- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.581
direniyorum canım hemde çoook...senağlamadün öğlen dışarı çıktı bana mesaj atmış eğer çocuğu aldırmazsan ben yokum artık gelmicem diye ve telini kapattı...gece 2 ye kadar kafayı yedim ulaşamadım ama saat 2 de geldi yattı ve benimle konuşmuyor...bütün gece ağladım neden acısını ben çekiyorum diye şimdide başım çok kötü ağrıyorsenağlama
inşallah canım herşey düzelirde bende üzülmem...ama şimdi üzülmemek elimde değil...:1no2:
canlarım benim...iyiki varsınız...desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim...keşke size daha önce anlatsaydım,bu kadar kafayı yemezdim...şimdi çıkmam gerekli markete gidicem...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...sizleri çok seviyorum...
zor günler geçirmişsin miniğim
kendimi senin yerine koydumda canım:çok üzgünüm:çok zor gerçekten
ama sınavının hakkını vermişsin canım.allah evlatlarını sana bağışlasın :Saruboceq:
elıf dogduktan sonra ılk bebegın acemılıgı benım tecrubesızlıgım derken bır donem sıkıntılı gunler yasadım ve cocuk falan dogurmam artık dedım
esımde sen nasıl ıstersen dedı.bakacak tasıyacak bır omur sorumlulgunu cekecek sensın dedı.babasıyım kazanır calısırım ama senın kadar kosturamam boyle bır sorumlulugun kararınıda sadece sana bırakırım demıstı.sonra elıf 2.5 yasına geldı kardes ıstıyorum demeye basladı ve esıme soyledıgımde sen ıstıyorsan kendını hazır hıssedıyorsan dedı ve yıne benım kararımla oldu.belkı sanada anlatmısımdır cok konusmak ıstemedıgım bır konu ama nazda drum daum sendromlu dedı.ben 18.haftaya kadar kımselere soyleyemedım hamılelıgımı.her gece agladım dua ettım.aldırmayı bıle dusunmedım
esımde sen ver kararını dedı bır omur boyu bu sorumlulugunu cekebılecekmısın dedı.
herseyıyle ben varım ılk kızım saglıklı dıye kabul ettım bunu nasıl ıstemıyorum oldurecem dedım dedım.esımde saygı duydu ve son soz senın dedı.
9 ay agladım gozyası doktum degerlerım sonradan duzgun cıktı ama ıcımdekı kurt asla bıtmedı takı dogurup gozumle gorene kadar.
bu benım ıcın bır sınavdı ve ben hakkıyla verdıgımı dusunuyorum
sımdı dunyalar tatlısı akıllımı akıllı bır kızım var canım rabbıme sukurler olsun.
rabbım hakkıyla verebılecegımız ımtıhanlarla karsılastırsın bızlerı
elıf dogduktan sonra ılk bebegın acemılıgı benım tecrubesızlıgım derken bır donem sıkıntılı gunler yasadım ve cocuk falan dogurmam artık dedım
esımde sen nasıl ıstersen dedı.bakacak tasıyacak bır omur sorumlulgunu cekecek sensın dedı.babasıyım kazanır calısırım ama senın kadar kosturamam boyle bır sorumlulugun kararınıda sadece sana bırakırım demıstı.sonra elıf 2.5 yasına geldı kardes ıstıyorum demeye basladı ve esıme soyledıgımde sen ıstıyorsan kendını hazır hıssedıyorsan dedı ve yıne benım kararımla oldu.belkı sanada anlatmısımdır cok konusmak ıstemedıgım bır konu ama nazda drum daum sendromlu dedı.ben 18.haftaya kadar kımselere soyleyemedım hamılelıgımı.her gece agladım dua ettım.aldırmayı bıle dusunmedım
esımde sen ver kararını dedı bır omur boyu bu sorumlulugunu cekebılecekmısın dedı.
herseyıyle ben varım ılk kızım saglıklı dıye kabul ettım bunu nasıl ıstemıyorum oldurecem dedım dedım.esımde saygı duydu ve son soz senın dedı.
9 ay agladım gozyası doktum degerlerım sonradan duzgun cıktı ama ıcımdekı kurt asla bıtmedı takı dogurup gozumle gorene kadar.
bu benım ıcın bır sınavdı ve ben hakkıyla verdıgımı dusunuyorum
sımdı dunyalar tatlısı akıllımı akıllı bır kızım var canım rabbıme sukurler olsun.
rabbım hakkıyla verebılecegımız ımtıhanlarla karsılastırsın bızlerı
senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama bende simdi pismanim aldirdigm icin ama en dogru seyin oldugunu söylediler bende o cocugun sorumlulugunu alamadim ilerde ya isyan ederse dedim ya bana kizginlik duyarsa herseyi bildigim halde aldirmadim diye ya ameliyatlar iyi gecmezse ama en önemliside dogursaydim bile bir ömür boyu yatakta yatacakti oyun oynayamayacak kosamayacak ti ama benim cikar yolum yoktu senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bu nasıl bir davranıştır ya.yok konuşmuyormuş yok bilmem ne.konuşmuyorsa konuşmuyor.sende konuşma.hayret birşey sanki tek senin çocuğun.bu nasıl bir zihniyet ya.yok eve gelmezmiş yok o yokmuş.benim aklım almıyor vallahi.
rosemcim nasıl sinir olmıyım şuna bak ya.ne karınısı düşünüyor adam nede çocuğunu.sadece kendisini düşünüyor.ailesinden darbe yemiş olması onun bu darbeyi karısından ve doğmamış çocuğundan çıkarmasını gerektirmiyor.annesine deseya eğer o evi bana vermezseniz ben sizin evladınız değilim diye.ne istiyor küçücük bir yavrudan.
canım benım bılıyorsun senın olayında drların soyledıgı seyler vardı ve emınım rabbım ılerde boyle sıkıntılar yasayacaksan aldırdıgın ıcın sana kızmayacaktır.belınayın daha saglık sorunu olmadan bunları yasıyor olması rabbımınde gucune gıdecektır
ben bıraz delı oldugum ıcın sanırım cesaret ettım
bazen dusunuyorum kızım su an 19 aylık oldu ya oyle olsaydı bu 19 ay bana nasıl olacaktı.bende dogurdugum ıcın pısmanlık duyacakmıydım acaba.cocugum gozlerıme bakarken yemeyıp ıcmeyıp konusmazken neler yapacaktım belkıde o zamankı cesaretım bıtecek sabrım tukenecek elıfımı ıhmal edecektım.
dogrusu yanlısı ne bız bılemeyız ıste acızız canım yaa kuluz ıste acız kullarız
her olayda rabbım hakkımda hayırlısını ver dıyıp gerısını bırakacagız
sana hep demıstım demı hakkında hayırlısı olsun ınsaallah dedım
demekkı hayırlısı buymus.
uzme artık kendını bebegım gelecegıne bak bundan sonra okŞenizŞenizŞeniz
ah canımm ne zor günlermiş yaaa çok şükür ki Allahım seni üzmemiş hayatım boll boll şükür için ne büyük bir nedenn
canim cok haklisin gitsin anasina desi ne günahi var o yavrunun o adami elime verseniz evire cevire döverimklava: klava:
canim esin ama yola getirmek icin yoksa bisey demem :jeyyar: :jeyyar:
canim iyide inanki mezarina gitmeye bile cesaret edemiyorum korkuyorum neden onu bile bilmiyorum mezarina gidelim diyorum ama icimden gelmiyo beni affetmeyecek biliyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum
canım hayırlısı olsun arkadaslarda söylemiş uzakta olmaktansa esinle birlikte olmak daha iyidir nere olursa olsun birlikte cok mutlu olursunuz inşallah:1hug:eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...
bizde seni öpüyoruz sevgiler...a.s.a.s.hanımlar tünaydın
bugün yine geç uyandım kahvaltı yaptık evi toparladım duş aldım derken bu saat oldu
yarım saattirde sayfaları okuyorum bitiremedim bugün
hastalarımıza geçmiş olsun diyorum.topikçe biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz ama dediğiniz gibi bu günümüzüde şükür:Saruboceq:
hepinize güzel bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile5
sizi ve meleklerinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
canım benim bende ne diyecegimi sasırdım dogrusu ama kaleyi içten fethet kararlı ve güclü ol diren arkandayızeşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
2 saattır calısıyorum sımdı sızlere bır bakayım dedım mola verdın sekerler ama belınayıma uzuldum sımdı
rabbım ınsaallah hayırlısını versın yavrum kendını uzme nolur
rabbım herseyın guzelını nasıp etmıstır emın ol
sagol canım benım sorma oyleydı bak sana ne anlatacagım burdakı eskı arkadasların hepsı bılırler bu yasadıklarımı yazmıstım topıgede
ben bu olayları yasadıgımda adak adadım kızım saglıkla dogsun adagım var dıye.
neyse kızım 2007 temmuzda dogdu ılk kızım normal dogum oldugu halde bunu rıske atamadım sezeryan oldum yaz gunu sıcakta bıryandan derken kıs geldı bebegım ele avuca gelsın dıye bekledım.2500dogdu cunku sısını falan cık 2200 2300ancak bıseydı.
kıs gectı derken ha bugun ha yarın derken ben adagı unuttum.bu gectıgımız kısın basında bende bır aksılıkler basladı kızlarda gulup dalga gecıyorlardı
kafama pımapenmı dusmedı araba bagajının kılıdımı gırıp yarmadı ustume 1lt ıcı yag dolu cam sıse yere dusup kırılıp yag mutfagın heryerıne kırıkları ayak bılegımın damarınamı gırdı.neler neler sonra sonra aaaa adagım dedım aklıma geldı.
hemen ramazana kalkacagımız gece pazar gunu gıttık kestık dagıttık ne kaza ne bela canım
rabbım ınadına ınadına kafama pımapenlerı bagaj kılıdını vurdu hatırlaaa hatırlaaa dıye ben salak ancak hatırladım.:roflol::roflol::roflol::roflol:
ve kafama aldıgım darbelerden bas agrısı cektım aylarda.kafa rontgenlerıne gıttım:roflol::roflol::roflol::roflol:
topıkde kızlar gulmekten oluyordu hallerıme ama ınan bak yasadım ve gordum
adak asla beklemıyormus benımkı cok bıle bekledı :roflol::roflol::roflol:
canım hayırlısı olsun arkadaslarda söylemiş uzakta olmaktansa esinle birlikte olmak daha iyidir nere olursa olsun birlikte cok mutlu olursunuz inşallah:1hug:
bizde seni öpüyoruz sevgiler...a.s.a.s.
canım benim bende ne diyecegimi sasırdım dogrusu ama kaleyi içten fethet kararlı ve güclü ol diren arkandayız
Bende kızıma hamile kalınca süpriz oldu yasları yakın olacak diye istemedim ama aldırmayıda düsünmedim hiç
O bir canlı nasıl kıyarsınız hemde cok günah
Eminimesin dogup kucagına aldıgında fikri degisecektir
Hersey gönlünce olsun
amin insallah minikcim
ay evet ya bende bir ara hep şu şöle olsun yasin okuycam falan derdimm ama bende o zaman kafa dolu hep unuturdum hatırlayıncada vicdan azabı çekerdim ki ben sözüme çoookkk önem veren biriyimdir birine söz dediysem mutlaka yapacağım o şekilde yanii..
işte dünyaya öyle dalıyoruz ki bazen unutuyoruz artık akıllandım her zaman yapmıyorum o işi
a.s
bak sende Allahın sevdiği kuluymuşsun ki kfana vura vura hatırlatmış canımm ya hatırlatmasaydıııııı'''''''yerimseniben
sagol canım benım nasılsın keyıfler ıyıdır ınsallah canım benım
valla oyle sekerım bıtmek bılmez dunya ıslerıne ınsanı duygularımızı karıstırıp hep unutuyoruz bazı seylerı allah sonumuzu hayır etsın ınsaallah
valla sevdıgı kuluyum sanırım fura furada hatırlatsa hatırlattı cok sukur.elıde sert kıs valla cok acıtıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
hatırlatmasaydı zatı ben adak olacaktım sonunda ne olacak:roflol::roflol::roflol:
eşim gitti rahat rahat yazabilirim artık.evet emiycim ve S1907cim tahminleriniz doğru kaydirigubbakcemile5 hamileyim....ama sevinemedim bu habere,öğreneli 3-4 gün oluyor eczaneden test aldım ve çift çizgiyi gördüm,ama çok hazırlıksız yakalandım... allah verdiyse olması gerekir diye düşündüm ama eşime söylediğimde kıyametler koptu eşim kesinliklikle şu anda hazır olmadığımızı aldırmam gerektiğini söylüyor günlerdir,kafayı yemek üzereyim sizlere söyleyip söylememekte çok kararsızdım ama artık kimseye anlatmazsam çıldırıcam,eşimede bir yandan hak veriyorum çünkü 4-5 ay önce bizim parasını verdiğimiz evi kayınvalidem eşime vermedi(ev onların üstüne) biz taşınmaya hazırlanıyorduk birden bize büyük bir şok yaşattı özelliklede eşime, çok zoruna gitti eşimin daha tam olarak kendini toparlayamadı çünkü... işlerimiz de yok işyeri açtık şu anda kriz olduğu için sipariş gelmiyor ona da çok morali bozuk...
şimdi sesini çıkarmıyor ama aldırmak istemediğim için benimlede konuşmuyor...
benim için dua edin lütfen arkadaşlarım ağlamaktan bıktım günlerdir sevinmek istiyorum artıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?