- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.981
dedimya canım işyeri açtık birkaç ay önce rayına oturmadan kriz vurdu şimdi de evde iş olmadığı için daha birsürü sorunlar var ondan diyor....kızımda da evlendikten 3 yıl sonra benim zorumla hamile kaldım onda da istemiyordu,hazır değilim diyordu,çocuğum benim birşey istedimi ben yok demicem her şeyi dört dörtlük olması gerekir diyordu her ne kadar anlatsamda dinlemiyordu,kendine güvenemiyor galiba bilemiyorum.çok farklı bi yapısı var yıllardır ben bile çözemedim vallahi...ama tabii kızının yüzünü gördükten sonra herşey değişti sevinçten gecelerce uyuyamamıştı,hatta ben uyuyodum o bakıyordu çocuğa o kadar düşkün oluyor yani,inşallah bunda da böyle olur ama ben yıpranıyorum tabiki...
evet canım ben kesinlikle aldırma taraftarı değilim nasıl kıyabilirimki küçücük masum yavruma ama eşimin bazı tavırları çok zoruma gidiyor,çok üstüme geliyor başka konularda o yüzden çok moralim bozuluyor,ben zaten kesin kararlı olduğumu Allahım almadığı sürece aldırmıcamı söyledim ona...inşallah atlatırım şu günleri...desteğin için çok sağol arkadaşım...
antep fıstıklı zaten canım.bende fıstıklı daha çok seviyorum
yok kız düşüp bayılmam sevinirim canımkaydirigubbakcemile2
bu arada ne çok künefe seven varmış aramızdakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız
bende bugün dişçiye gittim.
alt çenem olduğu gibi bezeler dolmuş dr böyle çekemem
allah korusun kansere kadar gider dedi.ilaç verdi antibiyotik ağrı kesci falan
ama ağrı hala devam ediyor.biraz hafifledi kalktım kek poğça falan yaptım
ortalık toparladım ama kafamın sol tarafını hissetmiyorum.
sabaha inşallah daha iyi olurum.zannetmiyorum ama neyse(((((((
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bugün giremedim görümcemler gelmisti dünden bugünde onlarla carsiya falan gttik alis veris derken onlar gitti bende kizimi yatirdim uzandim biraz üsüdüm basim agriyo bir selam verip cikacam okuyamadim gecmisi insallah iyisinizdir yarin girebilirmiyim bilmiyorum mezara gitmek istiyorum ama hava sartlarina bagli bugümkü giib güzel olursa gideriz tek gidemiyoruz kizimda mecburen geliyo hava iyi olmasi gerekiyo gittikmi birda 2 saatlik yol neyse cokta sinirliyim bir ara anlatirim herseye takan ben bunada taktim tabi tekrardan iyi geceler görüsmek üzere allaha emanet olun
sanada iyi geceler canım,hala gribim iyileşemedim hiç,kulaklarıma vurdu artık kulaklarım bile az duyuyor...bebek meselesi aynı kaldığımız yerde duruyor eşim benimle konuşmuyor ki nasıl ikna edebilirim benimle konuşmayan birisini...bilmiyorum ne olucak halimiz...:1no2:
dedimya canım işyeri açtık birkaç ay önce rayına oturmadan kriz vurdu şimdi de evde iş olmadığı için daha birsürü sorunlar var ondan diyor....kızımda da evlendikten 3 yıl sonra benim zorumla hamile kaldım onda da istemiyordu,hazır değilim diyordu,çocuğum benim birşey istedimi ben yok demicem her şeyi dört dörtlük olması gerekir diyordu her ne kadar anlatsamda dinlemiyordu,kendine güvenemiyor galiba bilemiyorum.çok farklı bi yapısı var yıllardır ben bile çözemedim vallahi...ama tabii kızının yüzünü gördükten sonra herşey değişti sevinçten gecelerce uyuyamamıştı,hatta ben uyuyodum o bakıyordu çocuğa o kadar düşkün oluyor yani,inşallah bunda da böyle olur ama ben yıpranıyorum tabiki...
hepinize iyi gecelr arkaaşlar
belinay canım inş herşey gönlünce olur
herkeze günaydın geçmişi okuyamadım hasta olanlara şifa dertlilere deva dilerim ALLAH herkezin yavrusunu korusun
bugün zorbirgün olacak kızım haftasonu ateşlendi işe gelirekn iyiydi ama aklım onda dua edin kızlar bebegim hastalanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?