- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.241
bısey olmaz kıs bugun mubarek gun degıl nasılsa:roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah iyidir hayatım ya.merak ettim.
tabiki yapıcaz canımcım.siz gezerseniz bizde dedikodu yaparız.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilk başta minikcim sende bugün gezmeye gidiyormusun.ona göre gitmiyceksen bekle birazdan bu hatunların hepsi gezmeye gidicek ondan sonra çekistiricez biz milleti.
:1shok: :1shok: :1shok: sendemi brütüs
yok anam nere gıdem gezmeye ben.hafta sonları cıkıyoruz dun aksamda kocıskom sagolsun yemege cıkardı daha nereye gıdeyım hem sorma buralarda bır kar havası ayaz cocuklarla gıyın kusan gıt hıc canım ıstemıyor
hemıde sımdı duydum dedıkoduyu gıdecegım varsada gıtmemmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende brutusssssss dıyomya kıs sıyırıyom ben kafayı dıye ınanmıyonuzmu banaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
merhaba kızlar ben geldim anca iş başı yaptım dışarda işlerim vardı nasıl bakayım benim şeker annişlerim
hoş geldin zerenim bizde seni merak etmiştik.
nasıl oldu meleğimiz.
kızlar birşey soracam benim kız ben yokken güzel uyuyor bu kız benimi özlüyorda acaba uyumuyor daha küçük ama olabilirmi sizce
tamam miniğim o zaman bekle dedikodular
AZ SONRAAA
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ben geldim anca iş başı yaptım dışarda işlerim vardı nasıl bakayım benim şeker annişlerim
:roflol: :roflol: :roflol: ay allah iyiliğini versin emi :roflol:
allah korusun kıs ara ver bari birazda kendine gel be kısgardaş
amın canım amın hepımızın ıyılıgını versın.
kıs nere ara verem bu haftayıda bıtırdık say son bır hafta anam bır ara verırsem sınavda bana ara verecek sonra gorecem gunumu.
boyle gıderse kızlar dusunen adamın yanında karıyer yapacam haberınız ola:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eeeee en genc zekı yıllarını harcarda 30da bunamaya baslayacagın donemde okumaya baslarsan boyle olur:roflol::roflol::roflol::roflol:
vallahi bilmem lahanabebekcim.kim gezmeye giderse onun dedikodusu yapılır.gezenlere
DU-YU-RU-LURRRRRRRRR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?