Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

benimkide atıldı canım.babam ben kızı alıcam diye gitmemi istemiyorki oraya.hiç gelicekmisin diye bile sormuyor.direk söylediği hava çok soğuk hasta ediceksiniz çocuğu.hava sıcakkende bu sıcakda çocuk dışarımı çıkar.hep bir bahane.yeterki almıyım kızı.resmen düşman oluyor bana babamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hİ Hİİİ:roflol: benimkilerde öylee bide bizim ailede kız yok tek kız benim baba sulaesinde yanii ee benimde 2 abim var ve onlarında çocukları erkek benden de kız düşünsenize kıymetini artıkkAllahh yerimsenibenyerimseniben:CüvCüv::CüvCüv:

tel açar açmaz babam hemen kız napıyor diyor

benide her gördüğünde aa sen çok zayıflamışsın noldu bi derdin mi va yoksa...
ya kızlar ben zayıf biride değilim haaa....en kilolu dönemlerimde bile bu hiç değişmedi yaaaadelikafaduldendelikafadulden ama ne moral oluyo bana haaaasırnaşık şeysırnaşık şey

kislar elvada rumeliyemi bakiyonuz anladimmmm

vallahi emiyciğim ben onları çok seviyorum.sanırım lahanacığımda çok seviyor.

valla kızlar bende çok severek izliyom hepsinede bayılıyorum

teşekkür ederim canlarım beni kollayıp koruyacak bir sürü sevenim olduğunu biliyodum zaten :1hug:
bu arada sanada kolay gelsin kısgardaşım a.s

anam yok benimki beni merak bile etmiyor.varsa yoksa onun için torunu.
bu arada bende baba tarafından tek kızım.benimkide tek torun.yani hemde hem eşim tarafından tek hemde benim tarafımdan.abim var ama daha evlenmedi.kaynım ve görümceminde hiç çocukları yok.yani benimki deli gibi kıymetli anlıyacağınız.

oy oy oyyy kıymatlıymış kız hakikatendee oohhh kocasındanda kıymetli olur inşallahhh

benimki benden yüz bulamadımı doğru ananesine telefonaa koşuyor geçen gün telini kaybetti dedimki asla almam almam diyincede bilir almam
anam ben almasam nolacakki aneanneden almış parayı bir üst modelini aldı sıpacık..
Babasıda kızdı yoksa sen aneannenden paramı istedin diye..zilli biliyo tabii anne anne böyle böyle demiştir oda vermiştir al diye haa buarada bide annemden fırçayı ben yedim
kız bütün gün dışlardaaymışta telefonsuz olmazmıştaa sanki biz büyürken cep telefonumuz vardıı allahım ya.....

o sorun bizdede var hayatım.benimkide aynı taktiği uyguluyor.bizimki bütün günde orda olduğu için zaten direk onlara söylüyor.akşam bir gidiyorum alınmış bile.tabi anneanne almazsa dede oda almazsa(böyle bir şey sözkonusu bile olamazda)dayı alıyor.
daha dün gene götürmüş dedesini okul çantası aldırmış.winxliymiş diye.hemde bu sene bu 3. çanta.efendim çantalardan biri yetmiyormuş öbürü çok ağırmış taşıyamıyormuş.şimdi bunu beğenmiş dede hayır dermi hemen dün gidilip alınmış.bende bu aralar pek almıyorum annemin keyfi yok diye.kafa dağıtıyor hanımla.oda bir güzel isteklerini yaptırıyıor herkese.

yaaaa ne hamarat bittim ama sabahtir beri is yapiyorum offffffffff yoruldum

aa şekerim yapimmi sana bi yorgunluk kahvesiiii uzat bakim ayaklarınıı al belinede şu yastığııııı hııhhhh bi dinlen

ay mihribanda yok kim biz çay yapacak bu gün hadi kahveler benden olsun bu günnnn kimler içiyoo bakimm ebrum gitmeden içelim az kaldı gideceğiz bizz...ebrum hadi ben kahveleri yaptıktan sonra bide sigaratüttürelim canımm..

iyidir miniğim ne olsun işte.sınav kağıdım geldi.seninkide gelmiştir sanırım.sen öğrenci kimliğini aldınmı hayatım.

geldı canım kagıdımda kımlıgını almadınmı sen daha ben kayıdı yaptıkdan sonra okula ugradım aldım canım coktaaannnn

kolaygelsin alalh zihin açıklığı versin versin canım
sende kib dikkat et bu aralar oldukça yoğunsun kendini ihmal etme canım:1hug:a.s.görüşmek üzere tatlım

sagolasın bebegım allah razı olsun
edıyorum dersem yalan olur canım yaa valla su ısler sınav falan bıtsınde 2 3 gun uyku uyuyacagım ılac alıp esıme dıyorum benı uyutun bır sure dıyorum:roflol::roflol::roflol:

bende içerim şekerim banada yaparmısın

ya ne mağriferli gacılarız biz ya.herbirşey var maşallah bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende cevizli kurabiye yapmıştım ondan ikram edeyim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…