Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

maşallah meleğine kamilecim
allah başarılarının devamını getirsin canım
iyi olduğuna sevindim canım....
yinede fırsat buldukça gel bekleriza.s

iyi aksamlar nasilsiniz ben bir becik demek icin girdim esim pcden müzik indirecekmis ona devredecem pcyi yarin görüsürüz iyi geceler byeeeee

kızlar iyi akşamlar herkese.ben günlük hayatta da isimleri çok aklıda tutamam.o yüzden herkese merhaba diyorum.şimdi girebildim internete

iyi geceler melek anneleri
size ve meleklerinize güzel bir gece diliyorum
Meleklerinizin sabaha kadar mısıl mısıl uyumaları dilegiyle...

canlarım ben bu ara kotu haber almaktan bıktım yaaa
az once esımın cok yakın arkadasının babası vefat etmıs haberı geldı cılt kanserıydı ve uzun zamandır tedavı goruyordu esım telde onunla konusuyordu msnden de abddekı arkadasımızla konusuyordum oda buzlu yerde araba kayınca kaza yapmıs araba hurdaya gıtmıs ıcınden kurtulmus cok sukur durumu ıyıymıs.elım ayagım bosaldı yaa
offf offffff vurup kafayı yatmak dunyayla ırtıbatımı kesmek ıstıyorum nedır bu son gunlerde duydugum haberler yaaa
sızlerıde gece gece sıktım kusuruma bakmayın canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler dılıyorum herkeslere arkadaslar

Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen

ilk 10 kişi ;

Adınız Soyadınız : (+üye adınız)

Adresiniz :

Telefon numaranız :

yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.

ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.

Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)

yolladım kazen bey
kkdan bir hatıra olsun bakalım

delikafadulden Benim kızım henüz 8 aylık bize yok mu bizee delikafadulden

hepinize iyi geceler...tatlı rüyalaaar...

iyi geceler canım tatlı rüyalar
başınız sağolsun canım
arkadaşınada geçmiş olsun
bazen malesef üst üste gelir kötü haberler ama unutma en güzel güneş ışınları fırtınaların arkasından açan güneştir
bu habeler yeini arka arkaya güzel haberlere bırakacak arkadaşım göreceksin bak
mutlaka bunlarda da bir hayır vardır umarım şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur inş bundan sonrası çok güzel haberlerle dolu olacak:1hug:allah rahatlık versin taylı rüyalar canım

ben mesajı okur okumaz yollamıştım... kazen beye özel mesaj olarak yolladım dedim ama neyse buraya da yazayım...kızımın 4 gün sonra doğum günü bir kk meraklısı olan kızıma harika bir hediye olacaktır...tabiki kazanırsak...

merhaba çekiliş yok bana mail atan ilk 10 üyeye. yani Belinay ve Kamilece işlemi tamamladı, kaldı 8 kişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…