Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar birşey kafama takıldı siz doğumdan ne kada rsonra regl oldunuz benim lohusa halim 1 ay falan sürdü kızım 3 ayını bitirdi daha tık yok

olmaya bilirsin canım
bir sene görmeyenler var
ama sen dikkati elinden bırakma
süt müt korur diye sanma bazen korumuyor haberin olsun.
rahatsızlık duyuyorsan dr gidip iğne istebilirsin tabii önerirse
ben kızımda iğne olmuştum.bir kaç gün sonra problem kalmamıştı.Şeniz

yok canım bende ilk defa duyuyorum böyle birşey yaşadığını çok zor günlerdir eminim evet imtahanından hayırlısıyla geçmişsin canım...Allahım inşallah bende o büyük günaha girmeden atlatırım bu günleri:Saruboceq:

canım bende demek sende aynı şeyleri yaşadın...ben kesinliklikle aldırmayı istemiyorum nasıl o günahın hesabını veririm Allah'ıma...benim de çok zoruma gidiyor senin dediğin gibi sanki gayri meşru bi çocuk doğurucam...tövbe tövbe...inşallah şu günleri hayırlısıyla atlatırım bebeğimin olacağına sevinebileyim...

canım insallah bu günler gececek gelecekte güzel seyler yasayacaksın
Bu bebek size huzur ve mutlluk getirir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR MERABA
ben uzun sürdeir takip edemiyorum nasılsınız neler yaptınız kızım hastaydı o kadar sık hastalanıyorkşii bunalıma girdim artık bakamıyorum diye
nerelerdesin sen bakayım????
Gecmiş olsun canım melegine
Tabiki hastalanıp iyilesecek hepimiz yasıyoruz bunu kaygılanıp kendini üzme canım:1hug:
sağol canım benim...amiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkandayız tüm kk olarak:hooray::lepi:
Yeterki moralini bozma ve kararlı ol
İyi olacak hersey buna inan
Seni ve melegini öpüyorum:1hug:

canım eşimde kızımın gözü için adak adadı ama dr iyileşti desin hemen kesecem diyo
bu hafta yine dr gidecez.dr bakalım ne diyecek ama biz ameliyattan hemen sonra aksilikler yaşamaya başladık.nerdeyse 3 adak parası cebimizden çıktı.
ama biz hiç bekletmedikki adağı.niye böyle oldu anlamadım :uhm:ama dr iyi haberi versin hemen kesicez inşallah:Saruboceq:
kızlar birşey kafama takıldı siz doğumdan ne kada rsonra regl oldunuz benim lohusa halim 1 ay falan sürdü kızım 3 ayını bitirdi daha tık yok
canım ben 3 çocuk doğurdum.üçündede 1 sene regl olmadım.sende olmayabilirsin
ama süt koruyo sakın sanma tedbirini ala.sçünkü ben 2. kızıma hiç regl olmadan hamile kaldım
yani süt koruyor sandık sonuç busenaz oldu:roflol:gerçi iyide oldu.çok şeker bir kızım var:1hug:

KIZLAR MERABA
ben uzun sürdeir takip edemiyorum nasılsınız neler yaptınız kızım hastaydı o kadar sık hastalanıyorkşii bunalıma girdim artık bakamıyorum diye

öyle deme canım.çocuk bunlar düşe kalka hasta ola ola büyüyecekler
hepsi öyle canım
bu arada bizleride ihmal etme canım:teselli:

hanımlar bende çıkıyım artık
hepiniz yemek telaşındasınız galibacokacimcoook
bende gidip yemeğime bakıyım
öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.

aman be nerde temzilige başladım komşum geldi o giti rüyanaz geldi kaldı işlerim şimdi ypıcam biraz bakalım............

ahanda bir tembel vardı topikte imdi ikinciside oldu
bende yapacam dedim elimi hiç birşeye sürmedim bugün
ne olacak bu halimiz bilmiyorum içimdende gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gecmiş olsun canım inşallah sonuç iyi çıkmıştır.

hanımlar nerdesiniz ya:çok üzgünüm:
dizimi izliyosunuz hiç uğramamışsınız buraya
böyle olmazki
insan reklam arasında uğrar yine uğrarklava:

ahanda bir tembel vardı topikte imdi ikinciside oldu
bende yapacam dedim elimi hiç birşeye sürmedim bugün
ne olacak bu halimiz bilmiyorum içimdende gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla ben cumaya midsafir çagırdım efsunum yarın yapmasam öldüm ben yarın kesin temizlik yapçam erken kalkçam bakalım..............
hanımlar nerdesiniz ya:çok üzgünüm:
dizimi izliyosunuz hiç uğramamışsınız buraya
böyle olmazki
insan reklam arasında uğrar yine uğrarklava:

ben geldim şeker dizi izliom reklam da hemen geldim ..
eve gacılar reklam hadi dökülün sizlerde.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…