Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allahım yardım cıları olsun tez vakitte şifa versin inşallahh..çoook üzüldüm ya
meleğimiz kaç yaşında ve hangi şehirdeler lütfen biri bana söylesin..

ço üzüldüm yaaa allahım yardımcıları olsun inşallah biran önce iyileşir...ne söyleyeceğimi bile bilemiyorum...rosemcim betül bursada oturuyor ama kızının yaşını tam olarak bende bilmiyorum 3-4 yaşlarında galiba...

canlarım sımdı aradım ulastım hatıceye hepınıze cok cok selamları var dualarınızı eksık etmeyın dıyor.tum topıkdekı arkadasların cok uzgun oldugunu hepsının duaları melegımızle dedım
cok mutlu oldu.yarın mr cekılecekmıs onun ıcın tedırgınlıgı var.bıraz once yogun bakımdan odaya cıkarmıslar ama yıne kotulesmıs ve tek kısılık yogun bakıma almıslar mıkrop almasın dıye.
sızlere haber vereyım dedım canlarım

cok iyi ettin canim allahim yardimcisi olur insallah
insallah carcabuk normal odaya gecer iyilesir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar bende cikiyorum biraz dinlenmek istiyorum
sonrada ev bakmaya gidecez insallah hersey herkez icin
hayirlisi olur allahim hakkimizda hayirlisini varir insallah
iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum byeeeeeeeee

selam kızlar
ya bişey sorcam kim hastafisfisfis...geçmişede bakmaya çalıştım ama anlayamdım.bu arada kim olduğunu bilmesemde 7ayetel kürsi okudum.rabbim şifasını versin inşallah.....

kizlar bende cikiyorum biraz dinlenmek istiyorum
sonrada ev bakmaya gidecez insallah hersey herkez icin
hayirlisi olur allahim hakkimizda hayirlisini varir insallah
iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum byeeeeeeeee

kolay gelsın canım hayırlısı olsun ınsaallah
gorusmek uzere canım ınsaallah opuyorum senı

selam kızlar
ya bişey sorcam kim hastafisfisfis...geçmişede bakmaya çalıştım ama anlayamdım.bu arada kim olduğunu bilmesemde 7ayetel kürsi okudum.rabbim şifasını versin inşallah.....

selam canım topıgımızde betulkubra ısımlı arkadasımızın melegı kubra rahatsızlanmıs
allah razı olsun canım benım rabbım kabul etsın ınsaallah
cok sagolasın
canlarım ben cıkıyorum bugun elım ayagım tutmuyor resmen ortalıgı baya dagıttılar kızlar esım gelmeden toparlayım gorusmek uzere canlarım kıb opuyorum herkesı ıyı aksamlar dılıyorum
kıb

kızlar hepinizden allah razı olsun meleğimiz için lütfen dualarınızı eksik etmeyın ne olur
allah kabul etsin inşallah bişeyi çikmaz meleğimin cnm arkadaşim allah yardımcınız olsun
inaşallah kuzum en ksa zamanda sağlığına kavuşur
allahım inşallah güzel haberlerini alirim yarın hepiniiz öptüm

not ayşegülcüm cnm arkadaşim çok teşekürederim
hepinize hayrlı akşamlar

geldim ama kimseler yok galiba bu arada nickimi degistirmek istiyorum
baska bir isimle görürseniz sasirmayin :jeyyar:
haber yok galiba daha allahim yardimcilari olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi akşamlar sevgili melek anneleri ,meleğimiz kübramıza rabbim acil şifalar nasip etsin ,bende onun için bi yasini şerif ve devamı olan süreleri okucam şimdi allahım hepimizin okuduklarını kabul etsin,
rabbim anne ve babacığının yardımcısı olsun hepinize sevgiler...

hanımlar iyi akşamlar
bende bugün kızımı kontrol için göz dr na götürdüm.dr çok iyi olduğunu söyledi çok beğendi şükür:Saruboceq:
ama ben rahatsızım dünden beri:çok üzgünüm: üşütmüşüm.bugün yolada gittik geldik daha fena oldum sanki.her tarafım ağrıyo.boğazımda kötü
topiğimize bi bakıyım dedim betülün kızının haberini duyunca çok kötü oldum
allahtan acil şifalar diliyorum meleğimize:Saruboceq:

kızın için gözün aydın mihribancım sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

iyi geceler şekerler yemekli misafirim vardı giremedim onları gönderdim şimdi sizlere bi bakayım dedim betülcüğümden haber varmı şekerler kübramız nasıl oldu acaba acil şifalar meleğimize inş

canım benım sızın adınıza cok sevındım hadı gozunuz aydın olsun canım benım ınsaallah
sanada cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne bebegım
benımden uzun zmanadır vardı ama dun aksamdan berı azıttı resmen yuzum sapsatı efsun camda gordu ay noldun solmussun dıyo dusun o kadar bellı oluyor yanı
bogazlarım kasınıyor kulaklarım nasıl bır kasıntı ve bogazlar sıs bende cumartesı dr gıdecegım.
amın canım benım ınsaallah guzel haberlerını beklıyoruz melegımızın
herkese selamları vardı canım sanada ıleteyım haberın olsun

iyi geceler şekerler yemekli misafirim vardı giremedim onları gönderdim şimdi sizlere bi bakayım dedim betülcüğümden haber varmı şekerler kübramız nasıl oldu acaba acil şifalar meleğimize inş

ıyı yapmıssın canım benım otur dınlen sende bırazcık
hayır canım haber yok aramak ıstedım ama rahatsız etmekde ıstemedım yarın yıne arayacagım mr cekılecekmıs.arar haberdar ederım canım benım

iyi geceler arkadaslar nasilsiniz haber yok demek insallah yarina güzel bir haber alacagiz insallah allah büyüktür herseyi yapanda odur bizim dualarimizi duyuydur tekrardan iyi geceler byeeeee

teşekkürler canım inş hayırlı haberlerini alırız meleğimizin iyi geceler canım
çok sevindim tatlım meleğinin iyileşmesine maşallah meleğimize öp annesi benim için Şenizgeçmiş olsun dikkat et kendine tatlım :1hug:a.s.a.s.

canım yok valla denk geldi
rast gele koydum resimler
beğenmene ço ksevindim ayşegülcüm
sen nasılsın melekelrin nasıllara.s.
CEREN KÜSTÜM HAN BEN
BANNE BENDE İSTİYOM mirmirmirmir
hemen bidenem ne demek
sen iste yeterki:1hug:

çok üzüldm ya şu anda nası lolduklarını çok iyi biliyorum
cerend eiki kez havale geçirmişti kızlar
inş çabuk toplar yavrum kendini:Saruboceq::çok üzgünüm:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…