Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hosgeldın sekerım
eee tum gun kosturdun tabı yorulursun canım oohh otur dınlen accık canım benım
bende kızlar evcılık oynarken takıldım
kolay gelsın canım sanada

olsun minigim yoruldum ama çok heycanlıyım valla kocişime gidiyorum ya vız gelir yorgunluk bana......dinlendim ya yazıom tabi şimdi çarşıdan geldigimde görmeliydin burnumdan soluyodum valla

iyi akşamlar meleklerim vede güzel anneleri
nasılsınız inşallah meleklerim vede sizler iyisinizdir
kızım oğlum eşim hasta içlerinde bir ben sağlam kaldım :1no2: çucuklar çok kötü öksürüyorlar yarın gene dr götürecem inşallah öksürükleri azalır
herkese Rabbimden acil şifalar diliyorum
öptüm meleklerimi vede güzel annelerini

kapriscim çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum....valla bu sene grip çok salgın ve çok kötü yatırıyor..

teşekkür ederim canım
evet grip salgını berbat yaa çocuklar ne yemek yiyorlar nede ilaç içebiliyorlar öksürük berbat ne yaptımsa kesemedim öksürmeyi
rabbim acil şifalar versin hepimizede

canim ya gecmis olsun.. eee anne dayanamaz kuzularina.. Allah acilarini göstermesin..

iyi akşamlar kızlar...bende bugün camları sildim,perdelerimi yıkadım koltuklarımı çektim sildim dip bucak temizlik yaptım...bayağı sohbetler edilmiş bakıyorum da aklım burdaydı ama hiç mola vermeden işlerimi bitirdim...hepinizi öpüyorum...

iyi aksamalr canim gecmis olsun acil sifalr diliyorum

oh oh ne güzel etmissin valla bende yaptim ama senin kadar degil camlari silmedim bu sogukta yapmamda sen iyi yaptin ev tertemiz olmustur birde camasir suyu kokuyosa ev mis gibi ozaman ev tam temiz oluyo

Valla oh herkes temizlikler yapmış temiz temiz mis gibi :) ah bende bir yapabilsem bu ara hiç canım istemiyor. Ama annem geldi kızı oyalar bende biraz yapabilirim artık ama kızımın d.gününe yaparım daha iyi olur az kaldı.

simdiden bebeginin dogumgnü kutlu olsun

kaprısım canım benım cok gecmıs olsun bebegım acıl sıfalar dılıyorum cocuklarına ve esıne sende kendıne dıkkat et kolay gelsın canım benım
belınayım canım sen delumusun kısss hamılesın ne koltuk ıtmesı ne dıp bucak temızlıgı aaaaa dıkkat etsene kendıne yaaaaaaaaaaaa
bak kızıyorum amaa
canlarım ben geldım kızlar hemen uyudular benımde uykum yok 1 2 saat calısayım yatayım dıye dusunuyorum arkadas aradı bakayım bır cıkayım kahve ıcer ıyıce uykum kacar gec saate kadar calısırım heralde
opuyorum hepınızı ıyı geceler sekerler
allah rahatlık versın canlarım benım

neyse bende cikiyorum görüsmek üzere iyi geceler diliyorum byeeeeeeeeee

İyi kahveler :) iyi geceler allah rahatlık versin canım.

İyi kahveler :) iyi geceler allah rahatlık versin canım.

sagolasın canım tesekkur ederım
ayıp olacak ama ben kacırdım mı sen kımsın
yenıysen ılk kez karsılastık sanırım ısım degıstırdıysen benım nıye haberım yokkkkk:1no2::1no2::1no2:
son zamanlarda ıhmal ettıgım nasılda bellı oluyor demı ama
ama vallahı elde olmayan sebeplerden seker yaa kusura bakma

ohhh ohh hamaratım benımmmm
kıs sana gelıyoz yemege balık dıyınce hıc dayanamada
ac kapıyı sekerrrrrrrrrrrrrrra.sa.sa.s
keşke gelseydin canım balığım çoktua.s bizim evde pek sevilmiyor balık
ortanca kızım yer sadece diğer ikisi sevmez
yakın olsaydık beraber yerdik canımcokacimcoook

geçmiş olsun canım
inşallah bir an önce iyileşirler
bu arada ben ve küçük kızımda üşütmüşüz.burnum yanıyo boğazım ağrıyo
yani bizde pek sağlam değiliz canım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…