- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.481
günaydın canım.ne olsun işte hayatım.bildiğin gibi.sabah kalktık geldik.bu aralar güzel bir haber bekliyoruz.baksan her tarafımız kötü haber kaynıyor.günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriiiiiii
canlarım nasılsınız bakalım hasatalar çook geçmiş olsun frezyadan güzel bir haber bekliyoruz inşallahhh..
kızlar bakın dün gece nolduuuu....hemen anlatayımm..
gece sohbete bir girdimm eyvahh baya karışıkkk:mymeka:klava: anlayamadım tabii dedim gene noluyooo..
hiç modarotörde yok derken bi baktık kuzeyle elif..geldi banladılar birilerini falan sonra hemen kazen gelmezmiii
ay dururmuyum hemen önlüklerimiz için teşekkür ettim size özel bizde bir jest yapmak istedik ama bulamadık bişey dedim elek anneleri sizi seviyor dedimm eee napalım adam bize özel jest yaptıı dimi amam işte böleee sonuçta o işte hallolmuş olduuuu...
şimdiii canlarım ayşegülüm zerenim ebrummmmmmmmŞenizŞeniz hayatımm sizler nasılsınız aa hadi artık neşemize kavuşalım yaahihoyyyt lahanam bebeğimmmmmm sen ne alemdesin :1hug:
günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tinkimi tekrar geçmiş olsun canım
frezya canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
ay ne oluyor sürekli kötü haberler alıyoruz.
benimde babam dün ameliyat oldu.
yeniden ona canım sıkıldı.
gözü bir yerden dikiyorlar bir yerden yırtılıyor.
neyse sabah sabah canınızı sıkmayayım.
oğluşumunda cuma doğum günü
cumartesi yapacağım hazırlık yapmaya başladım.
umarım hepiniz iyisinizdir
günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriiiiiii
canlarım nasılsınız bakalım hasatalar çook geçmiş olsun frezyadan güzel bir haber bekliyoruz inşallahhh..
gece sohbete bir girdimm eyvahh baya karışıkkk:mymeka:klava: anlayamadım tabii dedim gene noluyooo..
hiç modarotörde yok derken bi baktık kuzeyle elif..geldi banladılar birilerini falan sonra hemen kazen gelmezmiii
ay dururmuyum hemen önlüklerimiz için teşekkür ettim size özel bizde bir jest yapmak istedik ama bulamadık bişey dedim elek anneleri sizi seviyor dedimm eee napalım adam bize özel jest yaptıı dimi amam işte böleee sonuçta o işte hallolmuş olduuuu...
şimdiii canlarım ayşegülüm zerenim ebrummmmmmmmŞenizŞeniz hayatımm sizler nasılsınız aa hadi artık neşemize kavuşalım yaahihoyyyt lahanam bebeğimmmmmm sen ne alemdesin :1hug:
:1shok: :1shok: :1shok:lahanam bebeğimmm
AFEDERSİNİZ ama lezbiyen biri girmiş sohbete onu adıda neydiii dur bakimm kedi gözümü neydii özelden milletten ucuz yollu iç çamaşırı nerde bulurum falan diye bişeyler yazmış genel sohbettende saçma açma konuşmalar biride akıllılık edip özelden modarötörlere haber vermişş
onlarda geldi atti işte bende sonuna yetiştim ezelim e sarmıştı en çok.küfür etmiş
ebrummm canımm sıkıntılarını anlıyorum be canım ah keşke elimden bişey gelse inan yapardım hayatımmm yanlızca dualarım sizinle Allahım en kısa zamanda yardımcınız olsun bebeğimm.:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
ya biliyom çok suru soruyorum ama ebru kimdi bide neyi var :uhm:
lahanam bebeğimmm
AFEDERSİNİZ ama lezbiyen biri girmiş sohbete onu adıda neydiii dur bakimm kedi gözümü neydii özelden milletten ucuz yollu iç çamaşırı nerde bulurum falan diye bişeyler yazmış genel sohbettende saçma açma konuşmalar biride akıllılık edip özelden modarötörlere haber vermişş
onlarda geldi atti işte bende sonuna yetiştim ezelim e sarmıştı en çok.küfür etmiş
ebrummm canımm sıkıntılarını anlıyorum be canım ah keşke elimden bişey gelse inan yapardım hayatımmm yanlızca dualarım sizinle Allahım en kısa zamanda yardımcınız olsun bebeğimm.:Saruboceq::Saruboceq:
ebrummm canımm sıkıntılarını anlıyorum be canım ah keşke elimden bişey gelse inan yapardım hayatımmm yanlızca dualarım sizinle Allahım en kısa zamanda yardımcınız olsun bebeğimm.:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
ya biliyom çok suru soruyorum ama ebru kimdi bide neyi var :uhm:
lahanabebekcim ebru benim hayatım.benim sıkıntılarım biraz karışık hayatım.çokda uzun canımbenim..senağlama
günaydın tatlı meleklerin güzel anneleriiiiiii
günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tinkimi tekrar geçmiş olsun canım
frezya canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
ay ne oluyor sürekli kötü haberler alıyoruz.
benimde babam dün ameliyat oldu.
yeniden ona canım sıkıldı.
gözü bir yerden dikiyorlar bir yerden yırtılıyor.
neyse sabah sabah canınızı sıkmayayım.
oğluşumunda cuma doğum günü
cumartesi yapacağım hazırlık yapmaya başladım.
umarım hepiniz iyisinizdir
lahanam bebeğimmm
ebrummm canımm sıkıntılarını anlıyorum be canım ah keşke elimden bişey gelse inan yapardım hayatımmm yanlızca dualarım sizinle Allahım en kısa zamanda yardımcınız olsun bebeğimm.:Saruboceq::Saruboceq:
lahanabebekcim ebru benim hayatım.benim sıkıntılarım biraz karışık hayatım.çokda uzun canımbenim..senağlama
canım sıkıntılarının ne olduğunu bilmiyorum ama allah yardımcın olsun şekercim
umarım hayırlısıyla atlatırsın :Saruboceq:
günaydın canım.ne olsun işte hayatım.bildiğin gibi.sabah kalktık geldik.bu aralar güzel bir haber bekliyoruz.baksan her tarafımız kötü haber kaynıyor.
ne olduk bilmemki hep hastalık,ölüm sıkıntı.allah daha beterlerinden korusun ama sanki hepimizde bir bunaltımı oluştu ne.:Saruboceq:
allahım bizi artık güzel haberlerle ödüllendirsin.
Şeniz
canım sıkıntılarının ne olduğunu bilmiyorum ama allah yardımcın olsun şekercim
umarım hayırlısıyla atlatırsın :Saruboceq:
saol hayatım.allahın izniyle atlatıcaz canım.sadece siz dualarınızın eksik etmeyin yeter hayatım.:1hug:
amın canım benım ınsaallah
canım rabbım guzel haberler almamızı nasıp etsın ınsaallah
bende bır donemler kotu haberler alıyor cok canım sıkılıyordu rabbım kımselere yasatmasın ınsaallah acı olaylar haberler
elbette eksik etmeyiz dualarımızı canımsaol hayatım.allahın izniyle atlatıcaz canım.sadece siz dualarınızın eksik etmeyin yeter hayatım.:1hug:
rabbim gönlüne göre versin sıkıntılarını gidersin inş:Saruboceq:
duadan güzel şeymi var hayatımızda canım iyi ki o bari varda değilse neye sığınacaktık
bizi bıkmadan dinlediği için şükürler olsun rabbime iyi ki varlığından haberdarız
sonsuz şükürlerrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet ya bazen dönem dönem sanki herşey üst üste geliyo:1no2:
benimde 3 yılım kabus gibiydi 2006,2007 ve 2008 benim için çok zorlu vede çok sıkıntılı geçti artık inşallah bitmiştir sıkıntılar
amın canım benım ınsaallah bıtmıstır bebegım
benım hayatımda cok sıkıntılı bır donem olmadı cok sukur ne olum nede baska turlu.etrafımda cevremde sahıt oldugum etkılendıgım olaylar olmustu ama bızzat basıma gelmedı.gecen sene anneannemın bu yıl dedemın vefatı oldu ama oda yaslı olması yatıp ellere muhtac olmasındansa rabbım hayırlısını verdı dıye dusunup tesellı buluyorsun.
kı bunlar bıle yeterınce can sıkıyor rabbım daha beterınden korusun ınsaallah
rabbım kımselere yasatmasın sıkıntı huzursuzluk ınsaallah canı gonulden dılıyorum bunu bebegım
senınde ınsaallah son olmustur yasadıkların bebegım.baska bıseyle sınamasın bızı rabbım hakkıyla kulluk yapalımda ınsaallah
KIZLAR
bu hayat girdabında Allahıma şükürler etmeyi unutuyoruz halbu ki şükredecek o kadar şeyimiz var kii....
Aldığımız nefesten giyebildiğimiz elbiseye..şu anki zamanımıza...olan işimize..
dolaptaki yiyeceklerimizee..buzluğumuzdaki sonra yenmek üzere sakladığımız yiyeceklere...
EVLATLARIMIZA...sevdiklermize.....bitmezkiiiii saymakla.
o bize hep veriyo ama biz ne kadar şükrediyoruz n e kadar az teşekkürediyoruz ..
biri bize çıkarıp şu anda 10 000 tl verse ömrümüzün sonuna kadar ona hep minnettar kalmazmıyız bişey istese yapmazmıyız ama Allahım bize sonsuuuzzzz rızık veriyo ve biz çok az şükrediyoruz
hadi alışkanlık yapalım dilimize bu şükür işini ve arada hatırlatalım birbirimize ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?