- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.301
ok gelin ama yazik ya belinaycima zaten hamile cani ceker napar neyse gelmesin o ben herseyden yollarim sizle ona olur demi
kizlar biseyden canin cekerse yemezsen biryeri eksilir diyolar dogrumu sizce
bekliyom kiskardaslarim benim cokacimcoook cokacimcoook elmali kurabiye kek börek(kiymali) baska neler istersiniz Şeniz Şeniz Şeniz
tamam emiycim geliyoruz ama hayatım yapıcaklarını söyleme lütfen belinaycığımın canı isteyebilir.
bu arada rosemm sana afiyet bal şeker olsun canım.yarasın hayatım.şifa olsun sana.
ok belinay da dönüşte getiririz ,yeterli canım bence kilo alırız sonra mazallah uçağıda düşürürüz sonra:roflol:bir sürü şey yapmaok gelin ama yazik ya belinaycima zaten hamile cani ceker napar neyse gelmesin o ben herseyden yollarim sizle ona olur demi
kizlar biseyden canin cekerse yemezsen biryeri eksilir diyolar dogrumu sizce
bekliyom kiskardaslarim benim cokacimcoook cokacimcoook elmali kurabiye kek börek(kiymali) baska neler istersiniz Şeniz Şeniz Şeniz
ok belinay da dönüşte getiririz ,yeterli canım bence kilo alırız sonra mazallah uçağıda düşürürüz sonra:roflol:bir sürü şey yapma
sen merak etme hayatım ben bitirdim bile.hazırlanıyorum hayatım.
kızlar bu bebeğimiz 5000 bebekten 47 sıraya kadar ielerledi sizde bir ıoy verirmisiniz bir tık kadar yakında sevgiler..
BIDIŞIM / selin kos - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
sen merak etme hayatım ben bitirdim bile.hazırlanıyorum hayatım.
iyiyyiz canım sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
cadıyı uyuttum hemen kalktı ya sbabah köründen beri ayakat
sizinkiler ne yapiyo ya bide bişey soracam sizlere benim kızım çok hirçin kızdğımız zaman kendını yerlere atıtyo ve avaz çiktği kadar bağrıyo
uyku deseniz oda yok
cnm istanbulun neresdıne otryosun ben anadolu yakasındayım
belkı yakınsak görüşürüz?
inş iyidir canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar betülcüğüme mesj yolladım sabah henüz cevep gelmedi çok merak ediyorum
inşalalh kızı iyiidr bu haberı ben dün öğrendim
allah şifa verir inşallah
iyiyyiz canım sen nasılsın
meleğin huy haline getirmiştir canım zamanla geçer
yaş dönemi inadıda olabilir allah kolaylık versin canım
benim küçükte öyleydi ben o öyle yapınca nekadar diretssede dediğini yapmazdım
o inat ben inat zamanla çözüldü biraz sabretmen gerekecek canım öğreniyor isteklerini öyle elde edmeyeceğini zamanlar kolay gelsin tatlım öp inatçı meleğide benim için annesiŞeniz
iyiyyiz canım sen nasılsın
meleğin huy haline getirmiştir canım zamanla geçer
yaş dönemi inadıda olabilir allah kolaylık versin canım
benim küçükte öyleydi ben o öyle yapınca nekadar diretssede dediğini yapmazdım
o inat ben inat zamanla çözüldü biraz sabretmen gerekecek canım öğreniyor isteklerini öyle elde edmeyeceğini zamanlar kolay gelsin tatlım öp inatçı meleğide benim için annesiŞeniz
inş iyidir canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ben avrupa yakasında oturuyorum.ama sen istedikten sonra görüşürüz tabi.sevinirim bende.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?