- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.701
çook geç artık baktım özlemişsin hissetim bide ağlıyosun e bari raporu bitirdim gelim dedimmm
acık çocuklarada fırça attımmm onlarda çalışsınn ya arkamı dönmeye gelmiyo hemen neti açıyolar bak yaaaa allah allahhhh sen oturup çalışsana adam gibiii heçç yok niyetleriii ....
bu gün ödeme listesi yapacam issteyen varsa adınıyyazdırsınn...öğleye kadar.
şakkıdışakkıdı
kız lahana sen az değilsinayyy utandım pardon uykusuzluk işte pardon güzelim
rose ne kızıyon çocuklara şeflerini örnek alıyorlar yok para istemem süper loto oynadım çıksın senin oteli alıcam senide çaycım yapacam:jeyyar: habire hava att ne yani şef olamadık diye bu kadarmı olursenağlama
çook geç artık baktım özlemişsin hissetim bide ağlıyosun e bari raporu bitirdim gelim dedimmm
acık çocuklarada fırça attımmm onlarda çalışsınn ya arkamı dönmeye gelmiyo hemen neti açıyolar bak yaaaa allah allahhhh sen oturup çalışsana adam gibiii heçç yok niyetleriii ....
bu gün ödeme listesi yapacam issteyen varsa adınıyyazdırsınn...öğleye kadar.
şakkıdışakkıdı
benim cocukların ikiside 4 aylıkken ilk dişlerini cıkardılar ama zorlandılarbenim kızım yaklaşık 3buçuk ayını bitirdi canım
kızlarrrrrrrrrrr günnnaydıııııınnnnnnnnnnnn hepinize..........
canlı tatlı neşeli bir güne hazzırmıyız.........bakın artık baharda kendini gösteriyor uyuşukluk yoookkkkk..hadi ............
gerçi sizi kalkmış oo sohbeti koyulamışsınız bile.....
frezyaaaa
çok güldüm adamın yumurta gözlerine hi hiiii
ebruşummm canım günaydın bebeğim:1hug:
kızım sabah sabah senin kızın salyelerini ishalinimi dinliycezz zerenimmm ayşegülümmm:mymeka:
minikim kız ben 5 te yattım bee ne uyklucusun yaa....:dance::dance:
lahanam bebeğim yokmu bugün çiçekler haaa....a.s.
mihribann güzel zeynoooooooo nassınız bakem canlar................
sagolasın canım yazıların bizi bomba gibi gibi yapıyo
Pozitif enerjin bizi rahatlatıyo sagola.s.a.s.
şükrümüzü unutmayalım Allahımıza şükrümüzü edelimmm.....günümüze başlayalımmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi bakalım hatırlısı canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok şükür tatlım iyiyim. doktor bu ay tedavi uyguladı bebek için merakla ay başını bekliyorum:))) :dance:
kızlar belinayı gören varmı bana dua edin size müjdeli haber vercem diyodu belimaycım allah gönlündekini versin inşallah müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz
scim isteme şef o acımaz insana sen dua et arkadaşım şu ikramiye bana çıksın senide rosenin şefi yapacam lahanayıda rosenin şefi yapacam 100 kişi alıp hepsini rosenin şefi yapacam nefes alamasın
kız ne yapayım hatun her yerde hava atıyor yada fırça aaaa yetti sırf onun oteli almak için ikramiye bana çıksın arkadaşım sende dua et bana msn dede sabah sabah attı fırçayı gitti çaycım yapacam hele bir yere kıpırdasın yok öyle terasta cigara keyfi falan soracam onaklava:
:1hug:
kız dün sen girmedin mi kk ya yada gecmişi okumadın galiba
Belinay müjdeyi verdi bi bebek bekliyo
Ama esini ikna edecek dogurmak için
ınsallah ikna edebilmiştir:Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyythihoyyytlülülülülülü
kız lahana ne demek hiç bir şey yapamasamda 1 aylık faizini sana verecem yetermi kuzum
kız lahana ne demek hiç bir şey yapamasamda 1 aylık faizini sana verecem yetermi kuzum
yetmemi yeter anacım yeter sağolasın
ben duaya devam edeyim kıs gardaş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
edelim hayatım.edelim hadi hayatım.:Saruboceq::Saruboceq:
ahh öle oldu valla çok geç yattım ve çok geç kalktım............gece kuşum sen biras zor kalkarsın
yarında annemler geliyor bakalım ben ne yapacağım:1shok::1shok::1shok::1shok:
efsuncum bende sizdenim,ne zamandır derinden bi temizlik yapıcam diye niyetleniyorum,ama nerdeeee.inş bende bi gün ya allah bismillah deyip başlarım işlere.
ruyacım kolay gelsin canım sana.darısı benim başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?