Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yine nereye kayboldunuz:uhm:

ceee eeeeeeeeee saklandıııkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduld

kızım ne yemeği yaaa oooo sende hem çalış hem yemek yap ben bugün gitcem arkadaşaaa kurulucam hazır masayaaacokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bu ben bu eşim bu kızımmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ohh gitcez artık Allah ne verdiyseee sen de makarna melemen yap boş verrrrrrrrrr

kız ebruşşş gel sende senide arada kaktırırızzz karnımızı doyururuzzz beee:roflol::roflol::roflol:

sence hayır dermiyim.hemen yeterki yemek derdi olmasın.geldim bile.cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3

ben geldım sekerlerrrrr
ohhhhh mısler gıbı oldu evım temızledım toparladım
naz uyudu elıflede teyzesı dısarı cıktılar kırtasıyeden karton alıp resımler yapacaklarmıs.
bende ıslerımı bıtırdım yemek yedık onlar kesım cızım yaparlarken bende sızlere bakayım dedım
masaallah sohbet baya koyuymus yıne
allah artırsın sekerler
accık dınlenmek ıstıyorum bırde kızları yıkayım yarın hafta sonu havada guzel gezmelere gıdecegız eger ben arkadasla cegız alısverısıne cıkmazsam
esım ben bakarım sız gıdın dedı.kız kıza takılacagız bıraz.naza da elıfın o gelınlıgınden alacagım nısandakı dugune kendımede abıye bakacagım falan.
nısanlısıyla ısı cıkıp gıtmezse bız cıkacagız bakalım
neyse sımdılık kactım kızlarla cıbıcıp yapacagız:)))))
gorusmek uzere canlarım opuyorum herkeslerı

hayırlı günler güzeller...a.s.
benim önlüklerim geldii,çok sefindim,çok tşk.ediyorum kazen abimize...
sizler ve mlekleriniz neler yapıyonuz bakem,benim melekim dersaneye gitti önlüğü görünce pek sevinecek,düşüdüğüm gibi çeyizine koyamıcam bayaa küçük şimdi kullanır ancak,yinede hoş tabii...
cumanız hayırlı ossun bu arada, biraz geç oldu amma ancak oturdum,
sizleri ve meleklerinizi öptm een kokkulusundan...Şeniz

merhaba hanımlar
bende yemek yapıcam şimdicokacimcoook
önce bi sizlere bakıyım dedim
oh oh miniğim temizliğini yaptın rahatladın canım artık dinlenirsinkaydirigubbakcemile5
şimdilik byyyyyy canlarım:a015:

önlükleriniz hayırlı olsun canım
güle güle eskitin
bende seni ve meleklerini öpüyoruma.s.a.s.a.s.

iyi aksamlar kızlar

kimsecikler yok herkes yemek yapmaya gitti galiba
Ohhhh sefam olsun ben hazırladım yemeklerihihoyyythihoyyythihoyyyt
Karnıyarık pilav yogurt corbası komposto
Salatam bile hazır :lepi:cokacimcoookcokacimcoook
Bu bir acık davettir isteyen buyursun gelsin soframız senlenir bereketlenirkaydirigubbakcemile5

selem kizlar nabersiniz oh oh sohpet iyiydi anlasilan ha ben giremedim kizimi dr götürdük geldik is güc anca simdi iki dk ugradim

kimsecikler yok bende gideyim bari hadin görüsürüz melisamla ilgileneyim
mizildanip duruyo prensesim

iyi akşamlar şekerler
annemle kız kardeşim vardı giremedim bugün yemeğede kaldılar
yemeğimizi yedik halimeyide alıp onlar yürüyüşe çıktılar ayşeyle yeğenim benimle kaldı bende sizlere bakayım dedim
yemek faslındasınız sanırım hepinize afiyet olsun arkadaşlarım
emiycim meleğine geçmiş olsun canım acil şifalarrr öp benim için annesi

sagol canim atesi düsmedi daha yani fitil koyunca iyi ama eger simdi bakacam hali hosuma gitmezse hastaneye götürmek istiyorum

iyi geceler kızlar...öğlen girdim ama sitede sorun vardı sanırım size mesaj yazamadım,çıkış da yapamadım.çıkış yapmadan kapatmıştım bir daha da giremedim... hepiniz hafta sonu moduna girmişsiniz herhalde pek giren olmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…