo yemezlerrrrrrrr ::roflol::roflol::roflol:yine kaçıyorum kaptı bizim cadı PC yii öpüyorumm datLuLarımm mucuuuuk:1hug::1hug::1hug:
gene nerden cıktın kıs sen aa
gıt ısıne yahu teyzecıgımle ılgılensene
aaaaaaa valla dogru soyluyor ne ısın var pcde senın gıbı evlı barklı kadının yaaaaaaa
bak bız hıc yapıyomuyuz oyle seylerrrrrr:roflol::roflol::roflol:
Selam arkadaslar kizimla sorunlarim hic bitmiyecekmi bilemiyorum sorunumuz su kizim 14 yasinda ve 16 yasinda bir kiz arkadasi var kiz biraz serbest ailesi herseyine okey verir gibiler ve annesinin bana dedigi laf "biz kizimizi birakiyoruz kendi yasayarak görsün hatayida dogruyuda" iyide bile bile hatayi görsün diyede hataya düsmesinimi beklemek lazim neyse ben kendi kizima geleyim.benim kizim bu arkadasina cok hevesleniyor,hergün gezmeye gitmek istiyor onunla zaten 24 saat telefon ellerinden düsmüyor biz ara sira cikmasina izin verdik saat 7 de evde olma sarti ile ama hep o kizla beraber gidiyorlar burada genclikevi diye biryer var hep ordalar gittim gördüm orayi ama hic hosuma gitmedi.Benim kizim simdide saat 8 e kadar izin istiyor buna evet desem sonra 9 olacak 10 olacak,bu kiz onu yönlendiriyor biliyorum ama bisey yapamiyorum bana diyorki kizim sen benim kimseyle arkadas olmami istemiyorsun,ne diyorsam kendi capinda hakli ben hep haksizim simdide o arkadasi kendi ailesiyle konusacakmis benim kizim artik bizde kalsin diye benimide simdi bu hayallerde,dün yine gitmek istedi izin vermedim bagirdi bagirinca esim ne oluyor dedi durumu anladi ve 2 hafta oraya gitmeme cezasi yedi dün aksamdan beri odasindan cikmiyor sabah kalkip okulada gitmedi basim agriyor diye sastim valla ne yapacagimi.
minik kuşlarım zaten burası kk olmaktan çıkacak dk olacak bak bunu ben hep söylüyorum aha şurayada yazıyorum :roflol::roflol:
dk:dullar kulübü
dün gece sohbette bunu elif ede söyledim zaten başlayın hazırlıklara hepimiz dk ya gelicez dedim Allah sonumuzu hayır eyle yarabbiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?