Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım günaydın
Yogun bi aksam gecirmişsin ama yaprak dökümünü izledin mi???:roflol::roflol::roflol::roflol:
İzlediysen yorumlarını bekliyoruz
Kolay gelsina.s.a.s.

canım ateşi ara ara oluyor ama az fakat ishal durumu var biraz birde en belirgin uyuyamıyor ve iki elide agzında sorma tükürük oluyor her yeri

olur canım.seninki tam olarak kaç aylıktı hayatım.sanki erken gibi geldi bana ya.benmi yanlış hatırlıyorum acaba.uyku sorununu çözemezsiniz hayatım.ben ne yaptıysam çözememiştim.hep oldu bende.her diş çıkartırken.doktoruna sordunmu.rahatlatıcak birşey verdimi size.

canım ateşi ara ara oluyor ama az fakat ishal durumu var biraz birde en belirgin uyuyamıyor ve iki elide agzında sorma tükürük oluyor her yeri
gecmiş olsun canım gercekten zordur bu günler kolay gelsin:1hug:

gecmiş olsun canım benim:1hug:

ahh canım sorma sabaha karşı uyumuşum sabah emziremeden çıktım evden uyumuyor şöyle rahatla diş yeri baya beyazladı

canım benim diş çıkarma dönemi çok zordur bayağı huzursuz eder
meleğime geçmiş olsun sanada kolaylık dilerim

senin adına sevindim canım
tekrar geçmiş olsun

sana kolay gelsin miniğim
anlaşılan bugünlerde iyi yoruluyorsun canım
bende seni öptüma.s.a.s.

günaydın hanımlar
umarım hepiniz iyisinizdir
herkese güzel bir gün diliyorum
bugün burda hava çok güzel.benimde pazarım vardı iyi oldukaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüma.s.a.s.a.s.

kızlarrrrrrrrrrr günnnaydıııııınnnnnnnnnnnn hepinize..........

canlı tatlı neşeli bir güne hazzırmıyız.........bakın artık baharda kendini gösteriyor uyuşukluk yoookkkkk..hadi ............
gerçi sizi kalkmış oo sohbeti koyulamışsınız bile.....

frezyaaaa
çok güldüm adamın yumurta gözlerine hi hiiii

ebruşummm canım günaydın bebeğim:1hug:
kızım sabah sabah senin kızın salyelerini ishalinimi dinliycezz zerenimmm ayşegülümmm:mymeka:
minikim kız ben 5 te yattım bee ne uyklucusun yaa....:dance::dance:
lahanam bebeğim yokmu bugün çiçekler haaa....a.s.
mihribann güzel zeynoooooooo nassınız bakem canlar................

şükrümüzü unutmayalım Allahımıza şükrümüzü edelimmm.....günümüze başlayalımmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şey

hanımlar ben kalkıp kahvaltı hazırlıcamcokacimcoook
size iyi sohbetler canlarım
simdilik byyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey

ah canım olmazmı ben toplamak içim bahçeye inmiştim şimdi çıktım daha a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

ahh canım sorma sabaha karşı uyumuşum sabah emziremeden çıktım evden uyumuyor şöyle rahatla diş yeri baya beyazladı

canım benım eger denersen bak ben ıkı kızımada surdum zeytın yagı sur agzına dıs yerlerıne bebegının kasıntısını alıyor ve yumusatıyor etını rahat patlamasına yardımcı oluyor
ıkı kızımada denedım ve hıc agrısız atessız pes pese patlattılar sabah aksam parmagınla ıyıce agzına damagına sur rahatladıgını goreceksın
cok gecmıs olsun canım benım
hayırlı olsun ınsaallah dıslerı

supersın sekerımmmmmmmmm
paylasımın ıcın cok tesekkur edıyorum canım benım

canım günaydın
Yogun bi aksam gecirmişsin ama yaprak dökümünü izledin mi???:roflol::roflol::roflol::roflol:
İzlediysen yorumlarını bekliyoruz
Kolay gelsina.s.a.s.

gunaydın canım benım
sorma sekerrrrr yogunduk baya
ızlemezmıyım sekerım kacarmı
valla sekerım oguzdan ve necladan ıntıkam ıcın guc para ıcın leyla oguzla bırseyler yasayacak ferhunde ızın verırde ıspıyonlamazsa alırızalara:)))))))

senin adına sevindim canım
tekrar geçmiş olsun

sana kolay gelsin miniğim
anlaşılan bugünlerde iyi yoruluyorsun canım
bende seni öptüma.s.a.s.

sagolasın bebegım cok tesekkur edıyorum canım benım
evet canım yogunlugum gıderek artıyor ınsaallah azalacak 15 gune kadar

naptın sekerım 5 e kadar:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sukurler olsun rabbıme saglık mutluluk huzur verdıgı ıcın sukurler olsun rabbıme esımı kızlarımı sevdıgım dostlarımı arkadaslarımı sızlerı verdıgı ıcın aldıgım her nefes ıcın sukurler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…