Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

vallahi seninki kaç yaşında bilmiyorum ama cadılık konusuna gelince ne kadar büyürse o kadar cadı oluyorlar.benimki öyle çünkü hayatım.:jeyyar::jeyyar:
ah canım ah...büyüdükçe hanım olacak diye düşünüyosun.amma onlar birer cadı oluyolarkötükedihüso.benim acemi cadım 13,5 yaşında..

sağol tatlım ne kadar etsekde bazen vuruyor iştea.s

emiy inş:Saruboceq:hayırlısıyla istediğin gibi olur canım

İyi geceler sana. İnşallah ev istediğiniz gibidir dualarımız seninle olsun. Allah evi olmaya nherkese nasip etsin.

insallah kizlar bu evden kurtulsam bir an önce ama hayirliysa olsun bende diyorumda icim bu evi istemiyo biliyorsunuz hem kizimin kresine biraz daha yakin carsiyada yürüyere gidebilecem orasi olursa hayirlisiyla

bendende iyi sayilir üsütmüsüm sabah kizim kalkmis bodazi giciklaniyo demistim ama bende öyle oldum anne konusamiyorum diyo ama iyiydi insallah iyidir oda gidince görecem artik

canım geçmiş olsun.aman dikkat et meleğimize.benim meleğiminde burnu tıkanmış bakalım akşam nasıl gelicek.aklım onda benimde.

hoşbuldum bayanlar çok tşk ler tanıştırmak hep istiyorduda ben girmiyordum tavsiye etti bana ebru hem sizden bahsediyor zaten çık kulübünden artık diyorum bazen :1rolleyes:

burda olsaydın kaçırmazdın şeker:dilcikar::dilcikar:
ama madden değil manen buradaydım:roflol:
ay şekerim azcık dalmışım çok iyi geldi biraz uyumak
kızlarla eşim yemeğe geldiler beni yapamamıştır diye hazır alıp gelmişler
onlar yemeklerini yerken ben buraya koşuyorum yok yine yaranamıyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…