Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis
hoşgeldin canım a.s.buyurgel canım doğal bir süreç merak etme
meleklikden cadılığa terfi ediyor hepsi yakında melekleri cadılığa terfi etmişller diye topik kuracağız ya da topiğin adını değiştirmek zorunda kalacağız zaten:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın canım maşallah herzamanki gibi formundasınhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende mail attım. bu önlük mutfak önlüğümü aceba.
kk dan hatıra olur ne güzel. hihoyyyt

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış

yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor

cok cok gecmis olsun canim acil sifalar versin allahim insallah carcabuk iyilesirler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aa kamilece tabii hayatım her zaman formdayım Allahıma bin şükür...

ha hahayyyy şştt kamilece sen benim yeni DK yı duydunmu

geçen gece sohbetteyiz eliften bi ricada bulundum dedimki elif siz hazırlıklara başlayın bize bi dk kurun
yakında işten ve evden kovulacaz nasıl olsa kocalar bizi bu kk ya çok takıldığımız için atacaklar bizde dk ya geçiş yaparız hemen dedimm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

NOT BİLMEYENLERE DK:dullar kulübüsırnaşık şeysırnaşık şey

afiyet olsun cicim a.s. a.s. a.s. a.s.

sagol bebegım tesekkur ederız

emiy,davidof,minik kuşlarım...hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum...a.s.

rıca ederız canım benım ne demek
sıcak karularız ondan dolayı ıccak karsılarız :roflol:

Minikkuşum istediğin çiçek olsun tüm çiçekler feda olsun sana kuşum benim..
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen

ilk 10 kişi ;

Adınız Soyadınız : (+üye adınız)

Adresiniz :

Telefon numaranız :

yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.

ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.

Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)

Şu ana kadar 4 başvuru oldu kaldı 6 şanslı üye... ve lütfen bu grup dışından başvuru olmasın.

bende istiyorum ama benim kizim 3 yasinda neden banada vurmuyo yaaaaaa
3 yasindakilerede verseniz kazennnnn

doğru söylüyosun canım
büyüdükçe cadılaşıyolar dilleri pabuç gibi oluyo her sözünü bir cevapları var
ben 2 büyüğü yine idare ediyorumda en küçüğüm doğuştan cadı hiç melekliğini görmedim:roflolnunla nasıl başedicem büyüyünce bilmiyorum:roflol:
yinede hepsinin canı sağolsun:asigim:

zerencim yukarda yorum yazmadan gönderdim canım
tekrar çok geçmiş olsun.inan her ikisinede çok üzüldüm
özellikle yiğenin ve ailesi için çok zor bir durum.6 hafta hareketsiz kalmak bir yetişkin için bile çok zor bunu 8 yaşındaki bir çocuğa anlatmak dahada zor
allah yardımcınız olsun canımacil şifalar diliyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…