Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gecmiş olsun canıma.s.a.s.
Kolay gelsin canım rahat kafayla dersi daha iyi anlarsın

canım seninde cuman mübarek olsun kolay gelsin:1hug:

İyi günler hanımlar
İşlerim bitti yemegede karar verdim öyle olunca daha kolay oluyo:lepi:
Şimdi cocukları uyutup bende biraz nefes alacam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sizler nasılsınız
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Kolay gelsina.s.a.s.a.s.

iyi canım kurtulmuşsun
bende işlerimi bitirdim sayılır.bir tek kahvaltı bulaşığım kaldı
onuda yemek yaparken yıkarım az zatena.s
kızlar nerdesiniz öffff burasıda çok sakin

zerencim kardeşinle yiğenin nasıl oldu canım
merak ettimde:uhm:daha iyidirler inş.

mihribancım kardeşim salı çıkacak hastanede yegenimde ptesi ameliyat günü belli olacak bir tahlili bekleniyormuş ona göre

kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaa hooopppppp bi ses veri sesimeeee:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

mihribancım kardeşim salı çıkacak hastanede yegenimde ptesi ameliyat günü belli olacak bir tahlili bekleniyormuş ona göre
inşallah ikiside yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar canım:Saruboceq:
kızlarrrrrrr nerdesiniz yaaaaaa hooopppppp bi ses veri sesimeeee:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben burdayım canım:teytey::teytey::teytey:

ya hadi niye susuyorsunuz anlatıcak birşey yokmu.herkes burdayım diyor ama konuşan yok.
hadi kızlar bune miskinlik böyle yaaaaahihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol:

kız lar bi terasa çıkim cigarami içim dedim sen martılar alın ağızlarına deniz suyunu doğruca kafama boşalttılar delikafaduldendelikafadulden

ay n kısmetli kadınım hi hiiiiiiiiii
allah kabul etsin canım ne güzellllllllllll

amannn bu kahvelerdee ne güzelmişşş mis misss ellerine sağlık canım hörrppppp

ayy canım eğlenmek istiyoooo geldi gene enerjii aç şuradan bide oynak havaaaa:teytey::teytey

yağmur biitimi canım açabilirmiyizz artık müzikkkk hadi hoppaaa:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

saolun kızlar hepinize dua ettim amin inş.kabul eder rabbim dualarımızı kızlar ne yemek yapıyosunuz akşama ben bişey bulamadım fikir verin hadi

şanslı arkadaşım benim
afiyet şeker olsun kahve canım.
iyi geldi be.biraz kendimize geldik vallahi.:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…