Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bend ekaçtım kızlar kızım durmuyo cnm hiç iş yapmak istemiyo bugün heryer darmadağinik offfffffffffff hergün aynı değişen bişey yok neyse öptüm sizleri

canım benim inşallah huy haline getirmez yas inat dönemi
Kolay gelsin Allah melegine rahat uykular versin öptüm:1hug:

Bende cocukları uyuttum biraz dinlenecemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aslında yakın değil hayatımda.doktorum orda olunca mecbur oraya gitmek zorunda kaldım hayatım.
bende beğeniyorum oranın doktorlarını.
kamilecim görüşürüz hayatım.anneciğine selam söyle canım.
hadi sende ağlatma meleğimizi hayatım.

dinlen hayatım dinlen.bende hem derslerime bakmaya çalışıyorum.hem işlerimi yapmaya çalışıyorum.hemde size takılıyorum işte.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

selamlar kızlar...frezyanın verdiği habere çok üzüldüm yaaa inşallah bir an önce iyileşir, kübrabetülcüme çok çok geçmiş olsun,bende kaç gündür neden girmiyo diye merak etmiştim...frezyacım görüşürsen bendende çok selam söylersin canım...

hayatım hoş geldinnnnn nasıl oldun geçtimi hastalığın ...değişiklik varmı konudaa çok merak ettik senii

:teselli:

hoşbulduk s1907cim ve rosemcim....iyi sayılırım,moralimde çok kötü değil takmamaya çalışıyorum,eşim biraz biraz konuşmaya başladı ama o konuda kesinlikle konuşmuyor,sanki hamile değilmiş gibiyim daha ben bile kabullenemedim neden bilmiyorum ama...

beklenmeyen bişey di hamileliğin ondandır canım birde üstüne kocanın durumu ve hastalığın çok normal duyguların nötürleşe bilir bile hiç bişey hissetmeyebilirsin bile bu seni korkutmasın üzmesin çok normal bak eşinin tutumu düzeliyor hadi acık daha sabır canımm

şimdi senin kafan karışıkda onun için kabullenmiyormuş gibi duruyorsun.
bir doktora git.bir gör bebişimizi bak nasıl iyi hissediksin kendini.bence eşinde anlamaya başladı hatasını.sakın taviz verme ama hayatım.

inşallah herşey biran önce düzelir,kafam allak bullak inanın...desteğiniz için tekrar teşekkürler,benim şimdi çıkmam gerekiyor pazara gidicem hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…