Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ilk başta minikcim sende bugün gezmeye gidiyormusun.ona göre gitmiyceksen bekle birazdan bu hatunların hepsi gezmeye gidicek ondan sonra çekistiricez biz milleti.

yok anam nere gıdem gezmeye ben.hafta sonları cıkıyoruz dun aksamda kocıskom sagolsun yemege cıkardı daha nereye gıdeyım hem sorma buralarda bır kar havası ayaz cocuklarla gıyın kusan gıt hıc canım ıstemıyor
hemıde sımdı duydum dedıkoduyu gıdecegım varsada gıtmemmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: :1shok: sendemi brütüs

bende brutusssssss dıyomya kıs sıyırıyom ben kafayı dıye ınanmıyonuzmu banaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba kızlar ben geldim anca iş başı yaptım dışarda işlerim vardı nasıl bakayım benim şeker annişlerim

:roflol: :roflol: :roflol: ay allah iyiliğini versin emi :roflol:
allah korusun kıs ara ver bari birazda kendine gel be kısgardaş

kızlar birşey soracam benim kız ben yokken güzel uyuyor bu kız benimi özlüyorda acaba uyumuyor daha küçük ama olabilirmi sizce

tamam miniğim o zaman bekle dedikodular
AZ SONRAAA
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam dur cekırdegımı cerezımı alıp geleyım bekleyın tamammı ben gelmeden baslamayın gebertırımmmmm

merhaba kızlar ben geldim anca iş başı yaptım dışarda işlerim vardı nasıl bakayım benim şeker annişlerim

hosgeldın canım gunaydın
kolay gelsın canım gel sende accık dınlen ıse baslamadan a.sa.sa.s

:roflol: :roflol: :roflol: ay allah iyiliğini versin emi :roflol:
allah korusun kıs ara ver bari birazda kendine gel be kısgardaş

amın canım amın hepımızın ıyılıgını versın.
kıs nere ara verem bu haftayıda bıtırdık say son bır hafta anam bır ara verırsem sınavda bana ara verecek sonra gorecem gunumu.
boyle gıderse kızlar dusunen adamın yanında karıyer yapacam haberınız ola:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eeeee en genc zekı yıllarını harcarda 30da bunamaya baslayacagın donemde okumaya baslarsan boyle olur:roflol::roflol::roflol::roflol:

zerencıgım canım olabılır calısan anneler hep ondan sıkayetcı gece yatmak bılıyor cocuk dıyorlar sanırım ozlemden oluyor canım.oda haklı napsın senı gormek koklamak ıstıyor.benımkılerde baba ıcın aynısını yapıyor baba.
aksam yuzumu goresılerı yok.nan tum gun zatı cekıyoz bu karuyu modundalar.bazen dusunuyom ayol kurt kadınmı oluyorumda cocuklar kacıyor benden dıye:))))))))

zeroş bak bunlar dedikodu yapmaya hazırlanıyolar klava:
sen sakın onlara uyma emi güzelim yok yani uyarsanda beni çekiştirme ok kaydirigubbakcemile3

minikcim sen tarihleride karıştırdın dur daha önümüzde 2 hafta var.daha ayın 17 si.biz sınava nisanın 4-5 gibi giricez.sen harbiden uçmuşsun miniğim.kendine gel biraz.
zerenim bebekler annenin kokusunu özlerler.tabiki bebişin seni özlüyor hayatım.onun içinde kapris yapıyor sana.daha dur bak neler yapıcak biraz daha büyüsün görürsün sen.

düşünen adamın yanında kariyer ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar hayden kalın sağlıcaklan ben kaçara.s
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
beni özleyin anacım baaaayyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…