Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaa bu kadarda olmaz.bu resmen gelmeyin demek.
rosemmcim baksana bu uykum var diyor.yani bize gelmeyin diyor.
tamam bir daha asla gelmiyoruz sana.:dilcikar::dilcikar:

aaaaaa bu kadarda olmaz.bu resmen gelmeyin demek.
rosemmcim baksana bu uykum var diyor.yani bize gelmeyin diyor.
tamam bir daha asla gelmiyoruz sana.:dilcikar::dilcikar:

ask osun kiz yoruldum ondan dedim gelmen dermiyim basim üstünde yeriniz var

selam canlarım nasılsınız?bıraz uyudum uyandım kendıme geleyım dedımde
betulu aradım annesıyle gorustum menenjıt gecırıyormus atesını dusuremıyorlarmıs yogun bakımdaymıs nolur dualarımızı eksık etmeyelım canlarım
prensesımız ıcın
elım ayagım bosaldı resmen offfffff yaaaaaa
rabbım acıl sıfalar versın ınsaallah melegımıze

offfffffff ya içim çok bunaldı şimdi.allah şifa versin.inşallah canım hemen iyileşir.hayatım konuşursan bizdende selam söyle.allah yardımcıları olsun.kıyamam miniğime ya.betülcüm ne kadar kötüdür şimdi.allah yardımcıları olsun.dualarımız onla hayatım.ona öyle söyle.onu çok seviyoruz.ŞenizŞeniz

soylememı canım benım
sanırım betulu almaya okula gıtmıs annesıyle gorustum oda hastanedeymıs gelınce ararım yıne
bende cok daraldım naz cubuk krakerı dokmus ezmıs oyuncaklar vs derken evı kaldırdı ayaga ınan elım gıtmıyor
bıraktım oylece salak bısey oldum elden bıseyde gelmıyor ınsan uzuluyor
rabbım saglık versın ınsaallah canıma yaaa
soylerım bebegım soylerımmmm

en kötüsüde işte hayatım elden birşey gelmemesi.keşke birşeyler yapabilsek.sadece dua edebiliyoruz ve ona yanında olduğumuzu hissettirebiliyoruz.elimizden başka birşey gelmiyor.keşke gelse keşke.
inşallah meleğimiz en kısa sürede aramıza geri döner.

ınsaallah canım benım ınsaallah
rabbım dualarımızın yuzu suyu hormetıne anasının babasını yuzu suyu hurmetıne ınsallah en kısa zamanda ıyısır annecıgının kuzusu melegımız

canim ya cok üzüldüm allah yardimcilari olsun
insallah tez zamanda iyilesir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarimiz onlarla

evet kızlar hepimiz dua edelim meleğimiz için.
mesela hepimiz en azından 7 tane ayatel kürsi okuyabiliriz.bundan mahrum etmeyelim onları.hadi melek annelerimiz meleğimize dua edelim.

canim ya cok üzüldüm allah yardimcilari olsun
insallah tez zamanda iyilesir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dualarimiz onlarla

ah canim insallah insallah

amın canım benım amın ınsaallah

evet kızlar hepimiz dua edelim meleğimiz için.
mesela hepimiz en azından 7 tane ayatel kürsi okuyabiliriz.bundan mahrum etmeyelim onları.hadi melek annelerimiz meleğimize dua edelim.

evet cok haklısın canım bende bır yasın okuyayım dıye dusundumde su an mazeretım var canım dua edıyorum bol bol

canım benim bende çok üzüldüm
allahım yüzüne baksın
acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…