Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:roflol::roflol: tabi sen şefsin tuzun kuru senin

çaycı yapcan haa çok komiksin kıs:roflol:

kız ne yapayım hatun her yerde hava atıyor yada fırça aaaa yetti sırf onun oteli almak için ikramiye bana çıksın arkadaşım sende dua et bana msn dede sabah sabah attı fırçayı gitti çaycım yapacam hele bir yere kıpırdasın yok öyle terasta cigara keyfi falan soracam onaklava:

canım benim adımı yazı ver şu listene.ufak tefek birşeyler atıver hesaba.hadi kuşum.kaydirigubbakcemile3

scim isteme şef o acımaz insana sen dua et arkadaşım şu ikramiye bana çıksın senide rosenin şefi yapacam lahanayıda rosenin şefi yapacam 100 kişi alıp hepsini rosenin şefi yapacam nefes alamasın

:1hug:
benim kızım yaklaşık 3buçuk ayını bitirdi canım
benim cocukların ikiside 4 aylıkken ilk dişlerini cıkardılar ama zorlandılar
Senin melegin insallah cabuk ve kolay atlatır

çok şükür tatlım iyiyim. doktor bu ay tedavi uyguladı bebek için merakla ay başını bekliyorum:))) :dance:
hadi bakalım hatırlısı canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar belinayı gören varmı bana dua edin size müjdeli haber vercem diyodu belimaycım allah gönlündekini versin inşallah müjdeli haberini sabırsızlıkla bekliyoruz

kız dün sen girmedin mi kk ya yada gecmişi okumadın galiba
Belinay müjdeyi verdi bi bebek bekliyo
Ama esini ikna edecek dogurmak için
İnsallah ikna edebilmiştir:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar emiy nerde bugün haberiniz var mı?????:uhm::uhm::uhm:

scim isteme şef o acımaz insana sen dua et arkadaşım şu ikramiye bana çıksın senide rosenin şefi yapacam lahanayıda rosenin şefi yapacam 100 kişi alıp hepsini rosenin şefi yapacam nefes alamasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam canım çıksın bakalım bir o zaman planlarımıza başlarız hayatım.

allahım inşallah şu ikramiye zeroşa çıkarda oteli satın alsın benide accık görür amin:Saruboceq:

:1hug:

kız dün sen girmedin mi kk ya yada gecmişi okumadın galiba
Belinay müjdeyi verdi bi bebek bekliyo
Ama esini ikna edecek dogurmak için
ınsallah ikna edebilmiştir:Saruboceq::Saruboceq:

evet öğrendim şekercim biraz geç oldu ama neyse
inşallah eşini ikna edebilmiştir :CüvCüv:

gece kuşum sen biras zor kalkarsın
yarında annemler geliyor bakalım ben ne yapacağım:1shok::1shok::1shok::1shok:
ahh öle oldu valla çok geç yattım ve çok geç kalktım............

saol canım ama hala bişey yapmadım.........
günaydın kızlar yeni kalktık kahvaltı yaptık kızımı okula göndereyim kendime söz verdim bitircem işlerimi.........

kızlar ben kaçıyom artıkım kızım gelmeden ortalığı toparlayıp yemek hazırlıyayım sonrada anacıma gitcema.s
beni özleyin anacım bayyyyyyyyyyyyyyyyy
bu arada duaya devam tabi:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
öpüldünüz şekerlerŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…