Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tsk ederim minik kusum zaten ben izin verdikce o hep daha fazlasini istiyor esim benim ikinci evliligim yani kizimin babasi degil simdi kizim dünkü cezayi ondan yiyince ona karsi siper aldi isine geldimiydi babasi oluyor isine gelmedimiydi o adam oluyor kizim icin iki arada bir derede kaldim dengeyi saglamakta zor of offff.

saolun kızlar.dualarınız için.bende dua ediyorum ki sadece şüphe olsun diye ama işte bu şuphe bile adamı deli ediyor.inşallah düşündükleri çıkmaz hayatım.

hıımmmmm allah yardımcın olsun canım
evet kızının yerınde kım olsa aynı seyı yapabılır
yanlıs anlama benıde.ınsan oglunun yapısında bu var ıyıysen her dedıgıne ok dersen senden ıyısı yok bır kere hayır de senden kotusu olmaz.bırde genc kız olunca durum fevrı davranısları ve delı yasları ısın ıcıne gelınce ıster ıstemez boyle soyleyıp senı ve esınıde kırıyordur.
sende cok haklısın canım arada kalmıs durumdasın.
bence denemeye deger canım yaa bır uzmanla once sız gıdıp konusun daha sonra kızınızı goturun bence
faydasını gorecek emınım.sadece bu konuda degıl omru boyunca gorecektır

gel gel ya pek bi kafa dağıtıyoruz sorma anca saçmalama ama kafa çok güzel desarj oluyo hele biz çalışanlara pek bi güzel geliyoo
yanlış şifre olayına gelince o oluyo canım siteye çık gir ve devam etmeye o seni bir zaman sonra alıyor zaten o devamlı herkese oluyor merak etmee..hi hii dh güzel ama dimiii bak oraya erkekte alınmalı ama ee hep mi dk da kalıocaz dimi..:roflol::roflol::roflol:sırnaşık
şeysırnaşık şey:dance:

hayatım ilk başta aramıza hoşgeldin.bende miniğe katılıyorum hayatım.bencede bir uzmandan yardım al.bu aralar erişkin annelerin hep şikayetleri aynı şey üstüne.ama ben olsaydım sanırım bende yardım alırdım.işe yarıyacağanada inanıyorum hayatım.

baska anlami varmi dediginin ki kesin onun icin diyodur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canim hem ders hem pc hem cocuklar hem es hem is ondandir sekerci biraz az kullan gözlerini yada gözlük al dikkat et canim gözbu her organimiz önemli ama görmemek dahada kötüdür diye düsünüyorum yerimseniben yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:
bılıyorum canım 3 4 ay oncede basıma gelmıstı sımdıde oldu
denedım onuda olmadı bende cok ugrasmadım derslerıme asılayım dıye
ama sohbetıde ozledım bayadır gırmıyorum

ben geldim kızlar içimi ezdiniz ayy ağladım valla ALLAH herkeze yardım etsin şifa versin

hosgeldın anam nerdesın kıs sen emıy senı arıyordu
yas dolayısıyla kustumu bana dıye:roflol::roflol::roflol:
yana done senı sordu ıcıne verdı kızcagızın:roflol::roflol:
amın canım yaa ınsaallah rabbım hastalara sıfa versın rabbım herkesın yardımcısı olsun ınsaallah

sagol canım benım
dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınde bır dr gorunecegım olmadı dınlendırıcı falan alırım belkı
sızler ıcın feda olsun anam gozumde ne dıyım
:roflol::roflol::roflol:
manyagınız oldum anam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allah basımızdan eksık etmesın kkmızı ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:

bensiz ne sohpeti kiz bensiz gireni döverim haaaa klava: klava: klava: klava: klava:

senin yüzünden sen bana teyze dedin nine dedin -tatlicadiarzu-senağlama

delimisin kiz bir saka ettik onun icin aglanirmi iyi bende birdaha sana takilmam ozaman minigim götürüyo tek sakalarimi bundan sonra ona takilirim bende :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

iyi edersin canim dikkat et Şeniz Şeniz Şeniz

bensiz ne sohpeti kiz bensiz gireni döverim haaaa klava: klava: klava: klava: klava:

aaaaaa sende ıyı elı masalı oldun yaaaaaa
ne desek oklavanı sallıyon
anam en son senınle aylar once takılıyordukya ozamandan berı gıremıyorum zatı hem fırsat olmuyor hemde teknolojı ızın vermıyo
sende yoksun dıye gırmıyommmm:roflol::roflol::roflol:
cogunuzla burdan msnden fecaden telden konusuyorum napayım sohbette su ara eksık kalsın seker

aman sevsinler sen bana selamda vermezsin artık bak çok kırıyon beni kaydirigubbakcemile3

vermem vermem oh sende kal orda
yok kiz neden vermeyim eger benim yüzümeyse dedim
saka etmistim oyüzden naniknanik naniknanik yerimseniben yerimseniben

ben arada bir giriyorumda yok tadi falan kiz
tartisma kavga tadi yok yani benim orda tanistiklarimin cogu yok
onun icin bende baklip cikiyorum yerimseniben yerimseniben

anaaaa herkes nere kayboldu yaaaa kizlar nerdesiniz
bende cikayim biraz uzanayim esim gelir birazdan
ama ben yemekta yapmam gerek offffffffffffffffffffffffff ya
ev kadini olmak nekadar zor daha dogrusu kadin olmak cok zor
her is bizi bekliyo biktim artik is yemek camasir offffffffff offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…