Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım ben accık kactım odaları toparlayım kızları yatırdıgımda ders yapacagım oynarken onlar accık cekı duzen vereyım eve gelırım yıne
sımdılık hoscakalın canlarım

kızlar belinayı gören varmı bana dua edin size müjdeli haber vercem diyodu belimaycım allah gönlündekini versin inşallah müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz

yok canım daha gelmedı
ınsaallah guzel haberle gelecek canım ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
demı belınayımmmmmm canım benıma.sa.sa.s

kızlar sizde canınızı herşeye sıkmayın geçmişi okuyorum konuşmalarınızı üzülüyorum napalım rabbim ne yaşamamız gerekiyosa yaşatıyo işte herkezi farklı farklı sınıyo.üzülmeye sıkılmaya değmez bu hayat ben yeni anladım kendime ettim herşeyi sıkıntı dert ettim 3ay psikolojik tedavi gördüm aman boşverin hihoyyyt

doru söylüyorsunda canım ama bazen olmuyo boş veremiyosun herşyi
bazen elinde olmuyo insanın

evvveett sonunda raporum bittiiii ...şimdi diyi verin bakem ne diyonuz..kızım gece gelemedin gene cümbüş vardıı.. bütün teftiş kurulu odadaydı hi hiiiiia.sa.s

ya ebrum ben seni özledim be anam nolur kendine gel artık yeter üzüldüğün be kuzum..
üzül üzül nereye kadar.. hadi toparlan dön aramıza acıkkk nolur canımmm.....:teselli::teselli:

ayyy rose bende daha geç gelirsin diye sevinmiştim ama daha özlememiştim hadi bir rapor daha yaz

çook geç artık baktım özlemişsin hissetim bide ağlıyosun e bari raporu bitirdim gelim dedimmm

acık çocuklarada fırça attımmm onlarda çalışsınn ya arkamı dönmeye gelmiyo hemen neti açıyolar bak yaaaa allah allahhhh sen oturup çalışsana adam gibiii heçç yok niyetleriii ....
bu gün ödeme listesi yapacam issteyen varsa adınıyyazdırsınn...öğleye kadar.
şakkıdışakkıdı

kız lahana sen az değilsin ayyy utandım pardon uykusuzluk işte pardon güzelim

rose ne kızıyon çocuklara şeflerini örnek alıyorlar yok para istemem süper loto oynadım çıksın senin oteli alıcam senide çaycım yapacam:jeyyar: habire hava att ne yani şef olamadık diye bu kadarmı olursenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…