- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.121
ya bütün dedeler aynı demek..benim babamda hiç laf söyletmez torununa...bizim kız kocaman oldu ama babişkom hala elimde bişeyler onu beslemenin derdinde...valla bizim çoktan dama atıldı.annemlere gidince herkes benden önce kızıma koşuyo...
ütümü bitirdim ama simdide yemek yapmam gerek ama hemen geirim
kislar elvada rumeliyemi bakiyonuz anladimmmm
vallahi emiyciğim ben onları çok seviyorum.sanırım lahanacığımda çok seviyor.
kızlar bennn geldim...perşembeden beri çok yoğunundum.dişçiydi,kardeşimin doğumgünüydü,öğrenciler derken telef oldum valla..dokuz ayın çarşambası bi güne geldi szin anlıyacağanız..
amma bugün evdeyim.kızçemle iş yapıyoruz azcık.ev almış başını gidiyo..kaydirigubbakcemile3
mola verdik bende sizlere bi selam vereyim dedim..geçmişe fazla bakamadım.ama zerenim meleğin hasta olmuş galiba...kıyamam ya çok geçmiş olsun..öpüyoruım onu...
lahana bebek kız kim yiyecek seni.anam döveriz biz onlar:mymeka:.bak takviye kuvvet olaraktan yettimmmmmmm
gene uğrıcam amma şincik işler beni bekliyo....meleklerinize dikkat edin.birhangi bişey olmasın kuzucuklarınızaaa..öpüyorum hepiniziiiiiiiiŞeniz
ay kıslar sabahtan beri slayt hazırlıyom yeni bitti beynim döndü resmen valla kafamçokkarıştı
anam yok benimki beni merak bile etmiyor.varsa yoksa onun için torunu.
bu arada bende baba tarafından tek kızım.benimkide tek torun.yani hemde hem eşim tarafından tek hemde benim tarafımdan.abim var ama daha evlenmedi.kaynım ve görümceminde hiç çocukları yok.yani benimki deli gibi kıymetli anlıyacağınız.
oh oh hamarat arkadaşım benim.aferin sana.
ay kıslar sabahtan beri slayt hazırlıyom yeni bitti beynim döndü resmen valla kafamçokkarıştı
ne slaytı hayatım.birşeymi kaçırdım ben acaba:sm_confused::sm_confused:
ne yani benimkide esim tarafindan ilk torun kaydirigubbakcemile3
yaaaa ne hamarat bittim ama sabahtir beri is yapiyorum offffffffff yoruldum
iyidir miniğim ne olsun işte.sınav kağıdım geldi.seninkide gelmiştir sanırım.sen öğrenci kimliğini aldınmı hayatım.
kolaygelsin alalh zihin açıklığı versin versin canım
sende kib dikkat et bu aralar oldukça yoğunsun kendini ihmal etme canım:1hug:a.s.görüşmek üzere tatlım
dik tatlım çokiyi oluyor her an bulabiliyorsun
öbür evdeyken bende dikmiyordum buraya dolanmak ve sulamak problemliydi
eve su bağlanmamıştı ,şidi daha iyi 1.kattayım zaten kapımın önünde hemen
zaten önce saksıya diktim orada tuttu bahçeye geçirdim dün inş tutar
saksıda da olsa dik tatlım kolay gelsina.s.Şeniz
evet canim ben seviyorum yayla corbasinda taze nane ve salatada özellikle bunlarda kullaniyorum
seninde bu dersler bitmiyo kazandigin zamanda dersti soydu buydu yine bitmeyecek ozaman görüsürüzklava: klava:
ay sekerım ılk sınavı verdıgımde mayıs sonuna kadarda ıkıncı sınava calısacagım benı 4 sene unut sekerım yaaa ondan sonrada kpss falan derken ay neyse daraldım dur kıs
anlayacagın sekerım 5 sene sen daha benı oklavalayacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol:
canımcım bozma moralini enazından hala işin var çok şükür a.s
bebişimin iyi olmasına sevindim canım ama bencede bu gün yıkama yarını bekle
evet hava bu gün çok güzel hangi parka gidiyonuz bakem hıııııııııııııım CADIARZUbende kızımı alıp gelirim belki yerimseniben
ellerine sağlık kamilcem a.s benimde bahçem var bende bişiyler ekip bahçeyle uğraşmayı çok severim en çokta çiçek ekiyorum bahçeme a.s.
allah zihin açıklığı versin şekercim :Saruboceq:
sagolasın bebegım cok tesekkurler edıyorum canım benım
kızlar bennn geldim...perşembeden beri çok yoğunundum.dişçiydi,kardeşimin doğumgünüydü,öğrenciler derken telef oldum valla..dokuz ayın çarşambası bi güne geldi szin anlıyacağanız..
amma bugün evdeyim.kızçemle iş yapıyoruz azcık.ev almış başını gidiyo..kaydirigubbakcemile3
mola verdik bende sizlere bi selam vereyim dedim..geçmişe fazla bakamadım.ama zerenim meleğin hasta olmuş galiba...kıyamam ya çok geçmiş olsun..öpüyoruım onu...
lahana bebek kız kim yiyecek seni.anam döveriz biz onlar:mymeka:.bak takviye kuvvet olaraktan yettimmmmmmm
gene uğrıcam amma şincik işler beni bekliyo....meleklerinize dikkat edin.birhangi bişey olmasın kuzucuklarınızaaa..öpüyorum hepiniziiiiiiiiŞeniz
kolay gelsın canım sanada allah yardımcın olsun
benımde bazen ev alıp basını gıdıyor bende yeme otur dıyorum:roflol::roflol::
Hİ Hİİİ:roflol: benimkilerde öylee bide bizim ailede kız yok tek kız benim baba sulaesinde yanii ee benimde 2 abim var ve onlarında çocukları erkek benden de kız düşünsenize kıymetini artıkkAllahh yerimsenibenyerimseniben:CüvCüv::CüvCüv:
tel açar açmaz babam hemen kız napıyor diyor
benide her gördüğünde aa sen çok zayıflamışsın noldu bi derdin mi va yoksa...
ya kızlar ben zayıf biride değilim haaa....en kilolu dönemlerimde bile bu hiç değişmedi yaaaadelikafaduldendelikafadulden ama ne moral oluyo bana haaaasırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::
ohh ohh ne guzel kıs tadını cıkar anam valla benıde bır sımartan olsada sımarsam dıyorum ama nerdeeeeeee
sagolsun esım kızlarım ve arkadaslarım dısında kımsecıkler sımartmıyorsenağlamasenağlamasenağlama
anam yok benimki beni merak bile etmiyor.varsa yoksa onun için torunu.
bu arada bende baba tarafından tek kızım.benimkide tek torun.yani hemde hem eşim tarafından tek hemde benim tarafımdan.abim var ama daha evlenmedi.kaynım ve görümceminde hiç çocukları yok.yani benimki deli gibi kıymetli anlıyacağınız.
aynen valla oyle canım yaa bızımde tek dertlerı torun.ıkı tarafında ılk ve ıkıncı torun bızden arayan soran torun ıcın arıyor yuzumuze bakan yok.benımde gorumce kaldı evde benımde 3 erkek var daha dusunmuyorlar 1de kız var oda bekar.esımın zatı soyunu kuruttum:roflol::roflol::
kız evde kaldı tek erkekte esım eeeee bende bır erkek doguramadım kurudu soyadlarııııııııııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
hanı bende ne kadar uzgunum anlatamam bu durumdan dolayıııııııııhihoyyythihoyyythihoyyyt
ay neyse kızlar gozlerım yanıyor 1den berı ders yapıyorum yeter artıkın bıyerlerım duzlestı
kocıskom aradı aksam dısarı cıkalım dedı yemegıde dısarda hallederız
ben kızlar hala uyurken bır dusa gıreyım kendıme geleyım sekerler gorusmek uzere canlarım benımmmmmmmmm opuyorum herkeslerrrrrŞenizŞeniz
aa şekerim yapimmi sana bi yorgunluk kahvesiiii uzat bakim ayaklarınıı al belinede şu yastığııııı hııhhhh bi dinlen
ay mihribanda yok kim biz çay yapacak bu gün hadi kahveler benden olsun bu günnnn kimler içiyoo bakimm ebrum gitmeden içelim az kaldı gideceğiz bizz...ebrum hadi ben kahveleri yaptıktan sonra bide sigaratüttürelim canımm..
ya ne mağriferli gacılarız biz ya.herbirşey var maşallah bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?