- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.681
hoşgeldin tatlım görünmüyorsun songünlerde iyi olmana sevindim
görüşmek üzere canım
teşekkür ederim canımtşk tatlım, kızını tbr ederim. insan gurur duyuyor değilmi? başarılarının devamını dilerim.
maşallah meleğine kamilecimiyi akşamlar şekerler nasılsınız
ben iyiyim veli toplantısından gurarla döndüm
aynı zamanda benim küçük satranç turnuvasına katılmış ilk rakibini yenmiş pek mutluydu meleğim
gelince yine sobayla uğraşmak zorunda kaldım indirip içlerini temizledim yemek hazırla yedir deken bu saat oldu maşallah döktürmüşsünüz ben gelinceye kadar kimse kalmamış
e tabi melekler ve eniştelerlede ilğilenmek lazım değilmi
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzere
iyi olduğuna sevindim canım....tşk kızlar
bende iyiyim.
aynen devam. buralardayım, foruma uğruyorumda bu topiğe pek gelmez oldum. sizin hızınıza yetişemiyorum anacım :)
ev, çocuklar, arada sırada kk. yetiştiremiomki . burda takıldığım başka topikte vardı, birde güncel konulara falan bakıyodum, hepsi birden yetişmio gözlerim dönüo valla :))
arada uğrayıp hal hatır sorayım bari dedim bende.
maşallah meleğine kamilecim
allah başarılarının devamını getirsin canım
iyi olduğuna sevindim canım....
yinede fırsat buldukça gel bekleriza.s
Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen
ilk 10 kişi ;
Adınız Soyadınız : (+üye adınız)
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)
Kızı,
ilk 10 kişi ;
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
hepinize iyi geceler...tatlı rüyalaaar...
başınız sağolsun canımcanlarım ben bu ara kotu haber almaktan bıktım yaaa
az once esımın cok yakın arkadasının babası vefat etmıs haberı geldı cılt kanserıydı ve uzun zamandır tedavı goruyordu esım telde onunla konusuyordu msnden de abddekı arkadasımızla konusuyordum oda buzlu yerde araba kayınca kaza yapmıs araba hurdaya gıtmıs ıcınden kurtulmus cok sukur durumu ıyıymıs.elım ayagım bosaldı yaa
offf offffff vurup kafayı yatmak dunyayla ırtıbatımı kesmek ıstıyorum nedır bu son gunlerde duydugum haberler yaaa
sızlerıde gece gece sıktım kusuruma bakmayın canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler dılıyorum herkeslere arkadaslar
Kızı,
ilk 10 kişi ;
Adresiniz :
Telefon numaranız :
iyi geceler tatlı rüyalar şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?