- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.501
çok haklısın canım katılıyorumKIZLAR
bu hayat girdabında Allahıma şükürler etmeyi unutuyoruz halbu ki şükredecek o kadar şeyimiz var kii....
Aldığımız nefesten giyebildiğimiz elbiseye..şu anki zamanımıza...olan işimize..
dolaptaki yiyeceklerimizee..buzluğumuzdaki sonra yenmek üzere sakladığımız yiyeceklere...
EVLATLARIMIZA...sevdiklermize.....bitmezkiiiii saymakla.
o bize hep veriyo ama biz ne kadar şükrediyoruz n e kadar az teşekkürediyoruz ..
biri bize çıkarıp şu anda 10 000 tl verse ömrümüzün sonuna kadar ona hep minnettar kalmazmıyız bişey istese yapmazmıyız ama Allahım bize sonsuuuzzzz rızık veriyo ve biz çok az şükrediyoruz
hadi alışkanlık yapalım dilimize bu şükür işini ve arada hatırlatalım birbirimize ne dersiniz..
günaydın kızlar.......canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........
canım dularım seninle çok geçmiş olsun..........günaydına meleklerin annelerine.
nasılsınız arkadaşlar
hepinize çok güzel bir gün dilerim
benim için dua edin olurmu
büğün dr gideceğim sol yumurtalığımda kıst vardı ona bakacak dr nasıl gidiyo diye
dualarınıza ihtiyacim var inşallah küçülmüştü.
şimdilik hoşca kalın sizleri ve meleklerinizi öpyoru
günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tinkimi tekrar geçmiş olsun canım
frezya canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
ay ne oluyor sürekli kötü haberler alıyoruz.
benimde babam dün ameliyat oldu.
yeniden ona canım sıkıldı.
gözü bir yerden dikiyorlar bir yerden yırtılıyor.
neyse sabah sabah canınızı sıkmayayım.
oğluşumunda cuma doğum günü
cumartesi yapacağım hazırlık yapmaya başladım.
umarım hepiniz iyisinizdir
sıkma canım kendini.allah başka ayrılık vermesin.kalpleriniz bir olsun vede sağlığınız yerinde olsun elbette bir araya gelirsiniz.yeterki başka ayrılıklar olmasın.
rüyacım bunda da vardır bir hayır canım az daha dişini sık olurmu tatlım az kaldı
rüyacım sıkma canını hayırlısı neyse o olsun güzelim
aminnn canım inş:Saruboceq: dualarına katılıyorum:1hug:
KIZLAR
bu hayat girdabında Allahıma şükürler etmeyi unutuyoruz halbu ki şükredecek o kadar şeyimiz var kii....
Aldığımız nefesten giyebildiğimiz elbiseye..şu anki zamanımıza...olan işimize..
dolaptaki yiyeceklerimizee..buzluğumuzdaki sonra yenmek üzere sakladığımız yiyeceklere...
EVLATLARIMIZA...sevdiklermize.....bitmezkiiiii saymakla.
o bize hep veriyo ama biz ne kadar şükrediyoruz n e kadar az teşekkürediyoruz ..
biri bize çıkarıp şu anda 10 000 tl verse ömrümüzün sonuna kadar ona hep minnettar kalmazmıyız bişey istese yapmazmıyız ama Allahım bize sonsuuuzzzz rızık veriyo ve biz çok az şükrediyoruz
hadi alışkanlık yapalım dilimize bu şükür işini ve arada hatırlatalım birbirimize ne dersiniz..
evet canlarım sadece allaha sığınıp dua etmek.başka yapılıcak hiçbirşey yok.dua edip allahtan sabır dilemek.bize yardım etmesini istemek.oda olmasa ne yapardık bilmiyorum.allah hiçbirimizin dualarını geri çevirmesin inşallah.
günaydın kızlar.......canım çok sıkkın bugun eşim dün lojman için aramış diyarbakırı şimdi boş yokmuş...temmuzdaki lojman dagıtımını bekleyecez ya.......nasılda kendimi alıştırmıştım 1 mayısta kurs bitince bizde gidicez beraber olucaz diye.........
Günaydınn canlarım....
frezyacım dualarımız seninle tatlım,inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
efsuncum babacığına geçmiş olsun canım....
kızlar güzel haber mi bekliyorsunuz biraz daha bekleyin, herşeyi rayına oturtsam inşallah ben vericem size güzel haberi...sadece gönlümdeki için sizden dua bekliyorum...
öpüyorum canılarım.eşim evde fazla takılamıcam.konuyu da o yüzden fazla açamıyorum...
çok haklısın canım katılıyorum
şükrümüzü dilimizden düşürmemeliyiz
güzel bir fikir harikasın tatlım
malesef sıradanlaşıyor unutuyoruz gün içinde bazen şükretmeyi hatırlatalım birbirimizeŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
kızlar sayfa hata veriyo bi türlü cevap yazamadım
Günaydın yazacaktım ama tünaydın oldu:roflol::roflol::roflol:
kizlar ev icin ariyoruz adami pazartesi ara dedi birdaha acmiyo tl bizim numarayimi görüyoda acmiyoki diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?