- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.701
amin canım inş teşekkürlerrr
darısı senin başına
canlarım ben bu ara kotu haber almaktan bıktım yaaa
az once esımın cok yakın arkadasının babası vefat etmıs haberı geldı cılt kanserıydı ve uzun zamandır tedavı goruyordu esım telde onunla konusuyordu msnden de abddekı arkadasımızla konusuyordum oda buzlu yerde araba kayınca kaza yapmıs araba hurdaya gıtmıs ıcınden kurtulmus cok sukur durumu ıyıymıs.elım ayagım bosaldı yaa
offf offffff vurup kafayı yatmak dunyayla ırtıbatımı kesmek ıstıyorum nedır bu son gunlerde duydugum haberler yaaa
sızlerıde gece gece sıktım kusuruma bakmayın canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler dılıyorum herkeslere arkadaslar
Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen
ilk 10 kişi ;
Adınız Soyadınız : (+üye adınız)
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)
günaydın hayırlı sabahlar şekerler
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
iyi geceler canım tatlı rüyalar
başınız sağolsun canım
arkadaşınada geçmiş olsun
bazen malesef üst üste gelir kötü haberler ama unutma en güzel güneş ışınları fırtınaların arkasından açan güneştir
bu habeler yeini arka arkaya güzel haberlere bırakacak arkadaşım göreceksin bak
mutlaka bunlarda da bir hayır vardır umarım şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur inş bundan sonrası çok güzel haberlerle dolu olacak:1hug:allah rahatlık versin taylı rüyalar canım
miniğim başınız sağolsun canım
arkadaşınızada çok geçmiş olsun
öyle oluyo canım bazen sıkıntılar şanssızlıklar arka arkaya geliyo
bugünlerde bizde şanssız günler geçiriyoruz canım ama senin yazdıklarını okuyunca yinede şükrediyoruma.s
biz en azından maddi kayıplara uğradık trafik cezası sonra trafik kazasında arabanın hasar görmesi gibi
ama ya böyle mala değil cana gelen şeyler olsaydı:çok üzgünüm:
her zaman şükretmeliyiz canım sende moralini bozma
inşallah bundan sonra hep güzel haberler duyarız iyi olaylarla karşılaşırız canım:Saruboceq:
hanımlar günün ilk günaydını benden olsun:teytey:
eşimi işe gönderdikten sonra uyku tutmadı.soluğu yanınızda aldım
tahmin ettiğim gibi kimse yok ama önemli değil bugün topiğin açılışını ben yapayım
hepinize güzl bir gün diliyorum hanımlarkaydirigubbakcemile5
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.
günaydın tatlım maşallah pek enerjiksin:1hug:yanına yanaşırsam belki banada bulaşır:roflol:sanada günaydın canım....:dance::dance:
günaydın kızlar.hepinize enerjik ve güzel bir gün diliyorum.
minikciğim başınız sağolsun canım.arkadaşınızada çok geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın hayatım.
evet ya bende bu aralar sürekli kötü haberler alıyorum.banada bu haberler hiç kesilmiycekmiş gibi geliyor.
allah kötü haberlerden korusun bizi hayatım.
günaydın kızlar.hepinize enerjik ve güzel bir gün diliyorum.
minikciğim başınız sağolsun canım.arkadaşınızada çok geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın hayatım.
evet ya bende bu aralar sürekli kötü haberler alıyorum.banada bu haberler hiç kesilmiycekmiş gibi geliyor.
allah kötü haberlerden korusun bizi hayatım.
herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
günaydın tatlım maşallah pek enerjiksin:1hug:yanına yanaşırsam belki banada bulaşır:roflol:
gece çok geç yatmak zorunda kaldım eşim geç geldi o gelmeden bende uyuyamam
anlayacağın hayalet gibiyim enerji istiyorum:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?