Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım hiçbir şekilde dinlemiyor beni o bizim yavrumuz nasıl kıyıcaz diyorum begüme kıyabiliyormusun diyorum begüm benim bitanecik kızım onu karıştırma diyor..buda senin yavrun diyorum yok yok dinlemiyor...ama sonuna kadar direticem inşallah kabullenecektir...

evet canım sanki yanlız yapmışım gibi suçu benim üstüme atıyor sürekli...ikincisi bir tane kızım var 8 yaşına yeni girdi,yani bu ikinci olucak,söylüyorum ne kadar isteyip bulamayanlar var bak allah bize verdiyse vardır bir hayır diyorum dinlemiyor...eşim son derece inatçıdır sürekli onun istediği olsun ister ama inşallah bu sefer onun istediği olmaz...:Saruboceq:

hayatım bencede kesinlikle diren.eğer bu çocuk olmasaydı sana yap demezdim.ama ben kesinlikle allahın verdiği bir canı aldırma taraftarı değilim.zevkin için çocukmu aldırılır.ben rosemciğime katılıyorum.eğer allah bunu size uygun gördüyse kesinlikle rızkınıda vermiştir.sakın canım.bir cana kıyılmaz.sende kendini üzmeki bebeğimiz etkilenmesin bu durumdan.allah gönlünüze göre versin inşallah.bebeğimizi üzme ne olur hayatım.ve tabiki kendinide.biliyorsun onlar herşeyi hissediyorlar.istenmediğini hissettirme ona.

ıkna etmenın yolunu bulacaksın canım sakınce
begul onun bıtanecıgıyse ılerde buda bırtanecıgı olacak yasama hakkını elınden almazsa
ve cevremde cok sahıt oldum ben bebegını ıstemıyorum dıye aldırıp basından bela eksık olmayanını
ıstemıyorsa dıkkat edecek.yok oyle yagma.
hem sızın 4 5 6 degılkı cocuk sayısı buna nasıl bakarız dıye dusunecek.
evını annesı aldıysa elınden o onların terbıyesızlıgı bunu masum bebegın dogum hakkını elınden almayla degıstıremezya.krızse herkeste yasanıyor krız.rabbım hayırlısını versın saglıklı versınde herseyın ustesınden gelınır
ama erkeklere bunu anlatmak zor sanırım
ınsaallah basarırsın anlatmayı canım benım
rabbım hıdayet etsın ınsaallah esınede dogru kararı verır sende mutlu olursun ınsaallah

yokl yokk sen sakın sıkma canını konuyuda biraz askıya all..kimseye bahsetme gene bence hele yavrun hiç duymamalıı dikkatli ol..biraz sakince düşününce o da anlıycaktır hatasını

benim ark kocası 2, çocuğu aldırmaya doktora götürüyo kızı hemde kız ağlaya ağlaya gidiyo doktor buna bi fırçaaaa napıyosun sen diye aynen geri geliyolar şimdi bahsetmek ble yok o olaydan kızlarım diyo başka bişey demiyooooo siz o duruma gelmeden inşallah halledeceksiniz ben buna canı gönülden inanıyorum canım yanındayızz burdayız ne zman sıkılırsan yaz bizee sakın ağlama bebişimize iyi bakkkkkk
:Saruboceq::Saruboceq:

uf sinir oldum ya.sanki sadece sen yaptın bunu.nasıl düşüne bilir bir insan cana kıymayı.hemde kendi canına.hayret birşey ya.allah ıslah etsin.onun günahına nasıl giricek peki.onu hiç düşünüyormu?

canım bu 2. çocuğun olacak galiba
2 çocuk çok değil canım.allah rızkınıda verira.s.eminim eşin şu an iş durumu iyi olmadığı için sağlıklı düşünemiyor.o da kendini topladığında bebeğinize sevinecektira.s
hem çocuk aldırmak büyük günah.eşin istemiyosa baştan iyice korunmalıydıilerde istediğinde tekrar çocuğun olmayabilirde.bence kesinlikle bebeğine kıyma
allah yardımcın olur canımkaydirigubbakcemile5

direniyorum canım hemde çoook...senağlamadün öğlen dışarı çıktı bana mesaj atmış eğer çocuğu aldırmazsan ben yokum artık gelmicem diye ve telini kapattı...gece 2 ye kadar kafayı yedim ulaşamadım ama saat 2 de geldi yattı ve benimle konuşmuyor...bütün gece ağladım neden acısını ben çekiyorum diye şimdide başım çok kötü ağrıyorsenağlama
inşallah canım herşey düzelirde bende üzülmem...ama şimdi üzülmemek elimde değil...:1no2:

belinaycım sakin ol tatlım ikna etmeye çalış ama sen istediğini belirt eşine ALLAH yardım etsin güzelim

uf sinir oldum ya.sanki sadece sen yaptın bunu.nasıl düşüne bilir bir insan cana kıymayı.hemde kendi canına.hayret birşey ya.allah ıslah etsin.onun günahına nasıl giricek peki.onu hiç düşünüyormu?

canım ebrumm sıkma canını oda şimdi beklemediği bişeyin şokundadır doğru kararı verecektir ben eminim...baksana zaten oda yemiş aileden bir kazık çoğumuz gibi...olayı atlatamadan bunuda duyunca işte bu konuda patladı belli kiii zamana bırakmak gerek diye düşünüyorum bu arada sabırlıolması gereken kişi belinaycığımmm Allahım sana çook sabır versinn sakince davran eşine güzellkle güzelliklere ulaşın inşallahh...

elıf dogduktan sonra ılk bebegın acemılıgı benım tecrubesızlıgım derken bır donem sıkıntılı gunler yasadım ve cocuk falan dogurmam artık dedım
esımde sen nasıl ıstersen dedı.bakacak tasıyacak bır omur sorumlulgunu cekecek sensın dedı.babasıyım kazanır calısırım ama senın kadar kosturamam boyle bır sorumlulugun kararınıda sadece sana bırakırım demıstı.sonra elıf 2.5 yasına geldı kardes ıstıyorum demeye basladı ve esıme soyledıgımde sen ıstıyorsan kendını hazır hıssedıyorsan dedı ve yıne benım kararımla oldu.belkı sanada anlatmısımdır cok konusmak ıstemedıgım bır konu ama nazda drum daum sendromlu dedı.ben 18.haftaya kadar kımselere soyleyemedım hamılelıgımı.her gece agladım dua ettım.aldırmayı bıle dusunmedım
esımde sen ver kararını dedı bır omur boyu bu sorumlulugunu cekebılecekmısın dedı.
herseyıyle ben varım ılk kızım saglıklı dıye kabul ettım bunu nasıl ıstemıyorum oldurecem dedım dedım.esımde saygı duydu ve son soz senın dedı.
9 ay agladım gozyası doktum degerlerım sonradan duzgun cıktı ama ıcımdekı kurt asla bıtmedı takı dogurup gozumle gorene kadar.
bu benım ıcın bır sınavdı ve ben hakkıyla verdıgımı dusunuyorum
sımdı dunyalar tatlısı akıllımı akıllı bır kızım var canım rabbıme sukurler olsun.
rabbım hakkıyla verebılecegımız ımtıhanlarla karsılastırsın bızlerı

malesef hiçbirşey düşündügüm gibi olmadı ya bakalım hayırlısı.........
tabiki yanında olmamktansa diyarbakıra gitmek mantıklı ama lojmana yakın ev yokmuş dışarda nasıl olur bilmioyrum........
gitmedim ama gitmek bile gelimio içimden canım güsel diyorlar ama hem 5 yıldır çok alışıştım buraya hem gitmek istemesemde gidicem ama en azından lojman olursa güvende olur diyorum......

canım bende sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım valla..hakkınızda hayırlısı ama bence aldırma derim..........

ya ben bu erkekleri anlamıyorum nasıl böyle bencil olabiliyorlar anlamıyorum

gerçektende canım insan nasıl kendi evladını istemez aklım almıyor
bizde 3. kızımı istemiyoduk korunuyoduk bize sürpriz oldu.eşimde pek sevinmedi haberi duyunca :1shok:ama asla aldıralımda demedi.şimdi kızları canları:1hug:
sanırım belinayın eşi ruhsal olarak iyi bi durumda değil.4. yada 5. çocuk olsa onu biraz anlardımda 2. çocuğa böyle tepki verilmezki:1no2:

canım benim hepinize geçmiş olsun
ailecek kapmışsınız baksana şifayıŞenizŞenizŞenizŞeniz

sagol canim a.s. a.s. a.s.

aaaaaaaaa allah böyle kaynanalardan korusun canim ne diyecemi bilmiyorum
ama bebek icin cok üzüldüm ya senağlama senağlama senağlama senağlama ayyyy ya kendim aklima geldim aldirmak zorunda oldugum su anda melek olan bebegim aklima geldi böyle durumda olmak cok zor allah yardimcin olsun canim
canim hersey olacagina varir simdidden kafana takipta üzülme diyorumda cok zor onuda biliyorum ama diren eger sen istiyorsan bu bebegi doguracam de a.s.a.s. a.s. a.s.

canlarım benim...iyiki varsınız...desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim...keşke size daha önce anlatsaydım,bu kadar kafayı yemezdim...şimdi çıkmam gerekli markete gidicem...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...sizleri çok seviyorum...

zor günler geçirmişsin miniğim
kendimi senin yerine koydumda canım:çok üzgünüm:çok zor gerçekten
ama sınavının hakkını vermişsin canım.allah evlatlarını sana bağışlasın :Saruboceq:

oooooooooooo yok artık daha neler
sen guclu bır kadınsın canım sende ok oylemı tamam aldırırmıyorum cocugumu ıstemıyorsan bızıde ısteme ben yokum de
baskın cık bakalım nasıl pısacak
hem seyıne sahıp cıkma hemde kadıncagızı bu kadar uzklava:klava:klava:klava:klava:
sen dogru bıldıgını ve ıstedıgını yap canım rabbım dogrunun yanındadır herzaman

canim ya offffff insallah senin istedigin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…