Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belinaycım o zaman ilk çocuğunda yaşadıklarını örnek göster eşine
o zamanda istemedin bak şimdi ne kadar çok seviyosun de.o zamanda maddi kaygıların vardı ama bak kızımız ne güzel büyüdü de canım
belki eskiyi hatırlamak onu biraz yumuşatır

Belinay'cım senin kararın kesin dimi doğurmak konusunda. O zaman hiçbirşeyi kafana takma boşver herşey yoluna girer zamanla. Bak kendin diyosun canım, eşin ilk bebeğinizde de bu tavrı takınmış en başta, doğduktan sonra değişmiş tavrı bunda da aynı şey olcak o zaman.
Rabbim hepimizi türlü türlü şekillerde sınıyo. Belki de bu eşinin ve senin sınavınız canım. Eşin bu tavrın yanlış olduğunu anlar inşallah..
Her doğan can rızkıyla gelmezmi rızık kaygısıyla bebek aldırmakta neyin nesiymiş. Eşin de kendine göre haklıdır ama sadece kendine göre :1no2: Bunun hertürlü boyutunu düşünmek lazım değilmi? dini, insani.
Olan olmuş artık. Kesinlikle doğuracağını söyle ona hele sende istiyoken bu bebeği. Canınız o, sizin canınızdan bir parçanız, içinde gün ve gün milim miilim büyüyo, içinde bircan yeşeriyo, kalbi atmaya başlayacak yakında Allah'ın izniyle :çok üzgünüm:

Geçen haftalarda yengemin bi arkadaşının başına geldi benzer bi olay. Kadının iki çocuğu var ve korunmasına rağmen 3. ye hamile kaldı ve onların durumları maddi olarak çok çok kötü. İlk başta endişelendiler ne olcak nasıl yaparız diye ama sonra doğurmaya karar verdiler kısa zamanda çok çok bağlandılar doğmamış bebişe. Sonra bebek 7 haftalıkken düştü. Çok üzüldüler :1no2: Ben bunun da bir sınav olduğunu düşünmüştüm o zaman kendimce ve bu sınavı başarıyla atlattıklarını.
Herşey yoluna girer inşallah en kısa zamanda, doya doya mutluluğunu yaşarsın ikinci hamileliğinin canım benim . Sağlıkla, mutlulukla ikinci evladınızı getirirsiniz dünyaya Şeniz

evet canım ben kesinlikle aldırma taraftarı değilim nasıl kıyabilirimki küçücük masum yavruma ama eşimin bazı tavırları çok zoruma gidiyor,çok üstüme geliyor başka konularda o yüzden çok moralim bozuluyor,ben zaten kesin kararlı olduğumu Allahım almadığı sürece aldırmıcamı söyledim ona...inşallah atlatırım şu günleri...desteğin için çok sağol arkadaşım...

Çok zor gerçekten ya çok üzüldüm. Peki ne zamana kadar sürdürcek bu tavrı böyle olmaz ki senağlama

Kızlar herkese iyi geceler. Öptüm hepinizi, kaçıyorum ben kaydirigubbakcemile3

Belinaycım Allaha dua et bol bol bu günleri atlatıp feraha ermek için sabret canım elbet düzelecek herşey..

belinaycım cnm sakın sonrda pşman olacak hiç bişey yapma cnm
çünkü 5 yıl önce aynen senin gibi çok zor durumda kaldım ve o yüzden eşime kizarak bebeğimi aldrmiştim cnm o gün büğündür hiç huzurlu değilim çok pişmanım halen onun acsını çekiyorum cnm
eşimde bu yüzden hiç afetmiyorum çünkü onun yüzünden oldu .
ama şimdiki aklım olsaydı doğururdum bitanem eşinle oturup güzel konuş cnm
onu veren allah rskınıda veriyo cnm
ama aldrmak allah katında afedilmeyecek bir günah cnm
ne diyeyim karar senin tabiki cnm ama inşallah istedğin olur
allah yardımcın olsun balım öptüm seni ve kuzunu

antep fıstıklı zaten canım.bende fıstıklı daha çok seviyorum

yok kız düşüp bayılmam sevinirim canımkaydirigubbakcemile2
bu arada ne çok künefe seven varmış aramızdakaydirigubbakcemile3

teşekkürler mihribancım:1hug:

canımcım tekrar geçmiş olsun umarım daha iyisindir a.s

canım sıkıntın her neyse inşallah hallolmuştur boş ver takma kafaya çünkü hiç bişeye deymez

geçmiş olsun şekercim

canım benim inşallah eşin biran önce kendini toparlarda aklını başına alır ve senide daha fazla üzmez.
senin için hayırlısı neyse o olsun güzelim

1300. sayfayla haftaya basladık:hooray::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hayırlı olsun bol muhabbetler...

günaydın meleklerimin güzel anneleri kaydirigubbakcemile2
herkese güzel bir hafta dilerima.s
umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir hastalarımız daa iyidirler inşallaha.s
hepinizi öpüyorum şekerler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

herkeze günaydın geçmişi okuyamadım hasta olanlara şifa dertlilere deva dilerim ALLAH herkezin yavrusunu korusun

bugün zorbirgün olacak kızım haftasonu ateşlendi işe gelirekn iyiydi ama aklım onda dua edin kızlar bebegim hastalanmasın

a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.
bütün melek annelere sevgilerimle​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…