Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende bahceye degılde saksıya ektım naneyı bazıları bıtmıs havalar düzelıyo bahce var ama uzak onun ıcın yakında olsun ıstedım saksıya ektım orayada maydanor marul falan dıkeyem yanı düsnüyorum

öyle canım ya
zaten bir hafta boyunca çocuklar evdeler bir gün gezmekde haklarıa.s

Neyse bende melısayı almaya gıtmeden Önce bır corba pısıreyım ona dısarda ÜsÜmÜstÜr hadın gÖrÜsÜrÜz

Maşallah miniğime :teytey: Gezsinde döksün kurtlarını sırnaşık şey

bana bakın meleklerime dikkat edin kafanıza oklavaları yemeğin sonraklava:
öyle sokaklarda parklarda gezdiripde hasta edersiniz sorarım size o zaman.siz meleklerimi gezdiricem diye kendini zevklerinizi tatmin etmeyin heeeeklava:klava:

dik tatlım çokiyi oluyor her an bulabiliyorsun
öbür evdeyken bende dikmiyordum buraya dolanmak ve sulamak problemliydi
eve su bağlanmamıştı ,şidi daha iyi 1.kattayım zaten kapımın önünde hemen
zaten önce saksıya diktim orada tuttu bahçeye geçirdim dün inş tutar
saksıda da olsa dik tatlım kolay gelsina.s.Şeniz

sağol tatlım ben severimde bünyem pek sevmiyor çok alrjik dünden bu yana bir kaçkez duş almam gerekti kabardı her yerim allahtan bahçe çok küçük büyük olsa
bakımsız durdukça sinir olurdum eşimde sevmez bahçe işlerini
geçmiş olsun tatlım acil şifalara.s.Şeniz

anam sızıde bır saat yalnız bırakmaya gelmıyor noluyonuz yaaa
masallah sabah sabah sohbet ıyı
zeren canım hadı gozun aydın seker melegının atesı dusmus canım krız ıcınse sadece duaya kaldık canım valla.allah yardımcısı olsun herkesın
kamılece canım yaa masaallah bende ıstıyom kısss taze taze bahceden:)))
ader adamızın yuzunden gıdemıyorum demıstı canlarım arada yazıp cıkıyor bazen.ayaklandıya cadımız dırlık vermıyor kadıncagıza(
s1907 seker sen nasılsın canım benım keyıfler ıyıdır ınsaallah
unuttugum varsa kusuruma bakmayın sekerler okuyup aklımda kalanlar bunlar acele edıyorum kızlar yattı sızlere bakıp hemen derse gomulecegımde
opuyorum canlarım sızlerı kıb gorusmek uzere yafrularrrrrrrrrrrrrrrrrr

kolaygelsin alalh zihin açıklığı versin versin canım
sende kib dikkat et bu aralar oldukça yoğunsun kendini ihmal etme canım:1hug:a.s.görüşmek üzrere tatlım

neyse ben cikiyorum ortaligi iyice toplayim melisayi almaya gidecem görüsürüz sonra öpüyorum minigim hadi sende calis bebisim Şeniz Şeniz Şeniz

canımcım bozma moralini enazından hala işin var çok şükür a.s

çok şükür evet kızımın ateşi düşmüş akşama yıkarım artık 3 gündür yıkamadım ateşi yüzünden canım benim güzel kızım

bebişimin iyi olmasına sevindim canım ama bencede bu gün yıkama yarını bekle

evet hava bu gün çok güzel hangi parka gidiyonuz bakem hıııııııııııııım CADIARZUbende kızımı alıp gelirim belki yerimseniben

ellerine sağlık kamilcem a.s benimde bahçem var bende bişiyler ekip bahçeyle uğraşmayı çok severim en çokta çiçek ekiyorum bahçeme a.s.

allah zihin açıklığı versin şekercim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…