Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

saol minigim ama zor ya çok ozr böyle olmak........
oh ne güzel herkeslerde burdaymis rüyacim üzülme her iste vardir bir hayir
öyle canım hayırlısı diyorum zaten..........
saol canım amin hepimizin....
bende daha dün ader nerde hiç girmiyo diyordum özledim canım seni kuzularını öotüm kocaman....
teşekkür ederim canım
herşeyde vardır bir hayır
sıkma canını çok zor biliyorum ama
dur bakalım gün doğmadan neler doğarŞenizŞenizŞeniz

efsunum saol canım hayırlısı artık belki bişeyle olur.....

evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
şükür ki ondan bir parça hala ortalıklarda
dolanıyor tatlım

canım benim.bu durumda ne denirki.allah sana sabır versin efeciğimizede onun ömrünü.unutma o seni cennette bekliyor annesi.hemde kollarını açmış kocam.bak ne güzel diyorsun ondan bir parça senin yanında.:1hug:allah izin verirsede hep olucak.Şeniz

evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
şükür ki ondan bir parça hala ortalıklarda
dolanıyor tatlım

bu arada gecmis olsun canim ben bu aralar giremiyorum firsatim olmuyo
kizim esim ben yani hepimiz grip olduk yatiyoruz arada bir bakiyorum iste öyle

eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...

amin kızlar
ben kaçar kuzularıma yemek hazırlayayım
sezenimde geldi açım diye bağırıyor
hepinizi öpüyorum arada kaçar bakarım sizlere görüşürüz

benimde cuma günü mişsafirim gelecek efsun ama kalkıpta iş yapmaya üşeniom havada esiyo soguk bulutlu hiç iş yapasım yok............

eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...

canım bazen hayat senin planladığın gibi olmuyor malesef
şimdi kuruyorsun ne olacak ne bitecek diye üzülüyorsun
unutma allah bazen öyle bir kapı açar ki şaşırırsın
hayal bile etmemişsindir ne olur kötü birşey düşünme
allah size hep hayırlısını verir canım unutma ŞenizŞenizŞeniz

canım benim.yanında olmamaktansa yanında olup dışarda da olsa oturmak iyi değilmi.gene sen bilirsin ama bence orda olmak daha iyi.lojmana çok uzak olmayan bir yer tutmaya çalışırsınız.lojmanda yer açılıncada hemen lojmana geçersiniz.yoksa böyle daha çok ayrı kalıcaksınız.

haklısın rüyacım
efsun doyur şekerim meleklerini
ben doyurdum tekrar okula yolladım
kızlar bende çıkıyorum gezmeye gidiceğim görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum

babana geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum
oğlunun doğum günüde kutlu olsun daha nice senelere inşallah canım:1hug:

canım ben diyarbakıra çok gittim sen hiç gittinmi bilmiyorum ama benim gördüğüm kadarıyla çok güzel bir yera.s
doğunun diğer yerlerine benzemiyo.bence nezih bir yerinde ev tutup oturabilirsin
madem eşinden daha uzun süre ayrı kalmak istemiyosun böyle yap canım.tabi yine siz bilirsiniz.hakkınınzda hayırlısı canım öptüma.s.a.s.

hanımlar tünaydın
bugün yine geç uyandım kahvaltı yaptık evi toparladım duş aldım derken bu saat oldu
yarım saattirde sayfaları okuyorum bitiremedim bugün
hastalarımıza geçmiş olsun diyorum.topikçe biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz ama dediğiniz gibi bu günümüzüde şükür:Saruboceq:
hepinize güzel bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile5
sizi ve meleklerinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama

canım benım yaa sok oldum valla sevınsemmı uzulsemmı bılemedım valla
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah canım benım
esınle sakınce konusmaya bak canım yaaa cana kıyılırmı dıye ne bıleyım canım yaa
dualarım senınle canım benım rabbım hayırlısını versın ınsaallah bebegım
tabıkıde dualarımız senınle canım arkadasım
canını sıkıp bebegınıde uzme arkadasım

2 saattır calısıyorum sımdı sızlere bır bakayım dedım mola verdın sekerler ama belınayıma uzuldum sımdı
rabbım ınsaallah hayırlısını versın yavrum kendını uzme nolur
rabbım herseyın guzelını nasıp etmıstır emın ol

yaaa ben anlayamadım ki bir kere bu ilk bebekmiii
2 eşin sana niye kızıyo bunu sen yanlız yapmadın kiiii
3 bebek bu ya sakın aldırma durumunuz düzelirrr...Allahım verir onun rızkını onu nasıl arıyıpta bulamayanlar varr
4 bize anlatmıycanda kime anlatıcan aşk olsunn:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…