Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mirmirmirmirgünaydın arakadaşlarsizlerive melkelerinizi çok öpyorum

[/B
]

sanada günaydın canım
bu sözede bayılırım.boş boş konuşan insanlar bu sözü iyi okusunlarkaydirigubbakcemile5
zaten insanlar iki düşünüp bir konuşsaydı sanırım dünyada herkes gül gibi geçinirdia.s
kızlar bu arada faceden rüyya oy veren herkese tşkler kızım finale kaldı.........
olayı tam anlayamadım canım ne finali:uhm:

günaydın hanımlar
cumanız mübarek ve tüm dualarınız kabul olsun:Saruboceq:
inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olur:Saruboceq:

günnaydıınnnnn canlarımmmmm....

Cumanız mübarek olsunnn....muratlarınız gerçek olsunnn.......sıkıntılarınız def olsuunnnn......
gönlünüz geniş olsunnn.........aşkınız ganiii olsuunn.........dostlarınız bol olsuuunnnnn.........
gününüzzz aydın olsunnnn....şükreleriniz bol bol olsunnnn.......
sizleri çook seviyorummm.. güzel dileklerinize katılıyorumm..:Saruboceq:
Bizim içinde daha özel gün çünkü hafta sonuuu.....:dance::dance::lepi:

güzel çiçekler için tatlı öpücükler için anlamlı mesajlarınız için çok teşekkürler kızlarr

a.s.a.s.ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım.
bugün dişçiye gideceğim bir an önce kurtulmak istiyorum.
evimi toparlamam lazım yarın malum efenin doğumgünü var.
bu halde nasıl yapacam bilmiyorum.kafam salak gibi sabaha kadar ağrı kesici içtiğim
için sanırım kızlar ne olur dua edin bir an önce toparlanayım.görüşürüz kızlar öpüyorum(((((((((((((((

Efsunem geçmiş olsun canım evet diş agrısı berbat birşey hemencik iyileş yarında güzelce eglenin dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah çabuk toparlanırsın canım.
geçmiş olsun diş ağrısı çok fena bilirim.allah yardım etsin.

A

canım çok geçmişler olsunn git doktoruna

gelincede bir başla işlerine çabucak bitir büyütme gözünde yaparsın sennnn hazırla evini efemizeee allh ömrünü uzun etsin..

kizlar ben cikiyorum kahvalti yapacaz kizimin cani et istemis ac oldugundan galiba et istiyorum yok bitti diyorum varya diyo :roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah annannesine cekmis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cok acikmis galiba gelip gidip biseyler atistiriyo hadin ben ciktim esimde gelir simdi ekmek ilmaya gitti sicak degil ama en azindan taze -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun tatlım
acil şifalar :Saruboceq:ama dr git dişini göster canım dişağrısı felaket birşey
işlerinide yapamaxzsın zorla yapsanda huzursuz olursun efe de hisseder üzülür annesi önce sağlık yakın olsada gelip yardım edip işlerini halletsek :1no2:ama çok uzak
kolay gelsin tekrar geçmiş olsun canıma.s.ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…