- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.721
kızlar yegenimin hastalığı kalça intihabı diye geçiyormuş ortopedide acil vakalardan biri ne olur yavrularımıza dikkat edelim üst üste tekrarlayan gribal enfeksiyonlar en büyük nedeniymiş benim yegenimde çıt kırıldım bir çocuktur yemez içmez ahhh sormayın şu anda içimden geçenleri belirtiside yürürken aksamaya başlamak ve ateşmiş ALLAH'ım herkezin yardımcısı olsun
kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis
kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis
günaydin bebisler nasilsiniz bakalim görüsmeyeli prensesimi biraktim geldim
öyleden sonrada arkadasinin dogumgünü var oraya gidecegiz
Günaydın herkese kızlar kaydirigubbakcemile3
Kısmetsiz kedi hoşgeldin canım Allah bağışlasın kızını, büyütmüşsün maşallah cadılıkta uzmanlaşmaya bile başlamış sırnaşık şey
sekerler benım kızlar uyandılar cok acıkmıslar hemen kahvaltı yapalım dedıler
daha sonra gorusmek uzere ınsaallah canlarım
opuldunuz sekerlerrrrrrrrrrr
gunaydın sekerrrrrrr
ohh ohh gıt bakalım sekerım bende kendımı eve kapattım ayol sosyallıgım yerlerde su aralar
benım ıcınde gez eglen canım yaa
bugun ayın 4 u ve tam bır ay sonra bugun sınavım vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canim gezerim simdi calis insallah seni daha güzel günler bekliyo
ben ne kadar geziyorum ki evden ciktigimmi var -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
emiy,davidof,minik kuşlarım...hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum...a.s.
sekerler benım kızlar uyandılar cok acıkmıslar hemen kahvaltı yapalım dedıler
daha sonra gorusmek uzere ınsaallah canlarım
opuldunuz sekerlerrrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun ..gerçekten kötü bi akşam geçirmisiniz.allah beterinden saklasın..yeğeninizede acil şifalar diliyorum..herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
arkadaşım sizleri tanımak için geçmişe baktım.seninde başın sağolsun arkadaşım.gerçekten bu aralar ya herkes hasta yada bi sıkınıtsı var.allahım dermansız dert verip derman aratmasın..canlarım ben bu ara kotu haber almaktan bıktım yaaa
az once esımın cok yakın arkadasının babası vefat etmıs haberı geldı cılt kanserıydı ve uzun zamandır tedavı goruyordu esım telde onunla konusuyordu msnden de abddekı arkadasımızla konusuyordum oda buzlu yerde araba kayınca kaza yapmıs araba hurdaya gıtmıs ıcınden kurtulmus cok sukur durumu ıyıymıs.elım ayagım bosaldı yaa
offf offffff vurup kafayı yatmak dunyayla ırtıbatımı kesmek ıstıyorum nedır bu son gunlerde duydugum haberler yaaa
sızlerıde gece gece sıktım kusuruma bakmayın canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler dılıyorum herkeslere arkadaslar
Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen
ilk 10 kişi ;
Adınız Soyadınız : (+üye adınız)
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)
canım teşekkür ediyorum:1hug:a.s. a.s. a.s. Ben çiçek vermeyi unutmuşum:))
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. al kısmetsiz kedicim hepsi senin olsun sırnaşık şey Ama sen bence kısmetli bi kedisin, cadılıkta uzmanlaşmaya başlayan bi meleğin olduğu için :lepi:
ay kızlar hepiniz çok tatlısınız ya Şenizhepinize çok teşekkür ederim.allah herkesin evlatlarını korusun.....günaydın canım.hoş geldin aramıza hayatım.allah bağışlasın cadı kızını hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?