- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.601
kızlar birşey kafama takıldı siz doğumdan ne kada rsonra regl oldunuz benim lohusa halim 1 ay falan sürdü kızım 3 ayını bitirdi daha tık yok
elıf dogduktan sonra ılk bebegın acemılıgı benım tecrubesızlıgım derken bır donem sıkıntılı gunler yasadım ve cocuk falan dogurmam artık dedım
esımde sen nasıl ıstersen dedı.bakacak tasıyacak bır omur sorumlulgunu cekecek sensın dedı.babasıyım kazanır calısırım ama senın kadar kosturamam boyle bır sorumlulugun kararınıda sadece sana bırakırım demıstı.sonra elıf 2.5 yasına geldı kardes ıstıyorum demeye basladı ve esıme soyledıgımde sen ıstıyorsan kendını hazır hıssedıyorsan dedı ve yıne benım kararımla oldu.belkı sanada anlatmısımdır cok konusmak ıstemedıgım bır konu ama nazda drum daum sendromlu dedı.ben 18.haftaya kadar kımselere soyleyemedım hamılelıgımı.her gece agladım dua ettım.aldırmayı bıle dusunmedım
esımde sen ver kararını dedı bır omur boyu bu sorumlulugunu cekebılecekmısın dedı.
herseyıyle ben varım ılk kızım saglıklı dıye kabul ettım bunu nasıl ıstemıyorum oldurecem dedım dedım.esımde saygı duydu ve son soz senın dedı.
9 ay agladım gozyası doktum degerlerım sonradan duzgun cıktı ama ıcımdekı kurt asla bıtmedı takı dogurup gozumle gorene kadar.
bu benım ıcın bır sınavdı ve ben hakkıyla verdıgımı dusunuyorum
sımdı dunyalar tatlısı akıllımı akıllı bır kızım var canım rabbıme sukurler olsun.
rabbım hakkıyla verebılecegımız ımtıhanlarla karsılastırsın bızlerı
canım benim ya allahım ya bende ikizlere hamileyken yaşamıştım.
benimki planlı bir hamilelik olduğu halde eşim ve ailesi hiç istememişlerdi.
çok zor günlerdi ama şimdi çok seviyorlar inan bana istemiyorsan sana kimse zorla bir şey
yaptıramaz neler hissettiğini anlayabiliyorum canım ben sanki gayrı meşru çocuk doğuruyormuşum gibi hissediyordum düşün ama vazgeçmedimde canım hayırlısı
allah kararlar pazarlar her çocuk rıskıyla doğar üzülmemeye çalış canım
holeyyyyyy desenize topiğimize yeni bir bebek daha geliyor hadi hayırlı olsun.
ayrıca canım tabiii anlatacaksın anlatmayıp kafayımı yiyeceksin öpüyorum canım:1hug::1hug:
canım bende demek sende aynı şeyleri yaşadın...ben kesinliklikle aldırmayı istemiyorum nasıl o günahın hesabını veririm Allah'ıma...benim de çok zoruma gidiyor senin dediğin gibi sanki gayri meşru bi çocuk doğurucam...tövbe tövbe...inşallah şu günleri hayırlısıyla atlatırım bebeğimin olacağına sevinebileyim...
naber kızlar geçmişe bakamadım ev işi yapıorum slm vereyim dedim..........
canım insallah bu günler gececek gelecekte güzel seyler yasayacaksın
Bu bebek size huzur ve mutlluk getirir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
nerelerdesin sen bakayım????KIZLAR MERABA
ben uzun sürdeir takip edemiyorum nasılsınız neler yaptınız kızım hastaydı o kadar sık hastalanıyorkşii bunalıma girdim artık bakamıyorum diye
sağol canım benim...amiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım eşimde kızımın gözü için adak adadı ama dr iyileşti desin hemen kesecem diyosagol canım benım sorma oyleydı bak sana ne anlatacagım burdakı eskı arkadasların hepsı bılırler bu yasadıklarımı yazmıstım topıgede
ben bu olayları yasadıgımda adak adadım kızım saglıkla dogsun adagım var dıye.
neyse kızım 2007 temmuzda dogdu ılk kızım normal dogum oldugu halde bunu rıske atamadım sezeryan oldum yaz gunu sıcakta bıryandan derken kıs geldı bebegım ele avuca gelsın dıye bekledım.2500dogdu cunku sısını falan cık 2200 2300ancak bıseydı.
kıs gectı derken ha bugun ha yarın derken ben adagı unuttum.bu gectıgımız kısın basında bende bır aksılıkler basladı kızlarda gulup dalga gecıyorlardı
kafama pımapenmı dusmedı araba bagajının kılıdımı gırıp yarmadı ustume 1lt ıcı yag dolu cam sıse yere dusup kırılıp yag mutfagın heryerıne kırıkları ayak bılegımın damarınamı gırdı.neler neler sonra sonra aaaa adagım dedım aklıma geldı.
hemen ramazana kalkacagımız gece pazar gunu gıttık kestık dagıttık ne kaza ne bela canım
rabbım ınadına ınadına kafama pımapenlerı bagaj kılıdını vurdu hatırlaaa hatırlaaa dıye ben salak ancak hatırladım.:roflol::roflol::roflol::roflol:
ve kafama aldıgım darbelerden bas agrısı cektım aylarda.kafa rontgenlerıne gıttım:roflol::roflol::roflol::roflol:
topıkde kızlar gulmekten oluyordu hallerıme ama ınan bak yasadım ve gordum
adak asla beklemıyormus benımkı cok bıle bekledı :roflol::roflol::roflol:
canım ben 3 çocuk doğurdum.üçündede 1 sene regl olmadım.sende olmayabilirsinkızlar birşey kafama takıldı siz doğumdan ne kada rsonra regl oldunuz benim lohusa halim 1 ay falan sürdü kızım 3 ayını bitirdi daha tık yok
KIZLAR MERABA
ben uzun sürdeir takip edemiyorum nasılsınız neler yaptınız kızım hastaydı o kadar sık hastalanıyorkşii bunalıma girdim artık bakamıyorum diye
Demek bi ilham geldi basladın işlere:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin canıma.s.
aman be nerde temzilige başladım komşum geldi o giti rüyanaz geldi kaldı işlerim şimdi ypıcam biraz bakalım............
gecmiş olsun canım inşallah sonuç iyi çıkmıştır.günaydına meleklerin annelerine.
nasılsınız arkadaşlar
hepinize çok güzel bir gün dilerim
benim için dua edin olurmu
büğün dr gideceğim sol yumurtalığımda kıst vardı ona bakacak dr nasıl gidiyo diye
dualarınıza ihtiyacim var inşallah küçülmüştü.
şimdilik hoşca kalın sizleri ve meleklerinizi öpyoru
valla ben cumaya midsafir çagırdım efsunum yarın yapmasam öldüm ben yarın kesin temizlik yapçam erken kalkçam bakalım..............ahanda bir tembel vardı topikte imdi ikinciside oldu
bende yapacam dedim elimi hiç birşeye sürmedim bugün
ne olacak bu halimiz bilmiyorum içimdende gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hanımlar nerdesiniz ya:çok üzgünüm:
dizimi izliyosunuz hiç uğramamışsınız buraya
böyle olmazki
insan reklam arasında uğrar yine uğrarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?