- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.561
canım benım yaa sok oldum valla sevınsemmı uzulsemmı bılemedım valla
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah canım benım
esınle sakınce konusmaya bak canım yaaa cana kıyılırmı dıye ne bıleyım canım yaa
dualarım senınle canım benım rabbım hayırlısını versın ınsaallah bebegım
tabıkıde dualarımız senınle canım arkadasım
canını sıkıp bebegınıde uzme arkadasım
yaaa ben anlayamadım ki bir kere bu ilk bebekmiii
2 eşin sana niye kızıyo bunu sen yanlız yapmadın kiiii
3 bebek bu ya sakın aldırma durumunuz düzelirrr...Allahım verir onun rızkını onu nasıl arıyıpta bulamayanlar varr
4 bize anlatmıycanda kime anlatıcan aşk olsunn:teselli:
canım hiçbir şekilde dinlemiyor beni o bizim yavrumuz nasıl kıyıcaz diyorum begüme kıyabiliyormusun diyorum begüm benim bitanecik kızım onu karıştırma diyor..buda senin yavrun diyorum yok yok dinlemiyor...ama sonuna kadar direticem inşallah kabullenecektir...
canım hiçbir şekilde dinlemiyor beni o bizim yavrumuz nasıl kıyıcaz diyorum begüme kıyabiliyormusun diyorum begüm benim bitanecik kızım onu karıştırma diyor..buda senin yavrun diyorum yok yok dinlemiyor...ama sonuna kadar direticem inşallah kabullenecektir...
evet canım sanki yanlız yapmışım gibi suçu benim üstüme atıyor sürekli...ikincisi bir tane kızım var 8 yaşına yeni girdi,yani bu ikinci olucak,söylüyorum ne kadar isteyip bulamayanlar var bak allah bize verdiyse vardır bir hayır diyorum dinlemiyor...eşim son derece inatçıdır sürekli onun istediği olsun ister ama inşallah bu sefer onun istediği olmaz...:Saruboceq:
eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
hayatım bencede kesinlikle diren.eğer bu çocuk olmasaydı sana yap demezdim.ama ben kesinlikle allahın verdiği bir canı aldırma taraftarı değilim.zevkin için çocukmu aldırılır.ben rosemciğime katılıyorum.eğer allah bunu size uygun gördüyse kesinlikle rızkınıda vermiştir.sakın canım.bir cana kıyılmaz.sende kendini üzmeki bebeğimiz etkilenmesin bu durumdan.allah gönlünüze göre versin inşallah.bebeğimizi üzme ne olur hayatım.ve tabiki kendinide.biliyorsun onlar herşeyi hissediyorlar.istenmediğini hissettirme ona.
uf sinir oldum ya.sanki sadece sen yaptın bunu.nasıl düşüne bilir bir insan cana kıymayı.hemde kendi canına.hayret birşey ya.allah ıslah etsin.onun günahına nasıl giricek peki.onu hiç düşünüyormu?
evet canım sanki yanlız yapmışım gibi suçu benim üstüme atıyor sürekli...ikincisi bir tane kızım var 8 yaşına yeni girdi,yani bu ikinci olucak,söylüyorum ne kadar isteyip bulamayanlar var bak allah bize verdiyse vardır bir hayır diyorum dinlemiyor...eşim son derece inatçıdır sürekli onun istediği olsun ister ama inşallah bu sefer onun istediği olmaz...:Saruboceq:
malesef hiçbirşey düşündügüm gibi olmadı ya bakalım hayırlısı.........canım bazen hayat senin planladığın gibi olmuyor malesef
şimdi kuruyorsun ne olacak ne bitecek diye üzülüyorsun
unutma allah bazen öyle bir kapı açar ki şaşırırsın
hayal bile etmemişsindir ne olur kötü birşey düşünme
allah size hep hayırlısını verir canım unutma ŞenizŞenizŞeniz
tabiki yanında olmamktansa diyarbakıra gitmek mantıklı ama lojmana yakın ev yokmuş dışarda nasıl olur bilmioyrum........canım benim.yanında olmamaktansa yanında olup dışarda da olsa oturmak iyi değilmi.gene sen bilirsin ama bence orda olmak daha iyi.lojmana çok uzak olmayan bir yer tutmaya çalışırsınız.lojmanda yer açılıncada hemen lojmana geçersiniz.yoksa böyle daha çok ayrı kalıcaksınız.
gitmedim ama gitmek bile gelimio içimden canım güsel diyorlar ama hem 5 yıldır çok alışıştım buraya hem gitmek istemesemde gidicem ama en azından lojman olursa güvende olur diyorum......canım ben diyarbakıra çok gittim sen hiç gittinmi bilmiyorum ama benim gördüğüm kadarıyla çok güzel bir yera.s
doğunun diğer yerlerine benzemiyo.bence nezih bir yerinde ev tutup oturabilirsin
madem eşinden daha uzun süre ayrı kalmak istemiyosun böyle yap canım.tabi yine siz bilirsiniz.hakkınınzda hayırlısı canım öptüma.s.a.s.
eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
ya ben bu erkekleri anlamıyorum nasıl böyle bencil olabiliyorlar anlamıyorum
canım benim hepinize geçmiş olsun
ailecek kapmışsınız baksana şifayıŞenizŞenizŞenizŞeniz
elıf dogduktan sonra ılk bebegın acemılıgı benım tecrubesızlıgım derken bır donem sıkıntılı gunler yasadım ve cocuk falan dogurmam artık dedım
esımde sen nasıl ıstersen dedı.bakacak tasıyacak bır omur sorumlulgunu cekecek sensın dedı.babasıyım kazanır calısırım ama senın kadar kosturamam boyle bır sorumlulugun kararınıda sadece sana bırakırım demıstı.sonra elıf 2.5 yasına geldı kardes ıstıyorum demeye basladı ve esıme soyledıgımde sen ıstıyorsan kendını hazır hıssedıyorsan dedı ve yıne benım kararımla oldu.belkı sanada anlatmısımdır cok konusmak ıstemedıgım bır konu ama nazda drum daum sendromlu dedı.ben 18.haftaya kadar kımselere soyleyemedım hamılelıgımı.her gece agladım dua ettım.aldırmayı bıle dusunmedım
esımde sen ver kararını dedı bır omur boyu bu sorumlulugunu cekebılecekmısın dedı.
herseyıyle ben varım ılk kızım saglıklı dıye kabul ettım bunu nasıl ıstemıyorum oldurecem dedım dedım.esımde saygı duydu ve son soz senın dedı.
9 ay agladım gozyası doktum degerlerım sonradan duzgun cıktı ama ıcımdekı kurt asla bıtmedı takı dogurup gozumle gorene kadar.
bu benım ıcın bır sınavdı ve ben hakkıyla verdıgımı dusunuyorum
sımdı dunyalar tatlısı akıllımı akıllı bır kızım var canım rabbıme sukurler olsun.
rabbım hakkıyla verebılecegımız ımtıhanlarla karsılastırsın bızlerı
direniyorum canım hemde çoook...senağlamadün öğlen dışarı çıktı bana mesaj atmış eğer çocuğu aldırmazsan ben yokum artık gelmicem diye ve telini kapattı...gece 2 ye kadar kafayı yedim ulaşamadım ama saat 2 de geldi yattı ve benimle konuşmuyor...bütün gece ağladım neden acısını ben çekiyorum diye şimdide başım çok kötü ağrıyorsenağlama
inşallah canım herşey düzelirde bende üzülmem...ama şimdi üzülmemek elimde değil...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?