Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar merhaba
dünden yemeğim vardı yanına pilav yaptım yeşilliği yıkadım hazırladım geldimcokacimcoook
eeee sizler nerdesiniz neler yapıyosunuz bakalımsengözlerimebaksanab

slm kızlar bugun hiç giremedim kkya eşim için hazırlık yaptım yiyecek bişeyler hazrladık komşularımla.....şimdi işleri bitirdim duşumu aldım size geldim napıyosunuz...........

canım ben kk takılıyorum:enbuyukkk:
yemeğimi hazırladım.eşimin uyanmasını bekliyorum .acıktm canımcokacimcoookuynırsa yemek yicez

canım ben kk takılıyorum:enbuyukkk:
yemeğimi hazırladım.eşimin uyanmasını bekliyorum .acıktm canımcokacimcoookuynırsa yemek yicez

Ohh ne güzel biz de şimdi yedik cokacimcoook Ben bugün yemek yapmadım hazır bişeyler aldık, eşim şimdi maç izlemeye gitti. Bi bakayım size dedim.. Kaçıcam ama hemen kızım uyandı mama yedircem :ecrin_bebek:

iyi aksamlar kizlsr nasilsiniz cok yoruldum kizim basimda bekliyo beraber yatmak istiyomus hepinize iyi geceler yarin bool bol sohpet ederiz insallah iyi geceler byeeeeeeeeeee

selam kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.
anca oturabildim.şöyle bir bakayım dedim.
bugün hiç keyfim yok.her tarafım tutulmuş.
çok ağrıyor.sırtım ve boynum.hiç hareket ettiremiyorum.

selam kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.
anca oturabildim.şöyle bir bakayım dedim.
bugün hiç keyfim yok.her tarafım tutulmuş.
çok ağrıyor.sırtım ve boynum.hiç hareket ettiremiyorum.

merhaba canım geçmiş olsun dikkat
et kendine bende 2dk bakıyım dedim.
şimdi kocişle flim izleyeceğiz
yarın görüşürüzŞenizŞenizŞeniz

merhaba canım geçmiş olsun dikkat
et kendine bende 2dk bakıyım dedim.
şimdi kocişle flim izleyeceğiz
yarın görüşürüzŞenizŞenizŞeniz

saol canım.bu arada efemin doğum günü kutlu olsun.sanada geçmiş olsun.
bende kaçıcam zaten şimdi.malum yarın iş var.uzanayım biraz.
yarın görüşürüz ŞenizŞeniz

hanımlar uyumadan sizlerte bi bakıyım dedim
rüyacım eşine mi gideceksin.hadi gözünaydın canım.hasretlik bitiyo demekki:teselli:

iyi geceler hanımlar ben yatıyorum bugunerkenciyim yarın yorucu geçecek hoş bugunde yorucuydu ama tatlı yorgunluklar bunlar kocişime gidiyorum ya kim tutar beni.........

evet canım eşim şaşılacak kadar dediği dediktir,işim zaten yıllardır zor :1no2:benin yerimde başkası olsa hiç çekmezdi ama malesef evlenirken ailem karşı çıkmıştı çok sinirli birine benziyor yapamazsın diye ama ben o zamanlar çok aşıktım dinlemedim ailemi o yüzden kimseye birşey demeye hakkım yok...:1no2:kızıma fazla belli etmemeye çalışıyorum canım eşim hiç hiç belli etmiyor zaten,kızını görünce dünyalar duruyor onun için...allahtan ona karşı çok iyi bir baba....

evet canım yine yollara düşücem salı gecesi 10 arabasıyla gidiyorum..........
güle güle git gel canım.yolun açık olsun:a015:
iyi geceler hanımlar ben yatıyorum bugunerkenciyim yarın yorucu geçecek hoş bugunde yorucuydu ama tatlı yorgunluklar bunlar kocişime gidiyorum ya kim tutar beni.........

sanada iyi geceler.yat dinlen canımmirmirmirmir

belinaycım madem bu kadar çok çocuk seviyor bu bebeği neden istemiyor anlayamıyorum:uhm:

dedimya canım işyeri açtık birkaç ay önce rayına oturmadan kriz vurdu şimdi de evde iş olmadığı için daha birsürü sorunlar var ondan diyor....kızımda da evlendikten 3 yıl sonra benim zorumla hamile kaldım onda da istemiyordu,hazır değilim diyordu,çocuğum benim birşey istedimi ben yok demicem her şeyi dört dörtlük olması gerekir diyordu her ne kadar anlatsamda dinlemiyordu,kendine güvenemiyor galiba bilemiyorum.çok farklı bi yapısı var yıllardır ben bile çözemedim vallahi...ama tabii kızının yüzünü gördükten sonra herşey değişti sevinçten gecelerce uyuyamamıştı,hatta ben uyuyodum o bakıyordu çocuğa o kadar düşkün oluyor yani,inşallah bunda da böyle olur ama ben yıpranıyorum tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…