- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.081
Maşallah hasta hasta ayaklandığına göre bünyesi sağlam meleğimizin
tünaydın şekerler
nasılsınız geçmişi okuyamadım inş hastamız yoktur varsa acil şifalar
dün evimin önünde çok az bir bahçem var otlarını temizledim,nane ektim ,maydanoz akmek için yer hazırladım tembel vucud dünkü yorgunluğu kaldıramadı sabah bi kalktım her yerim ağrıyor:)))))))))
kızlarla eşimi gönderip tekrar yattım az önce kalktım duş aldım iyi geldi
eeee sizler neyaptınız nasılsınız bakalım
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum
IYI CANIM YA CIKMASI HASTA DIYE EVE HAPSETME TEMIZ HAVA ALSIN SIZE IYI GEZMELERBENDE K BABAMA DIYECEM BIZI CARSIYA GÖTÜR DIYE ESIM ARABAYI EVDE BIRAKMIS BUGÜN FIRSATTAN YARARLANALIM DEMI :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: TABI ISLERI YOKSA SÖYLERIM BIR yerimseniben yerimseniben
çok şükür kızlarım çıtı pıtılar zayıflar ama bünyeleri iyi canımannelerine çekmişler:roflol:
zaten çok kötü değildi canım.biraz öksürüğü var ama gezme dedinmi kızı evde tutamazsın:roflol:
öyle canım ya
zaten bir hafta boyunca çocuklar evdeler bir gün gezmekde haklarıa.s
bende bahceye degılde saksıya ektım naneyı bazıları bıtmıs havalar düzelıyo bahce var ama uzak onun ıcın yakında olsun ıstedım saksıya ektım orayada maydanor marul falan dıkeyem yanı düsnüyorum
sağol tatlım ben severimde bünyem pek sevmiyor çok alrjik dünden bu yana bir kaçkez duş almam gerekti kabardı her yerim allahtan bahçe çok küçük büyük olsaooo maşallah canım ne kadar hamaratsın
bahçe işlerini seviyosun demek ne güzel.tabi bu arada geçmiş olsun
ben ve küçük kızım biraz üşütmüşüz canım.onun dışında iyiyiz
bende seni ve kızlarını öpüyorum canıma.s.a.s.
anam sızıde bır saat yalnız bırakmaya gelmıyor noluyonuz yaaa
masallah sabah sabah sohbet ıyı
zeren canım hadı gozun aydın seker melegının atesı dusmus canım krız ıcınse sadece duaya kaldık canım valla.allah yardımcısı olsun herkesın
kamılece canım yaa masaallah bende ıstıyom kısss taze taze bahceden:)))
ader adamızın yuzunden gıdemıyorum demıstı canlarım arada yazıp cıkıyor bazen.ayaklandıya cadımız dırlık vermıyor kadıncagıza(
s1907 seker sen nasılsın canım benım keyıfler ıyıdır ınsaallah
unuttugum varsa kusuruma bakmayın sekerler okuyup aklımda kalanlar bunlar acele edıyorum kızlar yattı sızlere bakıp hemen derse gomulecegımde
opuyorum canlarım sızlerı kıb gorusmek uzere yafrularrrrrrrrrrrrrrrrrr
dik tatlım çokiyi oluyor her an bulabiliyorsun
öbür evdeyken bende dikmiyordum buraya dolanmak ve sulamak problemliydi
eve su bağlanmamıştı ,şidi daha iyi 1.kattayım zaten kapımın önünde hemen
zaten önce saksıya diktim orada tuttu bahçeye geçirdim dün inş tutar
saksıda da olsa dik tatlım kolay gelsina.s.Şeniz
evet canim ben seviyorum yayla corbasinda taze nane ve salatada özellikle bunlarda kullaniyorum
zeren canım hadı gozun aydın seker melegının atesı dusmus canım krız ıcınse sadece duaya kaldık canım valla.allah yardımcısı olsun herkesın
ader adamızın yuzunden gıdemıyorum demıstı canlarım arada yazıp cıkıyor bazen.ayaklandıya cadımız dırlık vermıyor kadıncagıza(
unuttugum varsa kusuruma bakmayın sekerler okuyup aklımda kalanlar bunlar acele edıyorum kızlar yattı sızlere bakıp hemen derse gomulecegımde
seninde bu dersler bitmiyo kazandigin zamanda dersti soydu buydu yine bitmeyecek ozaman görüsürüzklava: klava:
kızlar uykusuzum şimdi toplantıdan çıktım 2 saattir konuş konuş üfff bu kriz ne zaman bitecek maaşlarımız da %5 indirime gidiliyor firma 20 senelik en kötü dönemini yaşıyor hemen annemi aradım kızımın ateşi normale düşmüş iyi dileklerinize teşekkür ederim
çok şükür evet kızımın ateşi düşmüş akşama yıkarım artık 3 gündür yıkamadım ateşi yüzünden canım benim güzel kızım
eşim ve kızlar arabayı yıkatmaya gittiler onlar gelince gezmeye gidecez.
önce çarşıya gideriz sonrada kızları parka götürürüz galiba
burda bugün hava güneşli biraz soğuk ama yinede iç açıcı bir hava var:teytey::teytey:
tünaydın şekerler
nasılsınız geçmişi okuyamadım inş hastamız yoktur varsa acil şifalar
dün evimin önünde çok az bir bahçem var otlarını temizledim,nane ektim ,maydanoz akmek için yer hazırladım tembel vucud dünkü yorgunluğu kaldıramadı sabah bi kalktım her yerim ağrıyor:)))))))))
kızlarla eşimi gönderip tekrar yattım az önce kalktım duş aldım iyi geldi
eeee sizler neyaptınız nasılsınız bakalım
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum
aaaaaaaa nerdesiniz kizlar nere gittiniz
konuyu toplam 2 kullanıcı okuyor. 2 kayıtlı 0 misafir
lahanbebek,rosem
lahanam bebeğim yanlızmı kaldıkk biz
korkma ben buradayım...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?