Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

valla güzelim özlüyorum seni çok kaybolma ortalardan benim bızdık sabah uykusuna çevirdi sanırım işi -tatlicadiarzu-

yok hayatım kaybolmuyorum.zaten inanın siz olmasanız hayat daha zor olur.iyiki varsınız benim bir tanelerim.ŞenizŞeniz:1hug::1hug:
bebişimiz olayı sabah uykusuna çevirdiyse allah sana yardım etsin canım.yandın demektir.-tatlicadiarzu-

canım benim geçmiş olsun...inşallah yarına kadar iyileşirsin...

yok canım aynıyım hala öğlen grip için doktora gitmeyi düşünüyorum kafama göre ilaçda alamıyorum,ilaç almadan geçmicek...ben şimdilik kaçıyorum canım..sonra görüşürüz...

yok canım aynıyım hala öğlen grip için doktora gitmeyi düşünüyorum kafama göre ilaçda alamıyorum,ilaç almadan geçmicek...ben şimdilik kaçıyorum canım..sonra görüşürüz...

canım geçmiş olsun.çok dikkat et kendine.bebeğimizede iyi bak olurmu.bence birde artık kadın doğumcuya git hayatım.bebişimiz için artık konturol olman lazım biliyorsun.zaten çokgergin oda senle beraber.birde sağlığını ihmal etme onun.:1hug:

canım facebook ta bebk güzellik yarışması vardıda kkdan dostlarım oy verdiler rüyanaz finale girdi onun için onlara tşk ettim...........

geçmiş olsun canım efemizede iyi yaşlar...benimde akşama misafirim olacak hazırlıgım tamam rüğyanaz gidince evi toplayacam o kadar....

Kızlar iyisiniz hepiniz inşallah Hayırlı Cumalar herkese ben yazmıyom iki gündür ama buralardaydım.. Yazasım yok pek keyfim yok nedense bugünlerde kaydirigubbakcemile

gecmiş olsun canım
iyi geceler...çok uykum geldi bende yatıyorum...tatlı rüyalar...
canım gecmiş olsun insallah hersey yoluna girer
öpüyorum:1hug:
mirmirmirmirgünaydın arakadaşlarsizlerive melkelerinizi çok öpyorum

[/B
]

hayırlı cumalar canım benim

gecmiş olsun diş agrısı zordur
Efeciğe güzel senelera.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Ne bu yaaa millet hasta morali bozuk:uhm::1no2::1no2:
Biraz kendinize gelin
Bu güzel cuma gününde hersey gönlünüzce olsun
Bunlar tüm melek annelerinea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

-efsunecim cnm çok geçmiş olsun arkadaşim
bilirim çok kötü bir izdrap cnm hemen git

bu arda efecğiminde doğum günü kutlu olsun
cnm yarın ararım seni öpyorum ikinizide

kızlar ev işlerimi bitirdim ama mutfaga giremedim henüz:1no2:
Biraz mutfakta işlerim var yemek yapacam nedir bu hergün yemek kaygısı yahu???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bir arastırmaya göre kadınları yaslandıran sebeplerden birisi aksama ne pişirecem kaygısıymıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Neyse hepinize güzel bir gün diliyorum
Calısanlar az kaldı tatile hadi gözünüz aydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…