Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar günün ilk günaydını benden olsun:teytey:
eşimi işe gönderdikten sonra uyku tutmadı.soluğu yanınızda aldım
tahmin ettiğim gibi kimse yok ama önemli değil bugün topiğin açılışını ben yapayım
hepinize güzl bir gün diliyorum hanımlarkaydirigubbakcemile5
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.

miniğim başınız sağolsun canım
arkadaşınızada çok geçmiş olsun
öyle oluyo canım bazen sıkıntılar şanssızlıklar arka arkaya geliyo
bugünlerde bizde şanssız günler geçiriyoruz canım ama senin yazdıklarını okuyunca yinede şükrediyoruma.s
biz en azından maddi kayıplara uğradık trafik cezası sonra trafik kazasında arabanın hasar görmesi gibi
ama ya böyle mala değil cana gelen şeyler olsaydı:çok üzgünüm:
her zaman şükretmeliyiz canım sende moralini bozma
inşallah bundan sonra hep güzel haberler duyarız iyi olaylarla karşılaşırız canım:Saruboceq:

yaaaaaaaaaa benım sucum neeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama
tamam yemek yapmayı sevmıyor olabılırım ama kızımın yasından dolayı ayrımcılık olmuyormu bu kazen abıııı:roflol::roflol::roflol:
saka bır yana boyle bır jest ıcın cok tesekkur edıyorum
sartları uyan meleklerım ve annecıklerı hadı bakalım sekerlerrrrrrrr :lepi::lepi::lepi:

sagolasın canım benım cok tesekkur edıyorum
rabbım yardımcımız olsun ınsaallah yaa
bır anda bır haber bır cok kısının hayatı degısıyor neler neler yasıyorlar
allah hayırlı omurler versın ınsaallah demekten baska caremız yok

cok sagol bebegım tesekkurler edıyorum canım
evet sanırım oyle yaa hep arka arkaya gelırmıs aksılıkler.
cok sukur kendı adıma yasadıgım kotu olaylar degıl cevremle ılgılı cogu ama ınsan cok etkılenıyor
dedeme uzulsemde sevınebılıyorum yataga mahkum degılde yengeme ezıyet olmadı vss..
teyzemın damadına genc oldugu ıcın uzuluyorum cocukları aklıma gelıyor ona uzuluyorum
esımın arkadasının babası cok uzun zamandır cekıyordu derı naklı yapılacak bır suru kosturmaca vsdıy 80 yasında falan sanırım kurtuldu dıye dusunuyorum bakanada yatanada zordu.
cok sukur arkadasımızda sadece maddı hasar var ona sukredıyorum derken bır sekılde bır tesellı bulunuyor sanırım.
rabbım benı esım ve evlatlarımla sınamasın ıste bunun tesellısı yok canım yaa
allah hepımıze saglık mutluluk dolu uzun omurler nasıl etsın ınsaallah

gunaydın canım benım
aynen seker bende esım gıderken uyandım gonderdım gerı yatmayım dedım
kızlar uyurlarken sızlere bır gunaydın dıyımde accık ders yapayım ıstedım de

gunaydın canlarım benım
guzel bır gun bızlerın olsun ınsaallah
herkeslere kolay gelsın dılıyorum
kızlarım uyurken accık calısayım sonra gorusmek uzere ınsallah sekerler
meleklerımı ve sızlerı opuyorum canlarım benım

günaydın kızlar.hepinize enerjik ve güzel bir gün diliyorum.
minikciğim başınız sağolsun canım.arkadaşınızada çok geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın hayatım.
evet ya bende bu aralar sürekli kötü haberler alıyorum.banada bu haberler hiç kesilmiycekmiş gibi geliyor.
allah kötü haberlerden korusun bizi hayatım.

sagol bebegım cok tesekkurler edıyorum
sorma canım yaaa bazen dusunuyorum ıste bu buyumek olsa gerek.
yaslanmaya dogru ılerlemek.
buyudukce kayıplar olumlere sahıt oluyoruz sıra bızlerede gelıyor dıye dusunuyorum korku endıse vs kafamda neler neler gecıyor bılsen.
offf off sabah sabah sıkmayım yıne canım benım
sanada gunaydınlar dılıyorum bebegım
amın ınsaallah enerjık ve guzel bır gun bızlerın olur ınsaallah

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

aminnnnnnnn inş
günaydın canım a.s.

günaydın canımm
çok geçmiş olsun
acil şifalarrrrr canım inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok çabuk iyileşirler

canım benim.kıyamam ben sana.çok geçmiş olsun şekerim.hayatım allah beterinden korusun.çözümü olmayan şeyler olmasın hayatım.sıkma canını güzelim.dualarımız onlarla.küçük yeğenin nerdeydi hayatım.yani abinler tam olarak hastalığı neymiş güzelim.

canım çok geçmiş olsun
allah hepsine acil şifa versin:Saruboceq:moralini bozma canım
inşallah yakın zamanda kardeşinde yeğeninde eski sağlıklarına kavuşurlar canım:Saruboceq:

canım bugün burda hava çok güzel
bende güneşli havadan pozitif enerji alıyorumkaydirigubbakcemile3
ama yanımda küçük cadım var gün boyu enerji falan koymuyo valla:roflol:canavar gibi
şimdi kucağımda zor yazıyorum
yinede gel yanaş canım sanada enerjim bulaşsın:roflol:

kızlar yegenimin hastalığı kalça intihabı diye geçiyormuş ortopedide acil vakalardan biri ne olur yavrularımıza dikkat edelim üst üste tekrarlayan gribal enfeksiyonlar en büyük nedeniymiş benim yegenimde çıt kırıldım bir çocuktur yemez içmez ahhh sormayın şu anda içimden geçenleri belirtiside yürürken aksamaya başlamak ve ateşmiş ALLAH'ım herkezin yardımcısı olsun

gunadın canım benım sagolasın
ay kıyamam ben sana yaaaaaaaa
rabbım yardımcınız olsun canım benım
cok uzuldum gercekten
rabbım sıfalar versın canım benım
oglen bır ara kuran okuyup dua edeyım yaaa son gunlerde ne cok kotu haber alır olduk
rabbım hepımıze saglık afıyet versın canım benım
dualarım kardesın ve yegenınle canım benım
cok cok gecmıs olsun tekrardan canım benımmmm:teselli::teselli::teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…