Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar.......canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........

çok haklısın canım katılıyorum
şükrümüzü dilimizden düşürmemeliyiz
güzel bir fikir harikasın tatlım
malesef sıradanlaşıyor unutuyoruz gün içinde bazen şükretmeyi hatırlatalım birbirimizeŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.

sıkma canım kendini.allah başka ayrılık vermesin.kalpleriniz bir olsun vede sağlığınız yerinde olsun elbette bir araya gelirsiniz.yeterki başka ayrılıklar olmasın.

canım dularım seninle çok geçmiş olsun..........

canım babacıgına geçmiş olsun.çefemizede şimdiden iyi yaşlar diliyorum...
tinkimi canım seni de kocaman öptüm canım........

Günaydınn canlarım....
frezyacım dualarımız seninle tatlım,inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
efsuncum babacığına geçmiş olsun canım....
kızlar güzel haber mi bekliyorsunuz biraz daha bekleyin, herşeyi rayına oturtsam inşallah ben vericem size güzel haberi...sadece gönlümdeki için sizden dua bekliyorum...
öpüyorum canılarım.eşim evde fazla takılamıcam.konuyu da o yüzden fazla açamıyorum...

sıkma canım kendini.allah başka ayrılık vermesin.kalpleriniz bir olsun vede sağlığınız yerinde olsun elbette bir araya gelirsiniz.yeterki başka ayrılıklar olmasın.

rüyacım bunda da vardır bir hayır canım az daha dişini sık olurmu tatlım az kaldı

rüyacım sıkma canını hayırlısı neyse o olsun güzelim

tşk ederim kızlar desteginizx için ama gerçekten çok canım sıkıldı çok bunaldım 4ay var daha düşündükçe çıldırıyorum........

aminnn canım inş:Saruboceq: dualarına katılıyorum:1hug:

sagolasın canım benım cok tesekkur edıyorum bebegım

aynen canım valla bazen sadece umutsuzluga dustugumuzde ısımıze geldıgınde dua edıyoruz dıye dusunuyorum bende
ve yaradan o halde bıle dualarımızı kabul edıyor nasıl bır buyukluk dusun artık
ınsaallah canım benım rabbım dualarımızı kabul etsın ve hakkıyla kulluk yapabılmeyı nasıp etsın bızlere ınsaallah

amın canım ınsaallah
zaten yapılan hıc bır duayı reddetmıyor bız bır canı gonulden edebılsek
bırgunde hersey yolunda cok guzel gıderken cok sukur sana rabbım dıye bılsek
ama sadece sıkıstıgımızda edıyoruz cogu zaman
bu halde bıle bıze saglık afıyet yıyecek ekmek verıyorya ne dıyım.acızlıgımızın boyutunu dusun artık

hayırlısı olsun ınsaallah canım benım
2 ay daha sık dısını canım zor olacak bılıyorum ama
sonunda ınsaallah cok guzel gunler sızlerı beklıyor tatlım
rabbım yardımcınız olsun dualarımız sızınle canım
rabbım melegımızın yuzu suyu hormetıne ınsallah bır an once sızlerı bır araya getırır :Saruboceq::Saruboceq:

aman canım güzel haber verde biz sana oturur dua ederiz.sen merak etme.yeterki bize güzel haber ver.sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacımız var.

canım teşekkür ederimmm demek neymiş arada birbirimize hatırlatacağız nolur unutmayalım yaa çok şükür Allahım diye yazalım yazılarımızın altın alışkanlık yapalım.....tamammıı s1907 ciğimmm tatlım minik kuşlarımmmm efsun efemmm frezyam arzummmmm

ya bakın aklıma ne geldi bu sıkıntılar belkide ondandır allahın oyunları sonsuzdur belki biz onu yeteri kadar hatırlamadığımız için bu şekilde kendini hatırlatıyodur ..çünkü bizler sıkılınca ona koşarız..

kizlar ev icin ariyoruz adami pazartesi ara dedi birdaha acmiyo tl bizim numarayimi görüyoda acmiyoki diye düsünüyorum

günaydın canlar.......
rüyanaz üzülme arkadaşım.allah başka ayrılık versmesin...allah mutluluğunuzu daim etsin...
frezyacım canım dualarım seninle tatlım.inşallah dr.dan iyi haberlerle gelirsin
efsuncum babana çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.bu arada oğluşunun yeni yaşıı şimdiden kutlu olsun.allah uzun ömürler versin.....
kızlar hakketten halimize şükredelim.çok şükür ki evlatlarımız ,eşlerimiz sağlıklı ve yanımızda...elimiz ayağımız tutuyor.rabbim dermansız dert veripde derman aratmasın...
sizi ve meleklerinizi öpüyorummmmmmm

günaydın meleklerim ve anneleri
geçmişi okuyamadım varsa hastalarımıza acil şifalar diliyorum
rüyanaz cnm üzülme hayırlısını iste kuzum rabbimin vardır bi bildiği cnm benim çoğu ggitti az daha sabır

kızlar kusura bakmayın fazla giremiyorum am aklım hep sizde ada büyüyo ve çok hareketli olduğundan daim ilgi istiyo şu aralardaelimden tut yrüt diye huysuzluk ediyo ağlıyo ağlamısın diye yürüyoz ama belimde kopuyooo iki büklüm oldum valla
her fırsatta yanınızda olacağım canlarım benim
hepinizi çok sewiyorum iyiki varsınızzz
a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

emıye ader kısmetsız kedıcıgım canım benım gunaydınlar nabersınız sekerler ıyısınız ınsaallah
emıy canım kotu dusunme pazartesı arayın demıs belkı ıslerı vardır onunda bır sey vardır musaıt degıldır kotu dusunme ev ısı bu hemde hayırlısı olsun ınsaallah aceleye gelmez canım
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah
adamda buyumus annecıgını topıge gondermezmıymıs aman sevsınler o cadıyıııııııı
yerım ben onu canım benım
canım benım saglık olsunda ınsaallah hersey olur arada ıyı oldugundan haber et merak etmeyelım
gorusmek uzere tatlım opuyorum senı ve meleklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…