- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.181
hosgeldın sekerım
eee tum gun kosturdun tabı yorulursun canım oohh otur dınlen accık canım benım
bende kızlar evcılık oynarken takıldım
kolay gelsın canım sanada
kapriscim çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum....valla bu sene grip çok salgın ve çok kötü yatırıyor..
iyi akşamlar meleklerim vede güzel anneleri
nasılsınız inşallah meleklerim vede sizler iyisinizdir
kızım oğlum eşim hasta içlerinde bir ben sağlam kaldım :1no2: çucuklar çok kötü öksürüyorlar yarın gene dr götürecem inşallah öksürükleri azalır
herkese Rabbimden acil şifalar diliyorum
öptüm meleklerimi vede güzel annelerini
kızım oğlum eşim hasta içlerinde bir ben sağlam kaldım :1no2: çucuklar çok kötü öksürüyorlar yarın gene dr götürecem inşallah öksürükleri azalır
canim ya gecmis olsun.. eee anne dayanamaz kuzularina.. Allah acilarini göstermesin..
iyi akşamlar kızlar...bende bugün camları sildim,perdelerimi yıkadım koltuklarımı çektim sildim dip bucak temizlik yaptım...bayağı sohbetler edilmiş bakıyorum da aklım burdaydı ama hiç mola vermeden işlerimi bitirdim...hepinizi öpüyorum...
Valla oh herkes temizlikler yapmış temiz temiz mis gibi :) ah bende bir yapabilsem bu ara hiç canım istemiyor. Ama annem geldi kızı oyalar bende biraz yapabilirim artık ama kızımın d.gününe yaparım daha iyi olur az kaldı.
neyse bende cikiyorum görüsmek üzere iyi geceler diliyorum byeeeeeeeeee
neyse bende cikiyorum görüsmek üzere iyi geceler diliyorum byeeeeeeeeee
kaprısım canım benım cok gecmıs olsun bebegım acıl sıfalar dılıyorum cocuklarına ve esıne sende kendıne dıkkat et kolay gelsın canım benım
belınayım canım sen delumusun kısss hamılesın ne koltuk ıtmesı ne dıp bucak temızlıgı aaaaa dıkkat etsene kendıne yaaaaaaaaaaaa
bak kızıyorum amaa
canlarım ben geldım kızlar hemen uyudular benımde uykum yok 1 2 saat calısayım yatayım dıye dusunuyorum arkadas aradı bakayım bır cıkayım kahve ıcer ıyıce uykum kacar gec saate kadar calısırım heralde
opuyorum hepınızı ıyı geceler sekerler
allah rahatlık versın canlarım benım
İyi kahveler :) iyi geceler allah rahatlık versin canım.
keşke gelseydin canım balığım çoktua.s bizim evde pek sevilmiyor balıkohhh ohh hamaratım benımmmm
kıs sana gelıyoz yemege balık dıyınce hıc dayanamada
ac kapıyı sekerrrrrrrrrrrrrrra.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?