K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.801
valla güzelim özlüyorum seni çok kaybolma ortalardan benim bızdık sabah uykusuna çevirdi sanırım işi -tatlicadiarzu-
günaydin hepinize hayirli cumalar diliyorum
sagol canim iyiyiz sen nasilsin a.s. a.s.
hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım.
bugün dişçiye gideceğim bir an önce kurtulmak istiyorum.
evimi toparlamam lazım yarın malum efenin doğumgünü var.
bu halde nasıl yapacam bilmiyorum.kafam salak gibi sabaha kadar ağrı kesici içtiğim
için sanırım kızlar ne olur dua edin bir an önce toparlanayım.görüşürüz kızlar öpüyorum(((((((((((((((
yok canım aynıyım hala öğlen grip için doktora gitmeyi düşünüyorum kafama göre ilaçda alamıyorum,ilaç almadan geçmicek...ben şimdilik kaçıyorum canım..sonra görüşürüz...
canım facebook ta bebk güzellik yarışması vardıda kkdan dostlarım oy verdiler rüyanaz finale girdi onun için onlara tşk ettim...........sanada günaydın canım
bu sözede bayılırım.boş boş konuşan insanlar bu sözü iyi okusunlarkaydirigubbakcemile5
zaten insanlar iki düşünüp bir konuşsaydı sanırım dünyada herkes gül gibi geçinirdia.s
olayı tam anlayamadım canım ne finali:uhm:
bu halde nasıl yapacam bilmiyorum.kafam salak gibi sabaha kadar ağrı kesici içtiğim
için sanırım kızlar ne olur dua edin bir an önce toparlanayım.görüşürüz kızlar öpüyorum(((((((((((((((
gecmiş olsun canımsagol canim gecmisi okuyamiyorum esim evde kizim evde hepimiz yatiyoruz hastayiz ev druna gitmistik bu hafta pek imkanim olmadi esim hasta oldumu yatak dösek yatiy ben oldummu yatmaya zamanim olmuyo bu dünya hicde adil degil ben sinir küpü olmam yakin ben yapiyorum hasta hasta onlar yiyo cok sinirliyim bu konuda
canım gecmiş olsun insallah hersey yoluna gireriyi geceler...çok uykum geldi bende yatıyorum...tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?