- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.821
Kızlar iyisiniz hepiniz inşallah Hayırlı Cumalar herkese ben yazmıyom iki gündür ama buralardaydım.. Yazasım yok pek keyfim yok nedense bugünlerde kaydirigubbakcemile
selam canlarım nasılsını
guzel bır gun dılıyorum herkese
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
dunku yorgunlugumdan aksam sızdım kaldım sabahta pcye takılıp kalmadan kendı evıme bır dalayım dedım
mutfak dolapları ıcı dısı derken tum evı kaldırdım kızları yıkadım yatırdım sımdı yorgunluk kahvesı yapıp sızlerle takılayım accık sonra devam ederım dedım arkadasım erken geldı
kahveyı ıcıp kalan ısımı bıtırıp ona cıkacagız yorgunluktan oluyorum
aksama pılım bıtecek artık baya yoruldum
sımdılık hoscakalın canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum herkesı kıb
çok geçmiş olsun canım.diş ağrısı zordur bilirimhepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım.
bugün dişçiye gideceğim bir an önce kurtulmak istiyorum.
evimi toparlamam lazım yarın malum efenin doğumgünü var.
bu halde nasıl yapacam bilmiyorum.kafam salak gibi sabaha kadar ağrı kesici içtiğim
için sanırım kızlar ne olur dua edin bir an önce toparlanayım.görüşürüz kızlar öpüyorum(((((((((((((((
şimdi anladıma.skutlarım sizi canımŞenizcanım facebook ta bebk güzellik yarışması vardıda kkdan dostlarım oy verdiler rüyanaz finale girdi onun için onlara tşk ettim.....
geçmiş olsun canım efemizede iyi yaşlar...benimde akşama misafirim olacak hazırlıgım tamam rüğyanaz gidince evi toplayacam o kadar....
kızlar ev işlerimi bitirdim ama mutfaga giremedim henüz:1no2:
Biraz mutfakta işlerim var yemek yapacam nedir bu hergün yemek kaygısı yahu???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bir arastırmaya göre kadınları yaslandıran sebeplerden birisi aksama ne pişirecem kaygısıymıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Neyse hepinize güzel bir gün diliyorum
Calısanlar az kaldı tatile hadi gözünüz aydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım zeytinyaglı dolma ...saçüstü..patlıcan salatası...tavuk gögsü onlar gelmeden öncede mantımı pişircem oda hazır........daha önce yapmıştım buzluktan çıkardım...oh ne güzel işleri bitirmiş hatun.herşey hazırlanmış.
neler yaptın bakıyım rüyanazım misafirlerine.
Kızlar iyisiniz hepiniz inşallah Hayırlı Cumalar herkese ben yazmıyom iki gündür ama buralardaydım.. Yazasım yok pek keyfim yok nedense bugünlerde kaydirigubbakcemile
canım zeytinyaglı dolma ...saçüstü..patlıcan salatası...tavuk gögsü onlar gelmeden öncede mantımı pişircem oda hazır........daha önce yapmıştım buzluktan çıkardım..
selam canlarım nasılsını
guzel bır gun dılıyorum herkese
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
dunku yorgunlugumdan aksam sızdım kaldım sabahta pcye takılıp kalmadan kendı evıme bır dalayım dedım
mutfak dolapları ıcı dısı derken tum evı kaldırdım kızları yıkadım yatırdım sımdı yorgunluk kahvesı yapıp sızlerle takılayım accık sonra devam ederım dedım arkadasım erken geldı
kahveyı ıcıp kalan ısımı bıtırıp ona cıkacagız yorgunluktan oluyorum
aksama pılım bıtecek artık baya yoruldum
sımdılık hoscakalın canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum herkesı kıb
ooooooo bizim kızlar pek hamarathanımlar benimde akşama misafirim
pc nin başından kalkabilirsem evi toparlıcamkaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptıktan sonra eşimle çarşıya gittik.eksikler vardı aldık geldik
misafirimiz çiğ köfte istemiş gelip kendi yapacak.bende künefe yapacam ama akşama hazırlıcam.bu tatlı soğuk güzel olmuyo.sıcakken daha lezzetlicokacimcoook
künefe için tuzsuz peynir gerekiyodu hanımlar.çarşıyı alt üst ettik bulamadık.büyük market küçük market gezdik yok.en son küçük bir marketde bulduk çok şükürhihoyyyt
inanın peynir ararken yoruldum:bbo:
neyse hepimize kolay gelsin öptüma.s.a.s.a.s.
demin eşim aradı bu gece bi yere gidelim dedii ben buldum nereye gideceğimiii
MİHRİBAN a gidiyoruzzzzzzzzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede rosemmcim hadi gidelim.bende geliyim ne olur hayatım.:Saruboceq:
bak biz gidelim sizde arkamızdanm gelin aaaa falan şaşırmış gibi yaparız tamammıı şşşttt kimse duymasın..cokacimcoookcokacimcoook
(ya künefe diyince ben zaten orada verdim kararımı)delikafaduldendelikafadulden
ya ben künefeyi sevmemde ama çiğköfteye hayır diyemem hayatım ya.bayılırım çiğköfteye.cokacimcoookcokacimcoook
tamam o zaman ne yapıyoruz siz gidiyorsunuz biz hemen arkanızdan geliyoruz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ŞŞTT BAĞIRMA şimdi zerende gelmeye kalkar falan aaa bize az düşer köfte sonra...şimdi o ben emziriyorum bana 2 kişilik falanda der....yerimseniben
bak şimdi eşi gelicek işten yapacak falan zaman geçer ben sana tam başlarken açarım telefonu 2 kere çaldırır kaparım çaktırmadan masanın altından hemen gelin tatlımmm
bu arada sen sevmiyorsan senin künefeyide ben yiyebilirmiyim hıııııııı?
sağol tatlım bende öpüyorummmŞenizŞenizŞenizkamilecim cnm seninde cuman mübarek olsun öptüm senide
tamam canım benim künefeyi sen yiyebilirsin ben birşey demem.kaydirigubbakcemile3
ama sende köftenden bir tane bana aktarırsın.a.s
evet ya zeren şimdi geliyim falan der.aman birde siz orda şef muhabbetine girersiniz.yani yemek hiç çekilmez:jeyyar::jeyyar:
sessiz halledicez herşeyi.sen beni arıyorsun ve bende hemen geliyorum.:lepi:
yakaladım sizi benide götürürseniz kimseye ses etmemşakkıdıeğer götürmezsenizŞŞTT BAĞIRMA şimdi zerende gelmeye kalkar falan aaa bize az düşer köfte sonra...şimdi o ben emziriyorum bana 2 kişilik falanda der....yerimseniben
bak şimdi eşi gelicek işten yapacak falan zaman geçer ben sana tam başlarken açarım telefonu 2 kere çaldırır kaparım çaktırmadan masanın altından hemen gelin tatlımmm
bu arada sen sevmiyorsan senin künefeyide ben yiyebilirmiyim hıııııııı?
rosemmcim sana ortak çıktı hayatım.hadi hayırlısı.artık bir künefe için kavga falan etmezsiniz umarım.
gerçi sen şefsin sana kimse laf söyleyemezdekaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım.
bugün dişçiye gideceğim bir an önce kurtulmak istiyorum.
evimi toparlamam lazım yarın malum efenin doğumgünü var.
bu halde nasıl yapacam bilmiyorum.kafam salak gibi sabaha kadar ağrı kesici içtiğim
için sanırım kızlar ne olur dua edin bir an önce toparlanayım.görüşürüz kızlar öpüyorum(((((((((((((((
yok hayatım kaybolmuyorum.zaten inanın siz olmasanız hayat daha zor olur.iyiki varsınız benim bir tanelerim.ŞenizŞeniz:1hug::1hug:
bebişimiz olayı sabah uykusuna çevirdiyse allah sana yardım etsin canım.yandın demektir.-tatlicadiarzu-
bencede rosemmcim hadi gidelim.bende geliyim ne olur hayatım.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?