- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.201
gecmiş olsun canım:1hug:a.s.hanımlar merhaba
bende temizlik yapıyodum bi sizlere bakıyım dedim
maşallah sayfalar dolmuş.yarım saattir yazdıklarınızı okuyorumkafamçokkarıştı
hanımlar ben ve küçük kızım üşütmüşüz.benim boğazım ağrıyo burnum yanıyo.kızımında öksürüğü ve burun akıntısı var.işin kötü yanı cadı şurup içmeyi hiç sevmiyo.ne yapacam ben bu cadıyı bilmiyorumfisfisfis
o taze yesilliklerden bende istiyorum canımtünaydın şekerler
nasılsınız geçmişi okuyamadım inş hastamız yoktur varsa acil şifalar
dün evimin önünde çok az bir bahçem var otlarını temizledim,nane ektim ,maydanoz akmek için yer hazırladım tembel vucud dünkü yorgunluğu kaldıramadı sabah bi kalktım her yerim ağrıyor:)))))))))
kızlarla eşimi gönderip tekrar yattım az önce kalktım duş aldım iyi geldi
eeee sizler neyaptınız nasılsınız bakalım
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum
canım hadi Allah kavustursun:1hug:olsun minigim yoruldum ama çok heycanlıyım valla kocişime gidiyorum ya vız gelir yorgunluk bana......dinlendim ya yazıom tabi şimdi çarşıdan geldigimde görmeliydin burnumdan soluyodum valla
Gecmiş olsun canım:1hug:iyi akşamlar meleklerim vede güzel anneleri
nasılsınız inşallah meleklerim vede sizler iyisinizdir
kızım oğlum eşim hasta içlerinde bir ben sağlam kaldım :1no2: çucuklar çok kötü öksürüyorlar yarın gene dr götürecem inşallah öksürükleri azalır
herkese Rabbimden acil şifalar diliyorum
öptüm meleklerimi vede güzel annelerini
Kız dur ne camı ne temizliğiiyi akşamlar kızlar...bende bugün camları sildim,perdelerimi yıkadım koltuklarımı çektim sildim dip bucak temizlik yaptım...bayağı sohbetler edilmiş bakıyorum da aklım burdaydı ama hiç mola vermeden işlerimi bitirdim...hepinizi öpüyorum...
iyi geceler allah rahatlı versin şekerler
kapriscim geçmiş olsun acil şifalar canım
görüşmek üzere şekerlerrr
iyi geceler kıslar
kapris canım geçmiş olsun
sanesni nice mutlu yıllar şimdiden
mihriban valla balık kokusu buraya kadar geldi.
artıysa gönder bana canım,
bide yanına salata yemede yanında yatcokacimcoookcokacimcoook
İyi geceler herkese
Bugün benim için yorucu bi gündü
Evi dip köse temizledim lavaboları ovdum camasırları hallettimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Aksamada balık yaptım mihriban gibicokacimcoookcokacimcoook
Bu arada sizlere bakamadım
Oku oku bitmedi sayfalar yarım saattir okuyorum
Ceneler ve parmaklar iyi calışmış bugün
Meleklerinize ve sizlere tatlı uykular:1hug:
canım bizde seni ve tatlı meleğini öpüyoruza.s.ceren hoşgeldin cnm seni ve kuzunu öptüm
canımcım hoş geldin a.sallah kuzucuğunu bağışlasın:Saruboceq:
günaydın tatlım kolay gelsina.s.günaydın canlarım erkenden kalktım ugun rüyanazı arkadaşımın okuluna gönderdim ögrt.arkadaşım var onun okuluna gitmek istiyordu ne zamandır sabah oldugu için göndermiyordum bugun gitti bende o yokken son işlerimi halletçem...işe başklamadan sizleri göreyim dedim.......
afiyet olsun canım ayy acıkmışlardır tabi doyur annasi meleklerinicokacimcoookcanlarım kızlar ayaklandılar bende kalkıp kahvaltıyı hazırlayayım daha sonra gorusmek uzere ınsaallah sımdılık hoscakalım herkese guzel bır gun dılıyorum gorusemk uzere canlarım
Minikcim canım hemserim benim kendini bu kadar kasmagunaydınlar dılıyorum canlarım benım
sabah 6.40da bır kabusla gozumu actım uyku tutmadı ay ben bu sınavla bozdum kafayı allah sonumu hayır etsın ınsaallah
meleklerıme ve sızlere kocaman gunaydınlarrrrrrrrr
guzel bır gun dılıyorum ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh
ceren canım benım cok guzeller yaaa.kendı adımada cok cok tesekkurler edıyorum bebegım supersın.nerden buldun o tiki kızı ayol.banamı benzettınnnnnnnyerimsenibenyerimseniben
ellerıne saglık bebegım opuyorum cok cok tesekkurlerrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Canım tekrar konusursan selamlarımızı ilet
canım sanada günaydın:1hug:a.s.günaydın şekerler güzel bir gün olsun inş hepimiz için
frezyacım tekrar konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi ilet betülcüğüme acil şifalar inş kübramıza
çok üzüldümya inş çabucak iyileşir meleğimiz
minik kuşlarım,cerencim,frezyacım günaydın şekerler
günaydın canlarım erkenden kalktım ugun rüyanazı arkadaşımın okuluna gönderdim ögrt.arkadaşım var onun okuluna gitmek istiyordu ne zamandır sabah oldugu için göndermiyordum bugun gitti bende o yokken son işlerimi halletçem...işe başklamadan sizleri göreyim dedim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?