- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.941
iyi geceler belinaycım nasıl biraz iyileşebildin mi?
Bebek meselesinde esini ikna edebildin mi
aklımız sende kaldıCADIARZUCADIARZU
evet var tatlım ama bizim kadar sık giremiyor malesefcanım hiç sorma yaaa yeni uyuttum
Uyumak istemediler oyun oynamaktan bugünkaydirigubbakcemile2hihoyyytgamyoncuiremsu
bende banyo yaptırıp yatırdım az önce sabaha kadar rahatuyumalarını bekliyorum bakalım:sm_confused:
aman canım her neyse kafana takıp bas agrılarını artırma BOSVEEEEER:tomato:
Sanada iyi geceler canım
İyi geceler canım yeni üyemizin kızı var mı bari???:uhm:
günaydin kizlar nasilsiniz
günaydınlarr
güzel bir pazar günü diliyorum
meleklerim ve nneleri nasıllar bakalım bu gün
pencereden bakınca güneşli güzel bir hava görüntüsü var burada ama soğuk dışarısı malesef
kızlar ödev yapacaklar bende ortalık toplayacağım
hep aynı şeyler yani
minikcim günaydın kolay gelsin canım
emiycim günaydın nasıl oldun canım
hepinizi öpüyorum şekerler meleklerimide görüşmek özere
bencede biraz dinlen miniğim.kaç gündür çok yoğunsun.dinlenmek hakkınsagolasın canım benım bende sızlere guzel bır pazar dılıyorum
bızımde oyle canım gece kar yagmıs accık catılarda var sadece ama ayaz cok esımde bugun calısıyoz zaten bızde kızlarla evı toparladık bazalarının altını karıstırdık kuculenlerı kaldırdık.elıfın kuculenler naza nazın kucuklenler hurca seklınde:roflol:
sonra sıldık duzenledık derken nazın uykusu geldı onu yatırdım elıfımle cızgı fılm ızleyecegız mısır patlatıp ana kız keyıf yapacagız.ben ders yapmayı dusunuyordum ama naz uyanıp arkadasa cıkana kadar bende dınleneyım elıfcıgımle barı
herkese guzel bır gun dılıyorum gorusmek uzere canlarım kıb
opuyorum meleklerımı ve sızlerıŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
selamlar kızlar...kızım 2 haftadır hasta olduğu olduğu için bale kursuna gitmiyordu hocası aradı niçin gelmiyor bu hafta gelsin diye,babasıda götürdü şimdi...bende sizlere bir bakıyım dedim...minikcim sağol doktora gittim zaten canım onun verdiği ilaçları kullanıyorum ama herhalde hafif ilaç verdiği için çabuk etki etmiyor galiba,o konuda kırılacak darılacak birşey yok canım bütün söylediklerinde haklısın ama kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum ne olur bana akıl verin canım çok kötüyüm...
selamlar kızlar...kızım 2 haftadır hasta olduğu olduğu için bale kursuna gitmiyordu hocası aradı niçin gelmiyor bu hafta gelsin diye,babasıda götürdü şimdi...bende sizlere bir bakıyım dedim...minikcim sağol doktora gittim zaten canım onun verdiği ilaçları kullanıyorum ama herhalde hafif ilaç verdiği için çabuk etki etmiyor galiba,o konuda kırılacak darılacak birşey yok canım bütün söylediklerinde haklısın ama kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum ne olur bana akıl verin canım çok kötüyüm...
bencede biraz dinlen miniğim.kaç gündür çok yoğunsun.dinlenmek hakkın
hem yorgunluğunu atabilirsen dersede daha iyi konsantre olursun canıma.s
belinaycım ben daha öncede demiştim yine diyorum.bence eşin maddi manevi sıkıntılarından dolayı sağlıklı düşünemiyo:1no2:.psikolojik yardım alsa yada sevdiği değer verdiği bir büyüğü bebek konusunda onunla konuşsa belki bir faydası olur
sana yazık canım.hakkında hayırlısı olsun:teselli:
canım valla senın yerınde olsam ne yapardım dıye dusunuyorum dedıgım gıbı cocugu dogurmak ıstıyorum dıye yuzume bakmayan bırıne cocuk dogurmam dıyorum
bır yandanda esıme kızıp neden dogurmayım dıyorum cok ıstıyorsa dogurur bosarım dıyorum.
ama ne olursa olsun bır cana kıyamam.belkıde yasadıklarının sonunda dogunca esınde senden cok sevınecek hatasını anlayacak ve bebegını kucagına alınca herseyı unutacak.
olasılıklar okadar cokkı canım bunları sende dusunuyorsundur emınım.ben sadece rabbıme sıgın bekle dıyorum ne kadar cok streslı ve canın sıkkın oldugunu bılıyorum beklemek ve sakın olmak boyle bır donemde cok zordur emınım.dualarım senınle canım benım.
bu arada kızının haberı varmı canım bu durumdan?o ne dusunuyor?
Belinay'cım yeni göz attım mesajlarına hamilemisin canım :1shok: Hayırlısı olsun canım..
Eşin pek sıcak bakmıyo arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla :bbo: Off ne olcak böyle Allah yardımcın olsun.. Ama bence o da şaşkın ikna olur yakında inşallah..
belinaycım eşin bu kadar dediğim dedik mi yani:1shok:nasihat almayı sevmezmi.eğer öyleyse işin zor canım ya.o zaman onu psikiyatra gitmeyede ikna edemezsin demi:1no2:canım eşim hiç kimseyi dinlemez bende düşündüm ama hiç kimseyi dinlemeyeceğini biliyorum,zaten eşimin ters tepki vereceğini bildikleri için kimse konuşmayı dahi denemez...
kafam gittikçe daha çok karışıyor inan her şeyi düşünüyorum ama ona kızdığım içinde küçücük bir cana da kıyamam....zaten rabbime sığınıp beklemekten başka çarem yokki canım...kızımın ilk günden haberi var çok istiyor kardeşi olmasını, zaten kardeş istiyorum diye hergün ağlıyordu Allahım onun dualarını kabul etti ama babasının böyle yapacağını bilemezdikki...:1no2:tekrar teşekkürler destekleriniz için canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?