Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yaşa rosemm benim.hadi yap sigaralarda benden şöyle bir keyif yapalım

ay bırılerı kahve sıgaramı dedıııı bende gelıyom bekleyın kıslarrrrrrrrrrrrr
valla oglen ıctım ama tıryakıye nolur yıne ıcerımmmmmmmmmm
kızları yatırdım dersten once bır kahve sıgara yaktım allahhhhh soyle balkonda accık usuyerek yagmurla kar karısık atıstırken tutturdummmm ohhhhhhh

ben bir kere aradım miniğim ama hazır değil dediler.bugün tekrar aradım şimdi gelip alabilirsiniz dediler.bende gidip alıcam.ben okuldan değil aöf bürosundan alıyorum hayatım.

ben bir kere aradım miniğim ama hazır değil dediler.bugün tekrar aradım şimdi gelip alabilirsiniz dediler.bende gidip alıcam.ben okuldan değil aöf bürosundan alıyorum hayatım.

nasıl yanııııııı??canım bende buromdan aldım.hemde ılk taksıdı yatırdıkdan sonra.
dersler ne alemde bakabılıyormusun barı bırazda olsa canım

ohh mis gibi kahveler geldiiiiiiiiii ya kim ne ister bilemedim hem türk kahvesi hem filtre kahve yaptımmm cıcak cıcak kurabiyede var yaşa lahanam bebeğimmm... ellerine sağlıkkk

(kızlar sanki gördü benim asistan bana kahve getirdi ha hi hiiii:roflol::roflol::roflol:)

oh oh afiyetle iç şekercim

sefan olsun minikimm afiyet olsun buyur canımm.....

hepimize afiyet olsun kızlar.
miniğim ben ikinci taksitten sonra aradım hemde.burda bir arkadaş daha var oda aynı şekilde aramış onada daha hazır değil demişler.oda bugün geldi dedi bana hazırmış kimlikler diye bende aradım hazırmış.
bu arada bakmaya çalışıyorum miniğim derslerime.son haftada izin almayı düşünüyorum en azından birkaç gün hiçbirşey düşünmeden çalışıyım diye.

sefan olsun minikimm afiyet olsun buyur canımm.....

sagolasın canım ellerınıze saglık mısler gıbı olmus
kahve kurabıye sıgara tutan ellerınız dert gormesın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:
sekerler ben kactım bır dusa gıreyım herkesı opuyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım gelırım yıne sımdılık byeeeeeeeeeeeeeee
ıyı sohbetler dılıyorum sızlereeeeee

bende geldim kızlar nasılsınız
kızımla alişverişe gittik ay cadı durmadı
mağazada jetonul araba vardı onu binip ve kiyafet olıp geldim
arabadan inmedi ki dah güzel ciciler alacaktim cadıya durmuyo ay arabayı götürmedim yoksa onda oyalanırdı.
neyse sizler nasılsınız kızlar

cok iyi olurdu valla isimde bitti ha ama gitmek zorundayim gelince isterim haydin byeeee a.s. a.s. a.s.

kizlar ben cikiyorum carsiya gidecem öptüm sizi byeeee

maşallah canım bu gün ful çalıştın valla ev işi ütü yemek çarşı -tatlicadiarzu- allah kolaylık versin şekercim

kızlar öpüyorum hepinizi.ben son işlerimi bitirip çıkayım.öptüm hepinizi.

kolay gelsin canımcım bende seni öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

ne içiyonuz kızlar afyet olsun minik sğaramı içiyon anam içme
yah ben kızım doğduğundan beri içmiyorum ama bi rahatim sorma nefes aldiğimi anladım
inanki ona verdğim parayı şimdiki aklım olsa vermezdi bak şimdi çeyrek altın alıyorum.

hoş geldin canım neler neler aldın bakalım

AH BE GÜLÜM şimdi kızlara kahve yaptım lahanamda kurabiye getirdi ama dur istersen sanada hemen yapimmm...

lahana bebek cnm hoşbulduk
zorla iki uzunkolu tışot ve bide çok güzel pantolon aldım cnm yazlik
birakmadık bakayım çocukla zor oluyo

sen nasılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…