Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allahım bizi bu günde hayırla bu saate ulaştırdığın için sana şükürler olsun :Saruboceq:

AMİNN CANIM AMİNN

allahım sana ne kadar şükretsek az bizi ailemizi vatanımızı tüm sevdiklerimizi koruduğun için kimselere muhtaç etmediğin için sana sonsuuuzz şükürler yarabbimm..herşeyin en güzelini en iyisini sen bilirsin yarabbiimm bizi bize bırakma:Saruboceq:

sabaj çiçeklerimizi unutmaa lahanacığımmm....
ebrummmmmmmmm canımmmmm hatayım anladın sen onuuukaydirigubbakcemile5

canımcım kopyalayıp yapıştıran parmaklarına sağlık kaydirigubbakcemile3

tamam şeker bida unutmama.s

evet canım bilirim.allahım en iyisini bilir.herşeyi o bize verir ve sonunuda bilir.bizi üzücek bizi zora sokacak hiç birşey yapmaz.herşeye rağmen allahıma şükürler olsun.
hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır.
sana şükürler olsun olsun yarabbim.

kızlar hadi canlanın sanki benle tüm gece beşik salladınız haydeeee:sm_cool:

tamam hayde canlanyoz :teytey: sositososito sositososito hihoyyyt kaydirigubbakcemile2:dance: sositososito ohhhhhhhh yandan yandan hadi hanımlar hadisositososito

eh idare ediyoruz hayatım.iyi olması için sürekli dua ediyoruz.allah çok büyük elbette iyi olucağımız günler gelicek.yeterki allah çözümü olmayan şeyler vermesin.
saol canım benim.a.s.

evet allah büyük ümidinizi kesmeyin
kurban olduğum allahım zorda olan herkesin yardımcısı olsun :Saruboceq:

çok şükür tatlım iyiyim. doktor bu ay tedavi uyguladı bebek için merakla ay başını bekliyorum:))) :dance:

ay hadı bakalım canım ınsaallah rabbım nasıl etsın ınsaallah
bızde beklıyoruz ınsaallah canım merakla
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar belinayı gören varmı bana dua edin size müjdeli haber vercem diyodu belimaycım allah gönlündekini versin inşallah müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…