Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ok bende cikayim hazirlikta yapacam ama melisyi alip geleyim önce sonrada hazirlik yapayim hadin bakalim kimler geliyo

tamam emiycim geliyoruz ama hayatım yapıcaklarını söyleme lütfen belinaycığımın canı isteyebilir.
bu arada rosemm sana afiyet bal şeker olsun canım.yarasın hayatım.şifa olsun sana.

abartma canım yeter bu kadarı zati çok kalabalık değiliz ben getirimm belinayıma sen üzülme ccanımm ebruuuu işleri bitir 3 e kadar emi tatlımmm benimkiler bitti bilemmmlülülülülülü

tamam emiycim geliyoruz ama hayatım yapıcaklarını söyleme lütfen belinaycığımın canı isteyebilir.
bu arada rosemm sana afiyet bal şeker olsun canım.yarasın hayatım.şifa olsun sana.

ok söledim ama silem ben hemen unuttum yaffffffff

ok belinay da dönüşte getiririz ,yeterli canım bence kilo alırız sonra mazallah uçağıda düşürürüz sonra:roflol:bir sürü şey yapma

ok belinay da dönüşte getiririz ,yeterli canım bence kilo alırız sonra mazallah uçağıda düşürürüz sonra:roflol:bir sürü şey yapma

ay aman allahim göstermesin bu aralar korkum var zaten ucak düstümü korkuyorum binmek istemiyorum ama mecburuz

sen merak etme hayatım ben bitirdim bile.hazırlanıyorum hayatım.

hadin gec kalmayin benim cikmam gerek melisayi alayim otobüsü kacirirsam yarim saat beklemem gerek görüsmek üzere öpüyorum sizi byeeeeeee

slm kızlar nasılsınız
cadıyı uyuttum hemen kalktı ya sbabah köründen beri ayakat
sizinkiler ne yapiyo ya bide bişey soracam sizlere benim kızım çok hirçin kızdğımız zaman kendını yerlere atıtyo ve avaz çiktği kadar bağrıyo
uyku deseniz oda yok

arkadaşlar betülcüğüme mesj yolladım sabah henüz cevep gelmedi çok merak ediyorum
inşalalh kızı iyiidr bu haberı ben dün öğrendim
allah şifa verir inşallah

iyiyyiz canım sen nasılsın
meleğin huy haline getirmiştir canım zamanla geçer
yaş dönemi inadıda olabilir allah kolaylık versin canım
benim küçükte öyleydi ben o öyle yapınca nekadar diretssede dediğini yapmazdım
o inat ben inat zamanla çözüldü biraz sabretmen gerekecek canım öğreniyor isteklerini öyle elde edmeyeceğini zamanlar kolay gelsin tatlım öp inatçı meleğide benim için annesiŞeniz

evet canım bende katılıyorum sana.kesinlikle dediğini yapma.istediği kadar ağlasın.bende benim kızla çok uğraştım ama ben kazandım.sen diren hayatım.biraz zor oluyor ama alışıyorlar.

cnm doğru söylüyorsun fakat biz kayın valıdemle altlı üstlü otruyoruz özelikle dedsine ikaz ettğim halde hiç duymuyo benı söylüyorum ben hayr dedğim zaman kmse karşmasın yok herkes kedi havasında hal böyle olunca kızımda şimaryo

inş iyidir canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm
canım ben avrupa yakasında oturuyorum.ama sen istedikten sonra görüşürüz tabi.sevinirim bende.:1hug:

cnm cocuk olunca zor olyo fakat ben arda türkiye hastanesine geliyorum belki o zana olur cnmŞeniz:teselli:

ha haaayyy ne kafa kızlarız yaa kaydirigubbakcemile2
anacığım ya biride noluyoo hoop ne gitmesi falan dese yokkkk herkes hemen kafa yaaakaydirigubbakcemile5
ayy bayılıyorum buraya hadi hoppaaaa neşelenelim kızlar kimse yokken acık ta dağıtalımmı heee:teytey::teytey::teytey:müzik varmı müzikkkkkk :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…