- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.961
canım ben kk takılıyorum:enbuyukkk:
yemeğimi hazırladım.eşimin uyanmasını bekliyorum .acıktm canımcokacimcoookuynırsa yemek yicez
slm kızlar bugun hiç giremedim kkya eşim için hazırlık yaptım yiyecek bişeyler hazrladık komşularımla.....şimdi işleri bitirdim duşumu aldım size geldim napıyosunuz...........
selam kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.
anca oturabildim.şöyle bir bakayım dedim.
bugün hiç keyfim yok.her tarafım tutulmuş.
çok ağrıyor.sırtım ve boynum.hiç hareket ettiremiyorum.
merhaba canım geçmiş olsun dikkat
et kendine bende 2dk bakıyım dedim.
şimdi kocişle flim izleyeceğiz
yarın görüşürüzŞenizŞenizŞeniz
İyi bari canım bitirmişsin işleri . Yarın mı yolculuk eşine
selam kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.
anca oturabildim.şöyle bir bakayım dedim.
bugün hiç keyfim yok.her tarafım tutulmuş.
çok ağrıyor.sırtım ve boynum.hiç hareket ettiremiyorum.
hanımlar uyumadan sizlerte bi bakıyım dedim
rüyacım eşine mi gideceksin.hadi gözünaydın canım.hasretlik bitiyo demekki:teselli:
yok canım salı günü gidicem yarında faturalar ve valiz işini halletçem.......
belinaycım eşin bu kadar dediğim dedik mi yani:1shok:nasihat almayı sevmezmi.eğer öyleyse işin zor canım ya.o zaman onu psikiyatra gitmeyede ikna edemezsin demi:1no2:
yazık kızına canım ya.kimbilir o ne kadar etkileniyodur babasının bu tavrından.elinden geldiğince ona üzüntünü belli etmemeye çalış canım.inşallah herşey yoluna girer:Saruboceq:
güle güle git gel canım.yolun açık olsun:a015:evet canım yine yollara düşücem salı gecesi 10 arabasıyla gidiyorum..........
iyi geceler hanımlar ben yatıyorum bugunerkenciyim yarın yorucu geçecek hoş bugunde yorucuydu ama tatlı yorgunluklar bunlar kocişime gidiyorum ya kim tutar beni.........
belinaycım madem bu kadar çok çocuk seviyor bu bebeği neden istemiyor anlayamıyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?