- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.541
evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
şükür ki ondan bir parça hala ortalıklarda
dolanıyor tatlım
saol minigim ama zor ya çok ozr böyle olmak........sagolasın canım benım cok tesekkur edıyorum bebegım
aynen canım valla bazen sadece umutsuzluga dustugumuzde ısımıze geldıgınde dua edıyoruz dıye dusunuyorum bende
ve yaradan o halde bıle dualarımızı kabul edıyor nasıl bır buyukluk dusun artık
ınsaallah canım benım rabbım dualarımızı kabul etsın ve hakkıyla kulluk yapabılmeyı nasıp etsın bızlere ınsaallah
amın canım ınsaallah
zaten yapılan hıc bır duayı reddetmıyor bız bır canı gonulden edebılsek
bırgunde hersey yolunda cok guzel gıderken cok sukur sana rabbım dıye bılsek
ama sadece sıkıstıgımızda edıyoruz cogu zaman
bu halde bıle bıze saglık afıyet yıyecek ekmek verıyorya ne dıyım.acızlıgımızın boyutunu dusun artık
hayırlısı olsun ınsaallah canım benım
2 ay daha sık dısını canım zor olacak bılıyorum ama
sonunda ınsaallah cok guzel gunler sızlerı beklıyor tatlım
rabbım yardımcınız olsun dualarımız sızınle canım
rabbım melegımızın yuzu suyu hormetıne ınsallah bır an once sızlerı bır araya getırır :Saruboceq::Saruboceq:
öyle canım hayırlısı diyorum zaten..........oh ne güzel herkeslerde burdaymis rüyacim üzülme her iste vardir bir hayir
saol canım amin hepimizin....günaydın canlar.......
rüyanaz üzülme arkadaşım.allah başka ayrılık versmesin...allah mutluluğunuzu daim etsin...
frezyacım canım dualarım seninle tatlım.inşallah dr.dan iyi haberlerle gelirsin
efsuncum babana çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.bu arada oğluşunun yeni yaşıı şimdiden kutlu olsun.allah uzun ömürler versin.....
kızlar hakketten halimize şükredelim.çok şükür ki evlatlarımız ,eşlerimiz sağlıklı ve yanımızda...elimiz ayağımız tutuyor.rabbim dermansız dert veripde derman aratmasın...
sizi ve meleklerinizi öpüyorummmmmmm
bende daha dün ader nerde hiç girmiyo diyordum özledim canım seni kuzularını öotüm kocaman....günaydın meleklerim ve anneleri
geçmişi okuyamadım varsa hastalarımıza acil şifalar diliyorum
rüyanaz cnm üzülme hayırlısını iste kuzum rabbimin vardır bi bildiği cnm benim çoğu ggitti az daha sabır
kızlar kusura bakmayın fazla giremiyorum am aklım hep sizde ada büyüyo ve çok hareketli olduğundan daim ilgi istiyo şu aralardaelimden tut yrüt diye huysuzluk ediyo ağlıyo ağlamısın diye yürüyoz ama belimde kopuyooo iki büklüm oldum valla
her fırsatta yanınızda olacağım canlarım benim
hepinizi çok sewiyorum iyiki varsınızzz
a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim canım
herşeyde vardır bir hayır
sıkma canını çok zor biliyorum ama
dur bakalım gün doğmadan neler doğarŞenizŞenizŞeniz
evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
dolanıyor tatlım
evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
dolanıyor tatlım
ŞenizŞenizŞeniza.s.aşk olsun canım benim ya
bende bazen kaçırıyorum
olurmu hiç teşekkür ederim
öpüyorum seniŞenizŞenizŞenizŞeniz
eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...
eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...
bu arada gecmis olsun canim ben bu aralar giremiyorum firsatim olmuyo
kizim esim ben yani hepimiz grip olduk yatiyoruz arada bir bakiyorum iste öyle
günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir gün diliyorum
tinkimi tekrar geçmiş olsun canım
frezya canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
ay ne oluyor sürekli kötü haberler alıyoruz.
benimde babam dün ameliyat oldu.
yeniden ona canım sıkıldı.
gözü bir yerden dikiyorlar bir yerden yırtılıyor.
neyse sabah sabah canınızı sıkmayayım.
oğluşumunda cuma doğum günü
cumartesi yapacağım hazırlık yapmaya başladım.
umarım hepiniz iyisinizdir
evet canım kızımdı
efeciğin ikizi 49 yaşadı
ama hala unutamadım
dolanıyor tatlım
eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?