- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.141
yaşa rosemm benim.hadi yap sigaralarda benden şöyle bir keyif yapalım
ben bir kere aradım miniğim ama hazır değil dediler.bugün tekrar aradım şimdi gelip alabilirsiniz dediler.bende gidip alıcam.ben okuldan değil aöf bürosundan alıyorum hayatım.
ohh mis gibi kahveler geldiiiiiiiiii ya kim ne ister bilemedim hem türk kahvesi hem filtre kahve yaptımmm cıcak cıcak kurabiyede var yaşa lahanam bebeğimmm... ellerine sağlıkkk
(kızlar sanki gördü benim asistan bana kahve getirdi ha hi hiiii:roflol::roflol::roflol:)
ay bırılerı kahve sıgaramı dedıııı bende gelıyom bekleyın kıslarrrrrrrrrrrrr
valla oglen ıctım ama tıryakıye nolur yıne ıcerımmmmmmmmmm
kızları yatırdım dersten once bır kahve sıgara yaktım allahhhhh soyle balkonda accık usuyerek yagmurla kar karısık atıstırken tutturdummmm ohhhhhhh
sefan olsun minikimm afiyet olsun buyur canımm.....
aa şekerim yapimmi sana bi yorgunluk kahvesiiii uzat bakim ayaklarınıı al belinede şu yastığııııı hııhhhh bi dinlen
ay mihribanda yok kim biz çay yapacak bu gün hadi kahveler benden olsun bu günnnn kimler içiyoo bakimm ebrum gitmeden içelim az kaldı gideceğiz bizz...ebrum hadi ben kahveleri yaptıktan sonra bide sigaratüttürelim canımm..
kizlar ben cikiyorum carsiya gidecem öptüm sizi byeeee
kızlar öpüyorum hepinizi.ben son işlerimi bitirip çıkayım.öptüm hepinizi.
bende geldim kızlar nasılsınız
kızımla alişverişe gittik ay cadı durmadı
mağazada jetonul araba vardı onu binip ve kiyafet olıp geldim
arabadan inmedi ki dah güzel ciciler alacaktim cadıya durmuyo ay arabayı götürmedim yoksa onda oyalanırdı.
neyse sizler nasılsınız kızlar
bende geldim kızlar nasılsınız
kızımla alişverişe gittik ay cadı durmadı
mağazada jetonul araba vardı onu binip ve kiyafet olıp geldim
arabadan inmedi ki dah güzel ciciler alacaktim cadıya durmuyo ay arabayı götürmedim yoksa onda oyalanırdı.
neyse sizler nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?