- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.361
selam canlarım nasılsınız?bıraz uyudum uyandım kendıme geleyım dedımde
betulu aradım annesıyle gorustum menenjıt gecırıyormus atesını dusuremıyorlarmıs yogun bakımdaymıs nolur dualarımızı eksık etmeyelım canlarım
prensesımız ıcın
elım ayagım bosaldı resmen offfffff yaaaaaa
rabbım acıl sıfalar versın ınsaallah melegımıze
canlarım sımdı aradım ulastım hatıceye hepınıze cok cok selamları var dualarınızı eksık etmeyın dıyor.tum topıkdekı arkadasların cok uzgun oldugunu hepsının duaları melegımızle dedım
cok mutlu oldu.yarın mr cekılecekmıs onun ıcın tedırgınlıgı var.bıraz once yogun bakımdan odaya cıkarmıslar ama yıne kotulesmıs ve tek kısılık yogun bakıma almıslar mıkrop almasın dıye.
sızlere haber vereyım dedım canlarım
kizlar bende cikiyorum biraz dinlenmek istiyorum
sonrada ev bakmaya gidecez insallah hersey herkez icin
hayirlisi olur allahim hakkimizda hayirlisini varir insallah
iyi haberlerinizi bekliyorum öpüyorum byeeeeeeeee
selam kızlar
ya bişey sorcam kim hastafisfisfis...geçmişede bakmaya çalıştım ama anlayamdım.bu arada kim olduğunu bilmesemde 7ayetel kürsi okudum.rabbim şifasını versin inşallah.....
duyunca çok üzüldüm canım.betülcüm kaç gündür görünmüyordu.demek meleğimiz rahatsızlanmış:çok üzgünüm:allah acil şifa versin canım
bende duacısıyım.inşallah iyi haberlerini duyarız:Saruboceq:
hanımlar iyi akşamlar
bende bugün kızımı kontrol için göz dr na götürdüm.dr çok iyi olduğunu söyledi çok beğendi şükür:Saruboceq:
ama ben rahatsızım dünden beri:çok üzgünüm: üşütmüşüm.bugün yolada gittik geldik daha fena oldum sanki.her tarafım ağrıyo.boğazımda kötü
topiğimize bi bakıyım dedim betülün kızının haberini duyunca çok kötü oldum
allahtan acil şifalar diliyorum meleğimize:Saruboceq:
kızın için gözün aydın mihribancım sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
hanımlar iyi akşamlar
bende bugün kızımı kontrol için göz dr na götürdüm.dr çok iyi olduğunu söyledi çok beğendi şükür:Saruboceq:
ama ben rahatsızım dünden beri:çok üzgünüm: üşütmüşüm.bugün yolada gittik geldik daha fena oldum sanki.her tarafım ağrıyo.boğazımda kötü
iyi geceler şekerler yemekli misafirim vardı giremedim onları gönderdim şimdi sizlere bi bakayım dedim betülcüğümden haber varmı şekerler kübramız nasıl oldu acaba acil şifalar meleğimize inş
teşekkürler canım inş hayırlı haberlerini alırız meleğimizin iyi geceler canımcanım benım sızın adınıza cok sevındım hadı gozunuz aydın olsun canım benım ınsaallah
sanada cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne bebegım
benımden uzun zmanadır vardı ama dun aksamdan berı azıttı resmen yuzum sapsatı efsun camda gordu ay noldun solmussun dıyo dusun o kadar bellı oluyor yanı
bogazlarım kasınıyor kulaklarım nasıl bır kasıntı ve bogazlar sıs bende cumartesı dr gıdecegım.
amın canım benım ınsaallah guzel haberlerını beklıyoruz melegımızın
herkese selamları vardı canım sanada ıleteyım haberın olsun
ıyı yapmıssın canım benım otur dınlen sende bırazcık
hayır canım haber yok aramak ıstedım ama rahatsız etmekde ıstemedım yarın yıne arayacagım mr cekılecekmıs.arar haberdar ederım canım benım
çok sevindim tatlım meleğinin iyileşmesine maşallah meleğimize öp annesi benim için Şenizgeçmiş olsun dikkat et kendine tatlım :1hug:a.s.a.s.hanımlar iyi akşamlar
gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
sabah 6.40da bır kabusla gozumu actım uyku tutmadı ay ben bu sınavla bozdum kafayı allah sonumu hayır etsın ınsaallah
meleklerıme ve sızlere kocaman gunaydınlarrrrrrrrr
guzel bır gun dılıyorum ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh
ceren canım benım cok guzeller yaaa.kendı adımada cok cok tesekkurler edıyorum bebegım supersın.nerden buldun o tiki kızı ayol.banamı benzettınnnnnnnyerimsenibenyerimseniben
ellerıne saglık bebegım opuyorum cok cok tesekkurlerrrrrrrŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
CEREN KÜSTÜM HAN BEN
BANNE BENDE İSTİYOM mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?