- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.741
hoşgeldin canım a.s.buyurgel canım doğal bir süreç merak etmekızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis
günaydın canım maşallah herzamanki gibi formundasınhihoyyythihoyyythihoyyytselamlar ben geldimm.......
herkese günaydın canlarım..
gününüz aydın
muratlarınız yakın olsun canlarım
önce kısmeti bol olan kedi arkadaşımıza bi hoşgeldin diyelim.canım hoşgeldin Şeniz a.s.
s1907 immmm canımmmmmmm sanada gönülden bir Şeniz koccaammmmaannnn
sonra minik kuşlarım bişey var anlamadım ama sanırım birini kaybettin gene ne bu canım ya sizin aileye noluyo böyle
zerenim Ayşegülüme diyeceğimi dedim zatiii
kamilecem davidoff ve herkese günaydınnnn mutlu günlerrrrrrhihoyyyt
kızlar merhaba.benimde birzamanlar melek olan şimdi ise cadılıkta uzmanlaşmaya çalışan bi kızım varkaydirigubbakcemile3..bu koşulda aranıza gelebilirimiyimfisfisfis
Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen
ilk 10 kişi ;
Adınız Soyadınız : (+üye adınız)
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)
davidofcum,emiycim hepinize günaydın kızlar.hepinize iyi bir gün diliyorum.
gerçi bu günlerde hepimize bir hallerde oldu.ama allah beterinden saklasın arkadaşlarım.
bende mail attım. bu önlük mutfak önlüğümü aceba.
kk dan hatıra olur ne güzel. hihoyyyt
çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış
yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor
hoşgeldin canım a.s.buyurgel canım doğal bir süreç merak etme
meleklikden cadılığa terfi ediyor hepsi yakında melekleri cadılığa terfi etmişller diye topik kuracağız ya da topiğin adını değiştirmek zorunda kalacağız zaten:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun cicim a.s. a.s. a.s. a.s.
emiy,davidof,minik kuşlarım...hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum...a.s.
gunaydın sekerrrrrrr
ohh ohh gıt bakalım sekerım bende kendımı eve kapattım ayol sosyallıgım yerlerde su aralar
benım ıcınde gez eglen canım yaa
bugun ayın 4 u ve tam bır ay sonra bugun sınavım vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcanim gezerim simdi calis insallah seni daha güzel günler bekliyo
ben ne kadar geziyorum ki evden ciktigimmi var -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ınsaallah canım bakalım beklıyorum o gunu hayırlısıyla 4 5 nısanı atlatayım sonra dugun var burdur ve ankarada once sehır dısına cıkacagız ılk dugunu yapacagız sonra ankaraya gelıp 2.dugun yapacagız ınsaallah
a.s. a.s. a.s. Ben çiçek vermeyi unutmuşum:))
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. al kısmetsiz kedicim hepsi senin olsun sırnaşık şey Ama sen bence kısmetli bi kedisin, cadılıkta uzmanlaşmaya başlayan bi meleğin olduğu için :lepi:
hanı bıze cıcek ayol
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Minik kuşum afiyet olsun, görüşürüz canım sonra öptüm üçünüzü de Şeniz
sagol bebısmmmmmmmm bızde senı ŞenizŞenizŞeniz
çok geçmiş olsun ..gerçekten kötü bi akşam geçirmisiniz.allah beterinden saklasın..yeğeninizede acil şifalar diliyorum..
arkadaşım sizleri tanımak için geçmişe baktım.seninde başın sağolsun arkadaşım.gerçekten bu aralar ya herkes hasta yada bi sıkınıtsı var.allahım dermansız dert verip derman aratmasın..
ya bu önlüklerden bende istiyodum.çok süper oldu...ne ararken ne buldum..
kazen abi bende yolladım ........
cok sagol canım benım
valla sorma canım yaa son haftalarda pek guzel gıtmıyor hayat ama rabbım beterınden esırgesın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:
selamlar ben geldimm.......
herkese günaydın canlarım..
gününüz aydın
muratlarınız yakın olsun canlarım
önce kısmeti bol olan kedi arkadaşımıza bi hoşgeldin diyelim.canım hoşgeldin Şeniz a.s.
s1907 immmm canımmmmmmm sanada gönülden bir Şeniz koccaammmmaannnn
sonra minik kuşlarım bişey var anlamadım ama sanırım birini kaybettin gene ne bu canım ya sizin aileye noluyo böyle
zerenim Ayşegülüme diyeceğimi dedim zatiii
kamilecem davidoff ve herkese günaydınnnn mutlu günlerrrrrrhihoyyyt
evet canım esımın cok sevdıgı bır arkadasının babası vefat ettı dun aksamda
rabbım mekanını cennet kılsın ınsaallah bundan sonradı dua etmek bol bol yapacak bısey yok
cok sagol canım benım.
valla sorma canım yaa tek bunlarla ımtıhan olalım ne dıyım
rabbım esıme cocuklarıma saglık afıyet versın canım ınan dıgerlerıne alısıyor ınsanda canı kanı olunca alısmak ımkansız olur
rabbım herkese ıyılık guzellık versın ınsaallah
davidofcum,emiycim hepinize günaydın kızlar.hepinize iyi bir gün diliyorum.
gerçi bu günlerde hepimize bir hallerde oldu.ama allah beterinden saklasın arkadaşlarım.
amın canım ınsaallah rabbım beterınden esırgesın
nazara geldık sekerım yaa vallahı nesemız hayat dolu guluslerımıze nazar oldu sanırım
çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış
yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor
canım benım her ıkısınede rabbım sıfa versın ınsaallah
cok cok gecmıs olsun
yardım edebılecegımız bırsey varsa elımızden geldıgınde yardımcı olmaya calısırız canım
haber vermen yeterlı
doğru söylüyosun canımhoşgeldin canım a.s.buyurgel canım doğal bir süreç merak etme
meleklikden cadılığa terfi ediyor hepsi yakında melekleri cadılığa terfi etmişller diye topik kuracağız ya da topiğin adını değiştirmek zorunda kalacağız zaten:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?