Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canım.ne olsun işte hayatım.bildiğin gibi.sabah kalktık geldik.bu aralar güzel bir haber bekliyoruz.baksan her tarafımız kötü haber kaynıyor.
ne olduk bilmemki hep hastalık,ölüm sıkıntı.allah daha beterlerinden korusun ama sanki hepimizde bir bunaltımı oluştu ne.:Saruboceq:
allahım bizi artık güzel haberlerle ödüllendirsin.
Şeniz

günaydın canım.
babacığına geçmiş olsun hayatım.allah beterinden saklasın.
inşallah başka bir sorun çıkmaz hayatım.
bu arada oğluşunun doğum günüde kutlu olsun hayatım.aslanını öp benim için.
kolay gelsin hazırlıkların içinde kuşum.

teşekkürler rosem iyiyiz be gülüm allah cümlemize iyilik versin inşallah

bu arada kimi banladılar acep :uhm:

lahanam bebeğimmm

AFEDERSİNİZ ama lezbiyen biri girmiş sohbete onu adıda neydiii dur bakimm kedi gözümü neydii özelden milletten ucuz yollu iç çamaşırı nerde bulurum falan diye bişeyler yazmış genel sohbettende saçma açma konuşmalar biride akıllılık edip özelden modarötörlere haber vermişş
onlarda geldi atti işte bende sonuna yetiştim ezelim e sarmıştı en çok.küfür etmiş

ebrummm canımm sıkıntılarını anlıyorum be canım ah keşke elimden bişey gelse inan yapardım hayatımmm yanlızca dualarım sizinle Allahım en kısa zamanda yardımcınız olsun bebeğimm.:Saruboceq::Saruboceq:

:1shok: :1shok: :1shok:

saol canım biliyorum benim için dileklerini.ne olur hayatım dualarını eksik etme bizden.Şeniz

banada msnden yazmıs elıf abla aksam ders calısıyordum
sohbette bırı var dıkkat edın dıye
dedım abla 2 aydan fazladır gıremıyorum gırersem dıkkat ederım abla sagol dıye
kavgacı bır tıpmıs sanırım canım aman bırak bulasma

canım benım cok gecmıs olsun babacıgına
efecıgımın yas gunu kutlu olsun sımdıden bebegım
nıce senelere ınsaallah
elıfe soylemedım daha bugunden aramaya baslayalım der.
kolay gelsın bebegım sana yardıma gelemmı sekerrrrrrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay valla sohbetı ozledım yaa catlak cok cıkıyor arada neler var neler.hayırlısıyla su sınavları verıyımde ugrasayım javayla falan yenıden gıreyım accık egleneyım
bende var 2.el az kullanılmıs deseydınız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

amın canım benım ınsaallah
canım rabbım guzel haberler almamızı nasıp etsın ınsaallah
bende bır donemler kotu haberler alıyor cok canım sıkılıyordu rabbım kımselere yasatmasın ınsaallah acı olaylar haberler

tünaydın şekerler napıyorsunuz bakalım
biraz uyuyayım dedim ama uyuyamadım bari sizlerle tekılayım biraz diye geldim
rosem şenlik varmış desene sohbette allah akıl fikir versin inş
yöneticilerinde işi zor adımıza teşekkürlerimizi de iletmişsin sağol canım art niyetli insanlarla karşılaşmayız inş

evet ya bazen dönem dönem sanki herşey üst üste geliyo:1no2:
benimde 3 yılım kabus gibiydi 2006,2007 ve 2008 benim için çok zorlu vede çok sıkıntılı geçti artık inşallah bitmiştir sıkıntılar

amın canım benım ınsaallah bıtmıstır bebegım
benım hayatımda cok sıkıntılı bır donem olmadı cok sukur ne olum nede baska turlu.etrafımda cevremde sahıt oldugum etkılendıgım olaylar olmustu ama bızzat basıma gelmedı.gecen sene anneannemın bu yıl dedemın vefatı oldu ama oda yaslı olması yatıp ellere muhtac olmasındansa rabbım hayırlısını verdı dıye dusunup tesellı buluyorsun.
kı bunlar bıle yeterınce can sıkıyor rabbım daha beterınden korusun ınsaallah
rabbım kımselere yasatmasın sıkıntı huzursuzluk ınsaallah canı gonulden dılıyorum bunu bebegım
senınde ınsaallah son olmustur yasadıkların bebegım.baska bıseyle sınamasın bızı rabbım hakkıyla kulluk yapalımda ınsaallah

aminnn canım inş:Saruboceq: dualarına katılıyorum:1hug:

KIZLAR

bu hayat girdabında Allahıma şükürler etmeyi unutuyoruz halbu ki şükredecek o kadar şeyimiz var kii....
Aldığımız nefesten giyebildiğimiz elbiseye..şu anki zamanımıza...olan işimize..
dolaptaki yiyeceklerimizee..buzluğumuzdaki sonra yenmek üzere sakladığımız yiyeceklere...
EVLATLARIMIZA...sevdiklermize.....bitmezkiiiii saymakla.

o bize hep veriyo ama biz ne kadar şükrediyoruz n e kadar az teşekkürediyoruz ..
biri bize çıkarıp şu anda 10 000 tl verse ömrümüzün sonuna kadar ona hep minnettar kalmazmıyız bişey istese yapmazmıyız ama Allahım bize sonsuuuzzzz rızık veriyo ve biz çok az şükrediyoruz

hadi alışkanlık yapalım dilimize bu şükür işini ve arada hatırlatalım birbirimize ne dersiniz..

evet canlarım sadece allaha sığınıp dua etmek.başka yapılıcak hiçbirşey yok.dua edip allahtan sabır dilemek.bize yardım etmesini istemek.oda olmasa ne yapardık bilmiyorum.allah hiçbirimizin dualarını geri çevirmesin inşallah.

edelim hayatım.bol bol şükredelim allahımıza.ona bol bol dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…