Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu nasıl bir davranıştır ya.yok konuşmuyormuş yok bilmem ne.konuşmuyorsa konuşmuyor.sende konuşma.hayret birşey sanki tek senin çocuğun.bu nasıl bir zihniyet ya.yok eve gelmezmiş yok o yokmuş.benim aklım almıyor vallahi.
rosemcim nasıl sinir olmıyım şuna bak ya.ne karınısı düşünüyor adam nede çocuğunu.sadece kendisini düşünüyor.ailesinden darbe yemiş olması onun bu darbeyi karısından ve doğmamış çocuğundan çıkarmasını gerektirmiyor.annesine deseya eğer o evi bana vermezseniz ben sizin evladınız değilim diye.ne istiyor küçücük bir yavrudan.

canım benım sagolasın sende ıyıkı varsın bebegım
boyle seyde ıcıne atıp gunlerdır neden sıkıyorsun canım benım
paylas dualarımız bırlessın bebegım yaa
ıcınde daha kotu tuttukca kendıne edersın
hadı kolay gelsın canım benım
bızde senı cok sevıyorum bebegım gorusmek uzere ınsaallah

evet canım oyle oldu ama sonu guzel oldu
herzaman derdın benım hıc derdım sorunum yok etrafta ınsanlar neler yasıyor allah benı unuttu heralde der dururdum gulerek sonra hamıle kaldım bu olay geldı basıma
hııı dedım demekkı unutmamıs benı benımde ımtıhanım bu
amın canım benım amınnn cumlesının evladına hayırlı omurler nasıl etsın bızlere bagıslasın ınsaallah

senağlama senağlama senağlamasenağlama senağlama bende simdi pismanim aldirdigm icin ama en dogru seyin oldugunu söylediler bende o cocugun sorumlulugunu alamadim ilerde ya isyan ederse dedim ya bana kizginlik duyarsa herseyi bildigim halde aldirmadim diye ya ameliyatlar iyi gecmezse ama en önemliside dogursaydim bile bir ömür boyu yatakta yatacakti oyun oynayamayacak kosamayacak ti ama benim cikar yolum yoktu senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ah canımm ne zor günlermiş yaaa çok şükür ki Allahım seni üzmemiş hayatım boll boll şükür için ne büyük bir nedenn

canım benım bılıyorsun senın olayında drların soyledıgı seyler vardı ve emınım rabbım ılerde boyle sıkıntılar yasayacaksan aldırdıgın ıcın sana kızmayacaktır.belınayın daha saglık sorunu olmadan bunları yasıyor olması rabbımınde gucune gıdecektır
ben bıraz delı oldugum ıcın sanırım cesaret ettım
bazen dusunuyorum kızım su an 19 aylık oldu ya oyle olsaydı bu 19 ay bana nasıl olacaktı.bende dogurdugum ıcın pısmanlık duyacakmıydım acaba.cocugum gozlerıme bakarken yemeyıp ıcmeyıp konusmazken neler yapacaktım belkıde o zamankı cesaretım bıtecek sabrım tukenecek elıfımı ıhmal edecektım.
dogrusu yanlısı ne bız bılemeyız ıste acızız canım yaa kuluz ıste acız kullarız
her olayda rabbım hakkımda hayırlısını ver dıyıp gerısını bırakacagız
sana hep demıstım demı hakkında hayırlısı olsun ınsaallah dedım
demekkı hayırlısı buymus.
uzme artık kendını bebegım gelecegıne bak bundan sonra okŞenizŞenizŞeniz

canim cok haklisin gitsin anasina desi ne günahi var o yavrunun o adami elime verseniz evire cevire döverim klava: klava:
canim esin ama yola getirmek icin yoksa bisey demem :jeyyar: :jeyyar:

canim iyide inanki mezarina gitmeye bile cesaret edemiyorum korkuyorum neden onu bile bilmiyorum mezarina gidelim diyorum ama icimden gelmiyo beni affetmeyecek biliyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum

ah canımm ne zor günlermiş yaaa çok şükür ki Allahım seni üzmemiş hayatım boll boll şükür için ne büyük bir nedenn

sagol canım benım sorma oyleydı bak sana ne anlatacagım burdakı eskı arkadasların hepsı bılırler bu yasadıklarımı yazmıstım topıgede
ben bu olayları yasadıgımda adak adadım kızım saglıkla dogsun adagım var dıye.
neyse kızım 2007 temmuzda dogdu ılk kızım normal dogum oldugu halde bunu rıske atamadım sezeryan oldum yaz gunu sıcakta bıryandan derken kıs geldı bebegım ele avuca gelsın dıye bekledım.2500dogdu cunku sısını falan cık 2200 2300ancak bıseydı.
kıs gectı derken ha bugun ha yarın derken ben adagı unuttum.bu gectıgımız kısın basında bende bır aksılıkler basladı kızlarda gulup dalga gecıyorlardı
kafama pımapenmı dusmedı araba bagajının kılıdımı gırıp yarmadı ustume 1lt ıcı yag dolu cam sıse yere dusup kırılıp yag mutfagın heryerıne kırıkları ayak bılegımın damarınamı gırdı.neler neler sonra sonra aaaa adagım dedım aklıma geldı.
hemen ramazana kalkacagımız gece pazar gunu gıttık kestık dagıttık ne kaza ne bela canım
rabbım ınadına ınadına kafama pımapenlerı bagaj kılıdını vurdu hatırlaaa hatırlaaa dıye ben salak ancak hatırladım.:roflol::roflol::roflol::roflol:
ve kafama aldıgım darbelerden bas agrısı cektım aylarda.kafa rontgenlerıne gıttım:roflol::roflol::roflol::roflol:
topıkde kızlar gulmekten oluyordu hallerıme ama ınan bak yasadım ve gordum
adak asla beklemıyormus benımkı cok bıle bekledı :roflol::roflol::roflol:

canim cok haklisin gitsin anasina desi ne günahi var o yavrunun o adami elime verseniz evire cevire döverim klava: klava:
canim esin ama yola getirmek icin yoksa bisey demem :jeyyar: :jeyyar:

düzelecek düzelecek belinayımızda 9 ay sonra bebğini kucağına alacak eşinden
gelen çiçekleri de bi tarafında olacak ben eminim iyi düşünelim iyi olsunnna.s

canım sende zorluklarla vermişsin kararını napalım hayat bazen böyle oyunlarda oynuyo işte bizlere :teselli:

canim iyide inanki mezarina gitmeye bile cesaret edemiyorum korkuyorum neden onu bile bilmiyorum mezarina gidelim diyorum ama icimden gelmiyo beni affetmeyecek biliyorum ama ne yapmam gerek bilmiyorum

sen sadece kendını cezalandırıyorsun canım boyle yaparak bır omur boyu bununla yasayamazsın olan oldu artık bence gıt ve ıcındekılerı anlat melegıne
sende rahatla oda.hem aldırdı hem gelmedı mı olsun sımdı.
bız ne yaparsak yapalım anneler ve cocuklar bırbırlerını affederler bılıyorsun
ne bız onlara kıyabılırız nede onlar bıze
gıt sarıl agla dok ıcındekılerı rahatla azcık sende canım ınan ıyı gelecek
kacarak kurtulamazsın beynınden kalbınden dusuncelerınden duygularından kacamazsın canım onlarla yuzlesmek gerekır

eşim bugun dışardan ev tuturaız dio bende lojman da otrmak istiyorum orda dışarda oturmak istemiyorum valla 2 sene nasıl yaşarım orda...
canım hayırlısı olsun arkadaslarda söylemiş uzakta olmaktansa esinle birlikte olmak daha iyidir nere olursa olsun birlikte cok mutlu olursunuz inşallah:1hug:
bizde seni öpüyoruz sevgiler...a.s.a.s.
canım benim bende ne diyecegimi sasırdım dogrusu ama kaleyi içten fethet kararlı ve güclü ol diren arkandayız
Bende kızıma hamile kalınca süpriz oldu yasları yakın olacak diye istemedim ama aldırmayıda düsünmedim hiç
O bir canlı nasıl kıyarsınız hemde cok günah
Eminimesin dogup kucagına aldıgında fikri degisecektir
Hersey gönlünce olsun

amin insallah minikcim

ay evet ya bende bir ara hep şu şöle olsun yasin okuycam falan derdimm ama bende o zaman kafa dolu hep unuturdum hatırlayıncada vicdan azabı çekerdim ki ben sözüme çoookkk önem veren biriyimdir birine söz dediysem mutlaka yapacağım o şekilde yanii..
işte dünyaya öyle dalıyoruz ki bazen unutuyoruz artık akıllandım her zaman yapmıyorum o işi
a.s

bak sende Allahın sevdiği kuluymuşsun ki kfana vura vura hatırlatmış canımm ya hatırlatmasaydıııııı'''''''yerimseniben

yafrular ben kactım kızlarım uyandılar yemek yıyecegız sımdılık hoscakalın sekeler
bızler yuregı guzel ınsanlar annelerız rabbım bıze herseyın en guzelını nasıp edecektır ınsaallah
hersey gonlunuzce olsun bebeklerım
opuyorum meleklerımı ve sızlerı canlarım

sagol canım benım nasılsın keyıfler ıyıdır ınsallah canım benım

valla oyle sekerım bıtmek bılmez dunya ıslerıne ınsanı duygularımızı karıstırıp hep unutuyoruz bazı seylerı allah sonumuzu hayır etsın ınsaallah
valla sevdıgı kuluyum sanırım fura furada hatırlatsa hatırlattı cok sukur.elıde sert kıs valla cok acıtıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
hatırlatmasaydı zatı ben adak olacaktım sonunda ne olacak:roflol::roflol::roflol:

KIZLAR MERABA
ben uzun sürdeir takip edemiyorum nasılsınız neler yaptınız kızım hastaydı o kadar sık hastalanıyorkşii bunalıma girdim artık bakamıyorum diye

sagolasın hemserim cocuklar uyudu bende bi bakayım size dedim ama kalkıyorum yemek yapacam
Hepinizi öptüm:1hug:

canım benim ya allahım ya bende ikizlere hamileyken yaşamıştım.
benimki planlı bir hamilelik olduğu halde eşim ve ailesi hiç istememişlerdi.
çok zor günlerdi ama şimdi çok seviyorlar inan bana istemiyorsan sana kimse zorla bir şey
yaptıramaz neler hissettiğini anlayabiliyorum canım ben sanki gayrı meşru çocuk doğuruyormuşum gibi hissediyordum düşün ama vazgeçmedimde canım hayırlısı
allah kararlar pazarlar her çocuk rıskıyla doğar üzülmemeye çalış canım
holeyyyyyy desenize topiğimize yeni bir bebek daha geliyor hadi hayırlı olsun.
ayrıca canım tabiii anlatacaksın anlatmayıp kafayımı yiyeceksin öpüyorum canım:1hug::1hug:

kızlar birşey kafama takıldı siz doğumdan ne kada rsonra regl oldunuz benim lohusa halim 1 ay falan sürdü kızım 3 ayını bitirdi daha tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…