- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.161
gecmiş olsun canıma.s.a.s.günaydinlar bugün biz krese gitmedik melisa cok hastaydi aksam arkadasa kahve icmeye gitmistim dedim bunun atesi var diye cok hafifti ama
eve gelirgelmez uyudu sütünü bile icmeden ikisaat dizi keyfi yapayim dedim gittim bir baktimki tuhaf sesler cikariyo atesten yaniyo hemen kaldirim fitil koydum cocuk kendine gelene kadar sayikliyo ne dediginide anlamiyorum sabaha karsi bir fitil daha koydum simdilik iyi bakalim
Kolay gelsin canım rahat kafayla dersi daha iyi anlarsınsekeler teyzemız geldı kızlarla evde resmen kuduruyorlar teyzenın tepesınde atcılık oynuyorlar gıdıklamaca derken evde sesden durulmuyor.
bende fırsat bu fırsat su evı kaldırayım bır temızlık yapayım dıyorum dıger haftaları ders yaparak gecırecegım ıcın.
ıcıme sıne sıne bır temızlık yapayım onlar oynasırlarken
sızlerede geleyım ıstersenız:))))))
hadı ben kacarrr
opuldunuz canlarım benım sızlerı sevıyorum sekerler
meleklerımede ıyı bakın
tünaydın hanımlar
bugün yine geç uyandım
kahvaltıyı az önce yaptık.hiç bi işe bakmadan yanınıza geldimkaydirigubbakcemile2
umarım herkes iyidir
hepiniz için güzel bir gün olur inş.kaydirigubbakcemile5
cumanız mübarek olsun öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaaaana.s.a.s.a.s.a.s.
iyi canım kurtulmuşsunİyi günler hanımlar
İşlerim bitti yemegede karar verdim öyle olunca daha kolay oluyo:lepi:
Şimdi cocukları uyutup bende biraz nefes alacam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizler nasılsınız
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Kolay gelsina.s.a.s.a.s.
kızlar nerdesiniz öffff burasıda çok sakin
inşallah ikiside yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar canım:Saruboceq:mihribancım kardeşim salı çıkacak hastanede yegenimde ptesi ameliyat günü belli olacak bir tahlili bekleniyormuş ona göre
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaa hooopppppp bi ses veri sesimeeee:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
geldik geldikkkkkkk
canımm kap 3 kahvee mihriban sen ben içelim dedikodu yapalım acıkkkkkkötükedihüso
kaptım kaptım 4 tane kaptım.yağmurseda da burda hadi bayanlar kahveye.
tşkler bayanlar sigara içmem ama bugün canım istedi ezan okunuyo ben bi namaz kılim geliyorum:Saruboceq:dua edim biraz
:roflol::roflol:
kız lar bi terasa çıkim cigarami içim dedim sen martılar alın ağızlarına deniz suyunu doğruca kafama boşalttılar delikafaduldendelikafadulden
ay n kısmetli kadınım hi hiiiiiiiiii
allah kabul etsin canım ne güzellllllllllll
amannn bu kahvelerdee ne güzelmişşş mis misss ellerine sağlık canım hörrppppp
ayy canım eğlenmek istiyoooo geldi gene enerjii aç şuradan bide oynak havaaaa:teytey::teytey
yağmur biitimi canım açabilirmiyizz artık müzikkkk hadi hoppaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?