- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.981
hayatım canımmmm
nasılsın güzelimmm
evet ya hep hastalık hep hastalıkkk
hastalara şifa dilerim aammaa nooluurr yeter artık..
daha iyiyim canım ŞenizŞeniziyiyim tatlım sen nasılsınŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım biride bensem düşünmüyoruz o an konuştuğumuza bakıyoruz ayıp ediyoruz ama demi azcıkda düşünmek lazım:roflol:
afiyet olsun canım bende bi taraftan bişeyler yiyorum
buralarda dolaşıyorum hastasın az yat neişin var nette demi yok ya ben düzelmem:1no2:
günaydın canım
benimkilerin mıncıklanma zamanı geçti ama senin için yanaklarından makas alayım okuldan geldiklerindea.s.
günaydın canıma.s.
naber yafrus
erkencisin bugün kahvaltıda
bugün aslında bana gelmek için yolda olacaktın ama
hadi neyse:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
günaydın günaydın
hanımlar nasılsınız görüşmeyelı
efsüne tatlım ne haber
kamilece cnm senden
Hayat Kat Kattır.
Evvel zaman içinde Memleketin birinde 90 yaşlarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yaşarmış? Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış
"bu gençliğin sırrı nedir" diye. İhtiyar delikanlı güler geçermiş her soruldukça bu soruya…Ama sorular sık, soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki.
Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı kolayca herkese. Sonra karar vermiş tüm meraklıları yemeğe davet etmeye evine."Bu davette size sırrımı açıklayacağım" demiş. Herkes merakla davete gelmiş.Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş.Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş.Herkes konu ne zaman açılacak diye merak ederken adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş.
"Hatun , şu kilerden bir karpuz getirirmisin bize sana zahmet!.." Hanım hemen doğrulmuş kilere giderek kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş. Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da :
" Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin bir zahmet" demiş. Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş.Adam onu da bir yoklamış yine beğenmemiş.
"Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirir misin" demiş. Başka istemiş?. Bu böylece dört sefer daha tekrarlanmış . Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş?. Herkes karpuzunu afiyetle yerken bizim dedicik sormuş.
"Eeeee?. Arkadaşlar işte benim gençliğimin sırrı burada anladınız mı??" Herkes birbirinin yüzüne bakmış.Kimse bişey anlamamış..
"Aman dede demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı!" Dedecik gülmüş.
"Efendiler" demiş
"O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti. Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu.Bir kere bile (aman be adam, delimisin nesin şu tek karpuzu ne taşıtttırıyorsun bana defalarca…demedi. Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi.İşte bütün bu gençliğimi hanımıma borçluyum."
"Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde zor duruma düşürmeyiz. Aile içindeki hiçbir şeyi dışarıya yansıtmayız.Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız.İyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız." Demiş.
SENİN NE ANLATTIĞIN DEĞİL,
İNSANLARIN NE ANLADIĞI ÖNEMLİDİR.
SENİ ANLAYAN BİRİNE ANLAT.
ANLAŞILMIYORSAN SUS Kİ,
ANLATTIĞINI ANLATMAK ZORUNDA KALMAYASIN!!!!
Hayatınız seçtiğiniz kadındır….
Zevkli bir kadına rastlarsanız,ZEVKİNİZ,
bilgili bir kadına rastlarsanız BİLGİNİZ,
zeki bir kadına rastlarsanız ZEKANIZ gelişir.
Hayat kat kattır.
Babil'in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir ve
bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.
Ve bugün durduğunuz teras ,
seyrettiğiniz manzara,
gördüğünüz hayat
yanınızdaki kadının terası,
manzarası ve hayatıdır.
Hayatınız seçtiğiniz kadındır. (ALINTIDIR)
hepinize günaydın hanımlar.güne güzel başlamanız dileğiyle.hepinizin böyle olduğunu bildiğim için size bu sabah bu yazıyla günaydın demek istedim canlarım benim.Şeniz
günaydın meleklerimin güzel anneleri a.s
1 haftadır rahatsızlığımdan dolayı giremedim :1no2: beni soranlara teşekkür ederim a.s
herkeşler görüşmeyeli iyidir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz
günaydınlaaar...
kızlar önlüklerim geldi yeşil yeşil çok güzeller...tekrar teşekkürler kazen beye...
günaydınnnnnnnn
k k nın engüzel en tatlı en hoş en mükemmel en cana yakın anneleriiiiii
hepinize en tatlı en sıcak dileklerimle günaydııınnnn
meleklerinizi kocaaammmann öptüm istanbuldan güzel bi bahar sabahından size bool bollll sevgi gönderiyorummm
hadi bakalım güne başlıyoruzz Allahım güzellikler göstersin inşallhh
ben bi çayımı içim kahvaltımı yapim gelirimmmm
a.s.a.s.a.s.a.s.
aaaMİNİK KUŞLARIM canım dün gece yemeğine bayıldık çook teşekküğr ederiz canımm kız sen ne güzel yemek yapıyomuşsun öyle ...:icecream:
allahım topiğe bak hastane gibi olduk ya.
kızlar neler oluyor bize nazarlaramı geldik ne.
allah kem gözlerden saklasın bizi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
birileri boyun fıtığımı dedi tam 12 yıldır var bende ne öldürür, ne güldürür, süründürür sadece,geçen haftada belime mr çektirdim,2 adet nur topu gibi ordada varmış bacaklarım ve ayaklarıma çok vuruyo,o yüzden fiziğe giriyorum inş.ii gelir...
bu arada roşum sana toprak diyebilirmiyim.
benim çocukluğum ve genç kızlığım orda geçti desem yalan olmaz.
dayımlar hala orda.çok severim sakaryayı.
bizde ozaman kendimiz için dua edelim nazar değmiş olabilir
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)
tabii dersin güzelim ,ben bacaklarım için fiziğe giriyorum, boyun fıtığım içinde daha önce fizik görmüştüm iyileştireceğine beter etti,belim için asla gitmem diyebilirim...
buluşma topiğimizde topraklarını görebilirsin cnm,geçen hafta buluştuk ...
Kızlar günaydın ya arda geliyorum malum ogluşum ev işi yemek felan fırsat olmuyor aksamada cuval gibi yıgılıyorum
bizde ozaman kendimiz için dua edelim nazar değmiş olabilir
Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)
kıslar bi sorum olcek,önlükle ilgili onay maili ,sizlere ne kadar sürede cvp gelmşti,ben dün mail atmıştım hala ses yok kazanamadık mı iri melekimle yoksam,gününüz güzel geçsin fıstıklar,bende birazdan has.gidecem fiziğe giriyorumda,hastalara acil şifalar diliyorum,geçmş olsun...
canlarım ben accık kactım ortalıgı toparlayım oglen kızlar uyudugunda ders yapacagım
az sonra gelırım sımdılık byee
kolay gelsın sızlerede kıb opuyorum sekerler sızlerı ve meleklerımı
kızlar günaydın..ben nete çok sık takılamıyorum ama fırsat buldukça oturuyorum.gelmişkende bi hatırınızı sorem dedim.melekleriniz nasl..benimki cadılıkta doktora yapcek artık.valla küçükken kızlarınızın kıymetini bilin derim....büyünce çekilmez olabiliyolar
kızlar bende kaçıyorum pcyi
efeciğe vereyim diyorum
oynasın o arada bende ortalık toplayayım diyorum
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:))))))))))))))
kızlar günaydın..ben nete çok sık takılamıyorum ama fırsat buldukça oturuyorum.gelmişkende bi hatırınızı sorem dedim.melekleriniz nasl..benimki cadılıkta doktora yapcek artık.valla küçükken kızlarınızın kıymetini bilin derim....büyünce çekilmez olabiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?