Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sekerler ıhlamur ıcermıyızzzzzzzzzzzz
dun sızıp kaldıgımdan aksam calısamadım onun ıcın bugun asılayım dedım derslere bıraz.kulkedısıne donmeden bırakacagım ama sımdılık calısıyorum hala
bır ıhlamur yapayım kendıme dıyorum dısarda nasıl bır esıntı fırtına ve yagmur var anlatamam.
bır kacamak yapıp kahve yaptım kendıme ders arası balkonda yagmur seyrederek bır sıgara keyfı yaptım sormayın
ıyı geldı accık.
herkeslere ıyı geceler yafrularrrrr
gorusmek uzere ınsaallah opuyorum sızlerı meleklerımede allah rahatlık versın canlarım benım

iyi akşamlar hamınlar bende kızı uyuttum ohh eşimde film izliyor neyse fırsat buldum geldim bende. nasılsınız neler yapıyorsunuz bıraktığımdan beri bir dünya yazılar yazılmış hepsini okuyamadım valla. Umarım hastalar iyileşmiştir..

İyi geceler yawrilerim..

Tinkiminin annesi kalp krizi geçirmiş galiba çok geçmiş olsun. Hastalarımız daha iyidir inşallah.. Kimse yok galiba şuanda .

Neyse öptüm herkesi Şeniz

sağol canım söylediğin için
tinkiminicim geçmiş olsun a.s.acil şifalar:Saruboceq::Saruboceq: canım inş anneciğine

tinkimi canım benim annene acil şifalar diliyorum.

canım geçmiş olsun...........

iç canım afiyet olsun..........

yaa çok üzüldüm şimdi ............canım tinkimi çok geçmiş olsun............

tinkim annene acil şifalar diliyorum cnm inşallah en kısa zamanda sağlığlına kavuşur

nabersiniz bakalim tinkimi okuyamadim ama hasta galiba annen acil sifalar gecmis olsun canim kizla ügrasip duruyorum gel beni döv diye kendini yiyo

hanımlar merhaba
nerelerdesiniz bakalım
belinaycım geçmiş olsun canım
tinkiminin annesinede acil şifalar diliyorum

İyi geceler yawrilerim..

Tinkiminin annesi kalp krizi geçirmiş galiba çok geçmiş olsun. Hastalarımız daha iyidir inşallah.. Kimse yok galiba şuanda .

Neyse öptüm herkesi Şeniz

canım arkadaşlarım çok sağolun hepinizden allah razı olsu tek tek anneme iyi
dileklerinizi ilettim canlarım pazartesi acile götürdük annemi kalp krizi deyip apar topar yoğun bakıma aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı sonra normal odaya alıp
cuma günü anjio yaptılar 2 tane stent koydular daha önce 1 tane vardı şimdi 3 oldu
bu ayın 20 sinde tekrar kontrole gidicez 1 damar daha tıkalı orayada stent takılacak kızlar
geçmiş olsun ziyretleri oluyor pek fazla giremiyorum
bu ara sizi çok ihmal ettim biliyorum ne olur kusuruma bakmayın :çok üzgünüm:
sizi çok seviyorum hepinizi melek anneler

günaydına meleklerin annelerine.
nasılsınız arkadaşlar
hepinize çok güzel bir gün dilerim

benim için dua edin olurmu
büğün dr gideceğim sol yumurtalığımda kıst vardı ona bakacak dr nasıl gidiyo diye
dualarınıza ihtiyacim var inşallah küçülmüştü.
şimdilik hoşca kalın sizleri ve meleklerinizi öpyoru

günaydın hayırlı sabahlarrrr
sağlıklı,huzurlu ,bereketli birgün diliyorum
frezyacım geçmiş olsun canım
dualarımız seninle inş herşey gönlünce olur tatlım acil şifalar
tinkimin tekrar geçmiş olsun canım
annen iyileşsin telafi ederiz canım üzelme acil şifalar
görüşmek üzere tatlım

canım benim dualarımız seninle :Saruboceq:
hayırlı haberlerini bekliyoruz şekercima.s

meleklerimin melek vede güzel annişleri a.s hepinize günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnn
herkese huzur dolu hayırlı bir gün diliyorum a.s
hastalarımızın hepsine şifalar dilerim öpüldünüz şekerler a.s. a.s. a.s.

canım benım ne demek sekerım tabıkı boyle konularda affederız sekerım :roflol::roflol:
cok gecmıs olsun bebegım tekrardan allah bırdaha gostermesın ınsaallah

sanada gunaydın canım cok gecmıs olsun
ınsaallah guzel haberlerle gelırsın canım
bununla gecmıs olsun ınsaallah dualarımız senınle sekerrrrrrrr

gunaydın canlarım sızlerede nabersınız sekerler
keyıfler ıyıdır ınsaallah

gunaydınlar dılıyorum meleklerım ve annecıklerııııııııııııı
herkese guzel bır gun dılıyorum sekerler
gece 12ye kadar calıstım gozlerım yanıyor nazda sagolsun 8de uyandı arkasından elıfle teyzesı uyandı.
kahvaltıdan sonra kendıme gelırım ınsaallah
su an kendıme bıle fazla gelıyorum ınanırmısınız.ruyamda tesler sorular cozuyordum hatta konusarak uyandıgımı farkettım.
ay cok stres oluyorum kızlar yaaa.hayırlısıyla bır atlatsaydım su sınavı mayıstakınıde hallettımmı tamam.
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere canlarım benım
meleklerımede guzel bır gun dılıyorum

günaydın güzel annişler nasılsınız

yüce mevlamdan dertlilere deva hastalara şifa versin dilerim AMıN

günaydın arkadaşlar hepinize.hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
frezyacım çok geçmiş olsun canım.bütün dualarımız seninle hayatım.allahım acil şifa versin.iyi haberlerle dön inşallah canım.
tinkimi çok geçmiş olsun canım.allah bir daha göstermesin.inşallah teyzeciğimiz en kısa zamanda iyileşir.

günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriiiiiii
canlarım nasılsınız bakalım hasatalar çook geçmiş olsun frezyadan güzel bir haber bekliyoruz inşallahhh..

kızlar bakın dün gece nolduuuu....hemen anlatayımm..

gece sohbete bir girdimm eyvahh baya karışıkkk:mymeka:klava: anlayamadım tabii dedim gene noluyooo..
hiç modarotörde yok derken bi baktık kuzeyle elif..geldi banladılar birilerini falan sonra hemen kazen gelmezmiii
ay dururmuyum hemen önlüklerimiz için teşekkür ettim size özel bizde bir jest yapmak istedik ama bulamadık bişey dedim elek anneleri sizi seviyor dedimm eee napalım adam bize özel jest yaptıı dimi amam işte böleee sonuçta o işte hallolmuş olduuuu...

şimdiii canlarım ayşegülüm zerenim ebrummmmmmmmŞenizŞeniz hayatımm sizler nasılsınız
aa hadi artık neşemize kavuşalım yaahihoyyyt lahanam bebeğimmmmmm sen ne alemdesin :1hug:

günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tinkimi tekrar geçmiş olsun canım
frezya canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
ay ne oluyor sürekli kötü haberler alıyoruz.
benimde babam dün ameliyat oldu.
yeniden ona canım sıkıldı.
gözü bir yerden dikiyorlar bir yerden yırtılıyor.
neyse sabah sabah canınızı sıkmayayım.
oğluşumunda cuma doğum günü
cumartesi yapacağım hazırlık yapmaya başladım.
umarım hepiniz iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…