Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cok gecmıs olsun canım benım acıl sıfalar dılıyorum bebegım
dualarımız yegenınle canım cok cok gecmıs olsun
rabbım yardımcısı olsun ınsaallah

kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis

kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sorun yok sekerım her melek bır gun cadılasıyor nasılsa
gel sekerım gel hosgeldın aramıza
allah bagıslasın cadalozunuda sızlere ınsaallah:Saruboceq:

günaydin bebisler nasilsiniz bakalim görüsmeyeli prensesimi biraktim geldim
öyleden sonrada arkadasinin dogumgünü var oraya gidecegiz

Günaydın herkese kızlar kaydirigubbakcemile3

Kısmetsiz kedi hoşgeldin canım Allah bağışlasın kızını, büyütmüşsün maşallah cadılıkta uzmanlaşmaya bile başlamış sırnaşık şey

sekerler benım kızlar uyandılar cok acıkmıslar hemen kahvaltı yapalım dedıler
daha sonra gorusmek uzere ınsaallah canlarım
opuldunuz sekerlerrrrrrrrrrr

günaydin bebisler nasilsiniz bakalim görüsmeyeli prensesimi biraktim geldim
öyleden sonrada arkadasinin dogumgünü var oraya gidecegiz

gunaydın sekerrrrrrr
ohh ohh gıt bakalım sekerım bende kendımı eve kapattım ayol sosyallıgım yerlerde su aralar
benım ıcınde gez eglen canım yaa
bugun ayın 4 u ve tam bır ay sonra bugun sınavım vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gunaydın sekerrrrrrrrrrrrrrrrrr
gorusmek uzere canım kızlar tepemde hadı dıye sonra gorusmek uzere byeeeee

canim gezerim simdi calis insallah seni daha güzel günler bekliyo
ben ne kadar geziyorum ki evden ciktigimmi var -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Günaydın canım sana da sağlıklı günler. Çok geçmiş olsun kötü bi akşam geçirmişsin. Kardeşine ve yeğenine acil şifalar diliyorum ..

emiy,davidof,minik kuşlarım...hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum...a.s.

a.s. a.s. a.s. Ben çiçek vermeyi unutmuşum :))

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. al kısmetsiz kedicim hepsi senin olsun sırnaşık şey Ama sen bence kısmetli bi kedisin, cadılıkta uzmanlaşmaya başlayan bi meleğin olduğu için :lepi:

çok geçmiş olsun ..gerçekten kötü bi akşam geçirmisiniz.allah beterinden saklasın..yeğeninizede acil şifalar diliyorum..

arkadaşım sizleri tanımak için geçmişe baktım.seninde başın sağolsun arkadaşım.gerçekten bu aralar ya herkes hasta yada bi sıkınıtsı var.allahım dermansız dert verip derman aratmasın..

ya bu önlüklerden bende istiyodum.çok süper oldu...ne ararken ne buldum..
kazen abi bende yolladım ........

canım teşekkür ediyorum:1hug:

günaydın canım.hoş geldin aramıza hayatım.allah bağışlasın cadı kızını hayatım.
ay kızlar hepiniz çok tatlısınız ya Şenizhepinize çok teşekkür ederim.allah herkesin evlatlarını korusun.....

selamlar ben geldimm.......

herkese günaydın canlarım..
gününüz aydın
muratlarınız yakın olsun canlarım

önce kısmeti bol olan kedi arkadaşımıza bi hoşgeldin diyelim.canım hoşgeldin Şeniz a.s.
s1907 immmm canımmmmmmm sanada gönülden bir Şeniz koccaammmmaannnn
sonra minik kuşlarım bişey var anlamadım ama sanırım birini kaybettin gene ne bu canım ya sizin aileye noluyo böyle
zerenim Ayşegülüme diyeceğimi dedim zatiii
kamilecem davidoff ve herkese günaydınnnn mutlu günlerrrrrrhihoyyyt

davidofcum,emiycim hepinize günaydın kızlar.hepinize iyi bir gün diliyorum.
gerçi bu günlerde hepimize bir hallerde oldu.ama allah beterinden saklasın arkadaşlarım.

Rosemm, s1907 günaydın bebişlerim.. S1907 doğru söylüyosun canım, Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…