Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim hayatım.burdayım.biraz işlerim vardı onları hallettim.
sen nerelerdesin.lahanımı kimseye yem edermiyiz biz.

nasıl geçti hafta sonun..cumartesi gecesi biz arkadaşlara gittik çaya..pazar günü evde otururken benim bir kız arkadaşım sarıyere gelmiş tel etti ben buradayım diye eşimde çok sever bi cafeye gittik 7 ye kadar oturmuşuz..güzel vakit geçti...siz naptınız bakimmm minik minnoşum napıyo onun okulu tam günmüü?

konuyu simdide 2 kullanici okuyor
emiy und rosemm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz yaf ben ütü yapiyorum erken bitirirsem gelirim
eger disariya cikmazsam tabi

vallahi tahmin ediceğin gibi.çok iyi değil.ama kötüde değil.bizde c.tesi akşamı arkadaşlara gittik.gece geç saatde geldik.dünde bütün gün evdeydim.yani değişik birşey yapmadım.
benim bıcırığımın okulu bu sene tam gün değil.öğlen gidiyor.sabah anneanneye ordanda okula.yani çocuğum çanta gibi ordan oraya bu havalarda.:çok üzgünüm:

konuyu simdide 2 kullanici okuyor
emiy und rosemm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz yaf ben ütü yapiyorum erken bitirirsem gelirim
eger disariya cikmazsam tabi

hadi canım sizde çabulbitirin şu işlerinizi sen öğleden sonra çarşıya çıkarım belki yazmışsın canım çıkamadın mı

ayy kıyamam kiii ya sabah sabah çocukların evden çıkmasına üzülüyuorum doğrusu ben..ama napıcan işte benimkiyle ben sabah çıkıyoruz onu kursa bırakıyorum o öğlen okula geçiyor sonra akşam okuldan alıyorum Allahtan saatlerimiz uyuyor.

vallahi emiyciğim ben onları çok seviyorum.sanırım lahanacığımda çok seviyor.

bende konusmalarini seviyorum helde deli kari koca varya :roflol: :roflol: :roflol:

hadi canım sizde çabulbitirin şu işlerinizi sen öğleden sonra çarşıya çıkarım belki yazmışsın canım çıkamadın mı

canim babama bagliyiz isi nezaman biterse ozaman arabayla götürecek yürüyerek yada otobüsle gidelecek yer degil -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

seninki biraz daha şanslı hayatım.gerçi benimkide sabahın köründe çıkmasada genede uyanır uyanmaz gidiyor anneannesine.anca hazırlanıyor falan.gerçi yağmur falan varsa babam göndermiyorda genede almaya çalışıyoruz.tabi babamla kavgadan kim galip çıkarsa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamın torununu alıyoruz diye nerdeyse beni evlatlıktan red edicek.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bennn geldim...perşembeden beri çok yoğunundum.dişçiydi,kardeşimin doğumgünüydü,öğrenciler derken telef oldum valla..dokuz ayın çarşambası bi güne geldi szin anlıyacağanız..
amma bugün evdeyim.kızçemle iş yapıyoruz azcık.ev almış başını gidiyo..kaydirigubbakcemile3
mola verdik bende sizlere bi selam vereyim dedim..geçmişe fazla bakamadım.ama zerenim meleğin hasta olmuş galiba...kıyamam ya çok geçmiş olsun..öpüyoruım onu...
lahana bebek kız kim yiyecek seni.anam döveriz biz onlar:mymeka:.bak takviye kuvvet olaraktan yettimmmmmmm
gene uğrıcam amma şincik işler beni bekliyo....meleklerinize dikkat edin.birhangi bişey olmasın kuzucuklarınızaaa..öpüyorum hepiniziiiiiiiiŞeniz

kolay gelsin canım.zaten birşey geldimi hep arka arkaya gelmezmi.sanki günler çuvala girdi.ama neyse çıkmışsın işin içinden arkadaşım.

ya bütün dedeler aynı demek..benim babamda hiç laf söyletmez torununa...bizim kız kocaman oldu ama babişkom hala elimde bişeyler onu beslemenin derdinde...valla bizim çoktan dama atıldı.annemlere gidince herkes benden önce kızıma koşuyo...

kolay gelsin canım.zaten birşey geldimi hep arka arkaya gelmezmi.sanki günler çuvala girdi.ama neyse çıkmışsın işin içinden arkadaşım.
valla aynen öyle..aslında daha çıkamadım işin iiçinden.işler beni bekliyo ama burda muhabbet güzel kalkamıyorum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…