Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam canlarım nasılsını
guzel bır gun dılıyorum herkese
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
dunku yorgunlugumdan aksam sızdım kaldım sabahta pcye takılıp kalmadan kendı evıme bır dalayım dedım
mutfak dolapları ıcı dısı derken tum evı kaldırdım kızları yıkadım yatırdım sımdı yorgunluk kahvesı yapıp sızlerle takılayım accık sonra devam ederım dedım arkadasım erken geldı
kahveyı ıcıp kalan ısımı bıtırıp ona cıkacagız yorgunluktan oluyorum
aksama pılım bıtecek artık baya yoruldum
sımdılık hoscakalın canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum herkesı kıb

canım kolay gelsin hayatım.allah kolaylık versin.zordur ev taşımak bilirim.arkadaşın çok şanslı ama iyiki sen varsın.ya tek olsaydı ne kadar zorlanırdı.allah senden razı olsun canım.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım.diş ağrısı zordur bilirim
yarına bişeyin kalmaz inş.
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice senelere:1hug:
şimdi anladıma.skutlarım sizi canımŞeniz

doğru söylüyosun canım
ne yemek yapıcam kaygısı insanı delirtiyokafamçokkarıştıözelliklede ev halkı her yemeği yemeyip yemek seçiyosa daha çok bunalıyosundelikafaduldenaynı benim gibilaelaelaelaelae

hanımlar benimde akşama misafirim
pc nin başından kalkabilirsem evi toparlıcamkaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptıktan sonra eşimle çarşıya gittik.eksikler vardı aldık geldik
misafirimiz çiğ köfte istemiş gelip kendi yapacak.bende künefe yapacam ama akşama hazırlıcam.bu tatlı soğuk güzel olmuyo.sıcakken daha lezzetlicokacimcoook
künefe için tuzsuz peynir gerekiyodu hanımlar.çarşıyı alt üst ettik bulamadık.büyük market küçük market gezdik yok.en son küçük bir marketde bulduk çok şükürhihoyyyt
inanın peynir ararken yoruldum:bbo:
neyse hepimize kolay gelsin öptüma.s.a.s.a.s.

oh ne güzel işleri bitirmiş hatun.herşey hazırlanmış.
neler yaptın bakıyım rüyanazım misafirlerine.
canım zeytinyaglı dolma ...saçüstü..patlıcan salatası...tavuk gögsü onlar gelmeden öncede mantımı pişircem oda hazır........daha önce yapmıştım buzluktan çıkardım...
Kızlar iyisiniz hepiniz inşallah Hayırlı Cumalar herkese ben yazmıyom iki gündür ama buralardaydım.. Yazasım yok pek keyfim yok nedense bugünlerde kaydirigubbakcemile

neden canım bi sorun mu var ...........

canım zeytinyaglı dolma ...saçüstü..patlıcan salatası...tavuk gögsü onlar gelmeden öncede mantımı pişircem oda hazır........daha önce yapmıştım buzluktan çıkardım..

ooo maşallah rüyacım senin menün daha kalabalıkmış
hepsini hazırladınmı canım
e tabi hamarat kadının hali bi başka oluyokaydirigubbakcemile3

bizim bayanlar ne kadar hamarat böyle ya.
ben çiğköfteye,mantıya,zeytinyağlıya bayılırım.cokacimcoook
şimdi gönderin bakalım bana birer porsiyon.hadi bekliyorum.

ooooooo bizim kızlar pek hamarat
Güle güle otur minikcim
Mihriban kolay gelsin canım

demin eşim aradı bu gece bi yere gidelim dedii ben buldum nereye gideceğimiii
MİHRİBAN a gidiyoruzzzzzzzzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede rosemmcim hadi gidelim.bende geliyim ne olur hayatım.:Saruboceq:

bak biz gidelim sizde arkamızdanm gelin aaaa falan şaşırmış gibi yaparız tamammıı şşşttt kimse duymasın..cokacimcoookcokacimcoook
(ya künefe diyince ben zaten orada verdim kararımı)delikafaduldendelikafadulden

ya ben künefeyi sevmemde ama çiğköfteye hayır diyemem hayatım ya.bayılırım çiğköfteye.cokacimcoookcokacimcoook
tamam o zaman ne yapıyoruz siz gidiyorsunuz biz hemen arkanızdan geliyoruz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ŞŞTT BAĞIRMA şimdi zerende gelmeye kalkar falan aaa bize az düşer köfte sonra...şimdi o ben emziriyorum bana 2 kişilik falanda der....yerimseniben

bak şimdi eşi gelicek işten yapacak falan zaman geçer ben sana tam başlarken açarım telefonu 2 kere çaldırır kaparım çaktırmadan masanın altından hemen gelin tatlımmm

bu arada sen sevmiyorsan senin künefeyide ben yiyebilirmiyim hıııııııı?

tamam canım benim künefeyi sen yiyebilirsin ben birşey demem.kaydirigubbakcemile3
ama sende köftenden bir tane bana aktarırsın.a.s
evet ya zeren şimdi geliyim falan der.aman birde siz orda şef muhabbetine girersiniz.yani yemek hiç çekilmez:jeyyar::jeyyar:
sessiz halledicez herşeyi.sen beni arıyorsun ve bende hemen geliyorum.:lepi:

yakaladım sizi benide götürürseniz kimseye ses etmemşakkıdıeğer götürmezseniz
herkese haber veririm ona göre çiğkfte sevmem ama künefe için gelirimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rosemmcim sana ortak çıktı hayatım.hadi hayırlısı.artık bir künefe için kavga falan etmezsiniz umarım.
gerçi sen şefsin sana kimse laf söyleyemezdekaydirigubbakcemile3

rosemmcim sana ortak çıktı hayatım.hadi hayırlısı.artık bir künefe için kavga falan etmezsiniz umarım.
gerçi sen şefsin sana kimse laf söyleyemezdekaydirigubbakcemile3

ben çalışan değilim ki kaydirigubbakcemile3şef mef anlamamkaydirigubbakcemile2cokacimcoook

canımcım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur bilirim
efenin doğum günüde kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah

bencede rosemmcim hadi gidelim.bende geliyim ne olur hayatım.:Saruboceq:

bende gelicem bensiz şurdan şuraya gidemezsiniz yok sam herkese duyurur herkesi toplarım yanem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…