Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canlarım bizde zeynoyla erkenciyiz bugünmirmirmirmirmirmirmirmir
Kahvaltı yapacaz ama abimizin uyanmasını bekliyoruz
Zeynepte beni burdan kaldırmak için türlü oyunlar yapıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdide gelmiş diş fırcalayacagım diyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
Neyse herkese güzel bir gün diliyorum
Kolay gelsin:1hug:a.s.

arkadaşlar hepinize arkadaşim adına çok teşekür ediyorum
tabık iletirim şim mesajlarınızı yollayacağim hepinizden allah razı olsun
öpyorum kızlar

iyiyim tatlım benim
bildiğin gibi bugün giremedim.
bi bakıyım dedim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kıs one kıs anlayamadım sen hoksam hamişmisin:uhm:

yaaa bende bütün güniş yaptım yoruldum...bende istiyorum kurabiye ile kahvedennnnnnnnnnbenneyaptımki

bu günde senin için yaparız şeker yerimseniben

çok geçmiş olsun güzelim allah hepinize şifa versin

canim ya gecmis olsun.. eee anne dayanamaz kuzularina.. Allah acilarini göstermesin..

Kapris geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar diliyorum.

kızlar sizler yenisiniz galiba hoş geldiniz rabbim kuzucuklarınızı bağışlasın sizlere

frezyacım sabah sabah bu haber hiç iyi gelmedi valla :çok üzgünüm:
allahım tez zamanda şifa verir inşallah meleyimize :Saruboceq: kübrabetüle geçmişolsun dileklerimizi lütfen iletimisin dualarımız onlarla merak etmesin

günaydın arkadaşlar.hepinize güzel bir gün diliyorum diycem ama frezyamın verdiği haber sabah sabah hepimizi alt üst etti.allah yardımcıları olsun.allah acil şifa versin inşallah.
frezyacım konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi ilet hayatım.dualarımız onunla birlikte.

günaydın kızlar....ya sabah sabah hiçte iyi bir haber gelmedi ..Ama durun bakalım kötü şeyler düşünmeyeleim hemen Allah şifasını verir meleğimizi korur endişelenmeyelim...
haber alan lütfen bildirsin..

çalışanlara kolay gelsin hanımlar:1rolleyes:
evde olanlarada Allah rahatlık versinyerimseniben
minikim hakikaten çalışmayla bozdun sen yaa aa yeter bak kabuslar falan görmeye başladın sen yakıanda bizide tanımıyacaksın ondan korkuyorum..sengözlerimebaksanab

hanımlar dün temizlikleri yaptılar bu gün havada güzel kaçarlar şimdi gezmeye ohhhhhh.....klava:klava:

rosem S1907 hoş geldiniz kızlar
valla bu gün gerçektende hava çok güzel eee malum dün dip köşe temizliğimizide yaptık benim bu günkü yemeğimde hazır artık kızçem gelince çıkarız biz

gunaydın canım benım sanada kolay gelsın bebegım

hadı kolay gelsın canım benım
bende kızları bır gonderecek yer bulsam ne guzel olur valla dınlenırım accık
sabah esım gıdıyor naz ayakkabıyı alıyor elıne baba gelımmıı dıye
sonra kahve ıcmeye arkadasım geldı ıse gıtmeden ugrayım demıs onun arkasından fattooo gelıımmmıı dıyo
dedım ayol sunu bırınız alın goturun accık kafa dınleyım dıye:roflol::roflol:

doyurdum seker sımdı nana ızlıyorlar bende sızlere bakınayım dedım
ay canım benım yaa soba cok zor olmalı.en son 12 yasında sobalı evde oturmustuk daha hıc gormedım rabbım yardımcınız olsun.en kotusude soba olan oda sıcacık dıger yerler soguk oluyor cocuklugumdan kalma o kotu anılarım var.evın odasına gıremezdık hasta olursunuz dıye sobadada yanarsınız dıye salonun o kosesıne yaklasamazdık.bızımkıler accık pımpırıklıdırde.ay kucucuk bır alanda kıs gecırmeyle ugrasırdık 7 kısı:1no2::1no2:

ay canım sorma yaaa bu sene neden bu kadar manyaklastım bılmıyorum.2 sene oncesınde hıc onemsemedım.ders yuzu acmadım.onu unıversıte dıye algılamadım adı acıkogretın dedım gectım.2 3 dersten ancak gecebıldım.esımde olurmu oda okul sen calıs ne farkeder bıtır dıyınce bıraz onemsıyorum ama sımdıde abartıyorum sanırım.derdım ınan esımın bu kadar destegı canım onun yuzunu kara cıkarmak ıstemıyorum.colugumun cocugumun rızkını yatırdım canım yaa 600 lıra harc yatırdım bosa gıtsın ıstemıyorum.gecemezsem yıne aynı parayı yatıracagım bosa gıdecek.
sagol canım benım allah razı olsun bebegım sızlerde dualarınızda olmasa ınanın zorlanırdım
hepınızın ne muradı varsa versın rabbım ınsaallah

afıyet bal seker olsun canım benım
benımkıler alıstı artık pcde ya kkda yada ders basındayım seslerı cıkmıyor salona yerlestım pcmle bırlıkde kızlarda bır tepemde bır oyunda bır tvde gecınıp gıdıyoruz
nazda suyla oynamaya bayılıyor bazen banyonun kapısını acıyorum azda suyu acıyorum saatlerce kaldırma oynuyor orda macunları yıkıyor dısını oyuncak goturuyor onları yıkıyor ust bas sırılsıklam eller burus burus olmus oluyor eglenıyor.
elıfın buyuk bır havuzu var yazın onu dolduruyorum balkonumda pımapen oraya koyuyorum gunesıde alınca sıcacık oluyor cok guzel oynuyorlar.gecen gun oyuncakları duzenlerken gorduler doldur dıye basladılar.hayırlısıyla ısınsa havalarsa camış gıbı suda oynayıp rahatlasalar:roflol::roflol:

gunaydın canım benım
ask olsun kıssss neden tanımayım aaa
sende emiy 2 oldun.demeyın ay boylee askolsun.nıye sen sımdı bızı begenmıyonmuda??
ben accık ters karuyumdur once cocuk sonra karıyer yapıcam:roflol::roflol::roflol:

sorma rosemmcim ya.bunların hepsi şimdi gezmeye giderler.senağlama
bizde buralarda pinekliyelim.senağlamasenağlama

rosem S1907 hoş geldiniz kızlar
valla bu gün gerçektende hava çok güzel eee malum dün dip köşe temizliğimizide yaptık benim bu günkü yemeğimde hazır artık kızçem gelince çıkarız biz

İşte bakın ben demedimmii ah ahhh biz çalışıyoruz ya hep bize bunlar ebrummmm..
gelelim toplanalaım bahar geliyo kızlar size bi bahar temizliği yapalımm nerdeee..Çok üzgünüm çoook
hep gezmek hep gezmek..ne pinekliyelim be gulüm bi gitsin bunlar bak nasıl kaynatıyoruz arkaların dan sen dur hele durrr.....a.sdelikafadulden

tamam canım bekliyorum bunları gönderelim biz başlıyalım senle dedikodulara.
bak sana anlatıcaklarımda var.duymasın hiçbiri.bekle gitsinlerde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım bekliyorum bunları gönderelim biz başlıyalım senle dedikodulara.
bak sana anlatıcaklarımda var.duymasın hiçbiri.bekle gitsinlerde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rosemmcim zerenden haber varmı.yok bugün ortalıkta.
bebişimiz hastaydı.genemi ateşlendi acaba.merak ettim.

eeeeeeee kımı cekıstıryozzzzzzzzzzz hadı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk başta minikcim sende bugün gezmeye gidiyormusun.ona göre gitmiyceksen bekle birazdan bu hatunların hepsi gezmeye gidicek ondan sonra çekistiricez biz milleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…