Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hayatım canımmmm
nasılsın güzelimmm
evet ya hep hastalık hep hastalıkkk

hastalara şifa dilerim aammaa nooluurr yeter artık..

saol canım allaha çok şükür diyelim.
baksana bütün topiğimiz hasta hayatım.üzülüyorum vallahi.hani bizler gene neysede meleklerimiz hasta olunca kahroluyorum.
allah hepsine acil şifa versin inşallah.
sen nasılsın rosemmcim.Şeniz

birileri boyun fıtığımı dedi tam 12 yıldır var bende ne öldürür, ne güldürür, süründürür sadece,geçen haftada belime mr çektirdim,2 adet nur topu gibi ordada varmış bacaklarım ve ayaklarıma çok vuruyo,o yüzden fiziğe giriyorum inş.ii gelir...

sıfa gıbıyız sekerımm
ıyı gelırız sen gel takıl takıl
dınlendıkce ınsan daha hasta hıssedıyor kendını
kafan dagılır agrıların bıter anammmmmmmmm

naber yafrus
erkencisin bugün kahvaltıda
bugün aslında bana gelmek için yolda olacaktın ama
hadi neyse:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

evet canım yaa erken kalktı kızlar bende dıkıldım kahvaltı ortalık derken oglene ders yapmam lazım yarın dersın teslerının bıtmesı lazım pazartesıye yenısıne baslayacagım cunku
kısmet canım yaa nasılsa yaza sana sozum var sekerım bu arada ıyı olacaktı
boylesı daha ıyı oldu gunu bırlık gel gıt zor olurdu cok kalamazdım yazın hafta sonu sende olurum sekerım 2 gunde yetmez bıze ama hadı neyse:roflol::roflol:

gunaydın canım sanada

günaydın günaydın
hanımlar nasılsınız görüşmeyelı
efsüne tatlım ne haber
kamilece cnm senden

gunaydın sagolasın ıyıdır senden

sagol canım benım guzel paylasımın ıcın cok cok tesekkurler edıyorum
sanada gunaydın canım sagolasın senınde guzel gecmesı dılegıyle gununun ınsaallah

cok gecmıs olsun canım benım
sımdı nasılsın seker
cok sukur canım ıyı sayılırız kosturuyoruz ne olsun

günaydınlaaar...
kızlar önlüklerim geldi yeşil yeşil çok güzeller...tekrar teşekkürler kazen beye...

hadı hayırlı olsun bebegım
gule gule kullanın canım benım
her topıge vereceklerse kocaların topıgınde de kocamın yas sınırı bana uyar ınsaallah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın canım guzel sozlerın ıcın cok sagolasın
sanada guzel bır gun dılıyorum
afıyet olsun canım gel hadı beklıyoza.sa.s
sorma canım cok guzel yemek yaparım kızlarda bılırler kanımla canımla yaparım demı kızlarrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allahım topiğe bak hastane gibi olduk ya.
kızlar neler oluyor bize nazarlaramı geldik ne.
allah kem gözlerden saklasın bizi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

valla sorma yaaa noluyoruz boyle hastalıklar oluler allahım esırge yarabbım yaaa
gozu olanın gozu cıksın ınsaallah
tüüüü tüüüü masaallah topıgımıze kasıyın kızlar bıyerlerınızı :roflol::roflol::roflol:

canım bendede vardı.ve içini karartmak gibi olmasın ama o fizikle beni felç ediyorlardı az kalsın biliyormusun.doktorunu çok iyi seçmen lazım hayatım.

bu arada roşum sana toprak diyebilirmiyim.
benim çocukluğum ve genç kızlığım orda geçti desem yalan olmaz.
dayımlar hala orda.çok severim sakaryayı.

bu arada roşum sana toprak diyebilirmiyim.
benim çocukluğum ve genç kızlığım orda geçti desem yalan olmaz.
dayımlar hala orda.çok severim sakaryayı.

tabii dersin güzelim ,ben bacaklarım için fiziğe giriyorum, boyun fıtığım içinde daha önce fizik görmüştüm iyileştireceğine beter etti,belim için asla gitmem diyebilirim...
buluşma topiğimizde topraklarını görebilirsin cnm,geçen hafta buluştuk ...

:Saruboceq::Saruboceq:
hay Allah razı olsun be arkadaşımm senden evet ya kesin nazar değidi bizeee
ama yeter daha hastalık konuşmak yok bu topikteee anlaşılsımı arkadaşlar hah duamızıda herkesler bi güzel okusun bakemmmmmmaaa yueter ne bu hastalık hastalıkk biz ayşegülüm zerenime gelince sorarız yeter başkasına izin mizin yok bu konuda....klava:klava:

hem baksanıza bize özel önlük falan tabii değer nazar bize..

önlüklerin maili bana hemen gelmiştiiii hemde espirük yapmışlar dı bana hi hiiiiiiidelikafadulden

çok güzel.bir bakıyım topraklarıma.
hayatım bak ne diycem sana.eğer fizikten sonra boynun daha kötü olduysa sana tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim.ama iyi bir doktor.bende fiziğe gittim ve sonuç kolumu hiç kullanamamakla geri döndü bana.hatta yanlış tedavi yüzünden ben şimdi tekrar ameliyat olucam omuzumdan.onlar yüzünden omuzumdaki kaslar yırtılmış.şimdide omuzum ağrıyor..kaç doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söylüyor.yanlış tedavi.
seni telaşlandırmak için söylemiyorum bunları hayatım.sadece ben çektim sen çek istemem anladınmı hayatım beni.

Kızlar günaydın ya arda geliyorum malum ogluşum ev işi yemek felan fırsat olmuyor aksamada cuval gibi yıgılıyorum

kolay gelsın sanada canım
allah yardımcın olsun hep oyle valla ama topıgımızıde bos bırakmıyoruz valla
kendımıze ayırdıgımız en guzel vakıt olarak goruyorum topıgı

cok sagol canım benım
he valla nazara geldın bebeklerım yaaa
rabbım nazarlardan esırgesın hepımızı
gozu olanın gozu cıksınnnnnnnnnnnn

canım bılgım yok onluk kazanan arkadaslarım yazarlar sana
cok gecmıs olsun canım
acıl sıfalar dılıyorum canım kolay gelsın sanada

canlarım ben accık kactım ortalıgı toparlayım oglen kızlar uyudugunda ders yapacagım
az sonra gelırım sımdılık byee
kolay gelsın sızlerede kıb opuyorum sekerler sızlerı ve meleklerımı

canlarım ben accık kactım ortalıgı toparlayım oglen kızlar uyudugunda ders yapacagım
az sonra gelırım sımdılık byee
kolay gelsın sızlerede kıb opuyorum sekerler sızlerı ve meleklerımı

sanada kolay gelsin canım.allah zihin açıklığı versin miniğim sanada.
bende bugün başlıycam canım.
dün gece misafirim vardı yemeğe canım.onun için çalışamadım.
ama bugün işlerim bitirip bende biraz bakıvericem hayatım.

kızlar günaydın..ben nete çok sık takılamıyorum ama fırsat buldukça oturuyorum.gelmişkende bi hatırınızı sorem dedim.melekleriniz nasl..benimki cadılıkta doktora yapcek artık.valla küçükken kızlarınızın kıymetini bilin derim....büyünce çekilmez olabiliyolar

kızlar bende kaçıyorum pcyi
efeciğe vereyim diyorum
oynasın o arada bende ortalık toplayayım diyorum
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:))))))))))))))

aynen tatlım haklısın
çünkü aynısından bendede mevcut
allah hepimize koaylık versin ne diyeyim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın hanımlar
biraz geç oldu ama geç uyandım bugün
dün eşimi işe yolladıktan sonra uyuyamamıştım bugün acısını çıkardımkaydirigubbakcemile3
eeee sizler nasılsınız bakalım.umarım hepiniz iyisinizdir

vallahi seninki kaç yaşında bilmiyorum ama cadılık konusuna gelince ne kadar büyürse o kadar cadı oluyorlar.benimki öyle çünkü hayatım.:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…