- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.641
tsk ederim minik kusum zaten ben izin verdikce o hep daha fazlasini istiyor esim benim ikinci evliligim yani kizimin babasi degil simdi kizim dünkü cezayi ondan yiyince ona karsi siper aldi isine geldimiydi babasi oluyor isine gelmedimiydi o adam oluyor kizim icin iki arada bir derede kaldim dengeyi saglamakta zor of offff.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ılahııııııı kıs
boyle gıderse olacagı o ama kızlar harbıden accık da kocalarla ılgılenelım valla
hayır netın parasını oduyorlar sekerım yaa onun hatrına accık ılgılenek barı:roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana benımkının sıkayetı yok canım herkese yetıyom da uzun zamandır boyle sohbet etmıyordum yogunluktan dolayı ozledım ondan ayrılamıyorum
sohbetede 2 aydır gıremıyorum yanlıs sıfre vaya kullanıcı adı yazıyor
elıf ablaya msnden bır soracagım sonra vazgecıyorum ay derslere calısamam dıye sınavı vereyım sohbetede gelırım artıkın:roflol::roflol::roflol:
tsk ederim minik kusum zaten ben izin verdikce o hep daha fazlasini istiyor esim benim ikinci evliligim yani kizimin babasi degil simdi kizim dünkü cezayi ondan yiyince ona karsi siper aldi isine geldimiydi babasi oluyor isine gelmedimiydi o adam oluyor kizim icin iki arada bir derede kaldim dengeyi saglamakta zor of offff.
iki laf atıyım dedim size ablanıza saygı gösterin en büyüğünüz benimyerimseniben 34 üm ama 24 gönüllüyüm lem bu araba gibi oldu anam kızım diyo ki evinin kadını çocuklarının anası olucaksın internet kadını olmicaksın bence PC ona kalsın diye öyle diyo yemezlerrrrrrrr ::roflol::roflol::roflol:yine kaçıyorum kaptı bizim cadı PC yii öpüyorumm datLuLarımm mucuuuuk:1hug::1hug::1hug:
emıy canım yok yaa neden kussun aa kocaman ınsanlarız olurmu oyle sey ısı falan cıkmıstır canım
kolay gelsın sekerım sanada drumuz baksın bakalım melegımıze canım
valla accık testlere baktım calıstım sızlere bakıyorum aradada canım pc basında cakıldım kaldım offff offff
gozlerım agrıyor aksam yattıgımda
gel gel ya pek bi kafa dağıtıyoruz sorma anca saçmalama ama kafa çok güzel desarj oluyo hele biz çalışanlara pek bi güzel geliyoo
yanlış şifre olayına gelince o oluyo canım siteye çık gir ve devam etmeye o seni bir zaman sonra alıyor zaten o devamlı herkese oluyor merak etmee..hi hii dh güzel ama dimiii bak oraya erkekte alınmalı ama ee hep mi dk da kalıocaz dimi..:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:dance:
ben geldim kızlar içimi ezdiniz ayy ağladım valla ALLAH herkeze yardım etsin şifa versin
ben geldim kızlar içimi ezdiniz ayy ağladım valla ALLAH herkeze yardım etsin şifa versin
hosgeldin neden agladin kiz aaaaaaaaaa
baska anlami varmi dediginin ki kesin onun icin diyodur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canim hem ders hem pc hem cocuklar hem es hem is ondandir sekerci biraz az kullan gözlerini yada gözlük al dikkat et canim gözbu her organimiz önemli ama görmemek dahada kötüdür diye düsünüyorum yerimseniben yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
bılıyorum canım 3 4 ay oncede basıma gelmıstı sımdıde oldu
denedım onuda olmadı bende cok ugrasmadım derslerıme asılayım dıye
ama sohbetıde ozledım bayadır gırmıyorum
hosgeldın anam nerdesın kıs sen emıy senı arıyordu
yas dolayısıyla kustumu bana dıye:roflol::roflol::roflol:
yana done senı sordu ıcıne verdı kızcagızın:roflol::roflol:
amın canım yaa ınsaallah rabbım hastalara sıfa versın rabbım herkesın yardımcısı olsun ınsaallah
senin yüzünden sen bana teyze dedin nine dedin -tatlicadiarzu-senağlama
sagol canım benım
dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınde bır dr gorunecegım olmadı dınlendırıcı falan alırım belkı
sızler ıcın feda olsun anam gozumde ne dıyım
:roflol::roflol::roflol:
manyagınız oldum anam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allah basımızdan eksık etmesın kkmızı ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:
bensiz ne sohpeti kiz bensiz gireni döverim haaaaklava: klava: klava: klava: klava:
aman sevsinler sen bana selamda vermezsin artık bak çok kırıyon beni kaydirigubbakcemile3
aaaaaa sende ıyı elı masalı oldun yaaaaaa
ne desek oklavanı sallıyon
anam en son senınle aylar once takılıyordukya ozamandan berı gıremıyorum zatı hem fırsat olmuyor hemde teknolojı ızın vermıyo
sende yoksun dıye gırmıyommmm:roflol::roflol::roflol:
cogunuzla burdan msnden fecaden telden konusuyorum napayım sohbette su ara eksık kalsın seker
miniğim sorma bu emiy böyle bugün bana sardı ahhhh ahhhh bilsen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?