- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.401
kızlar kahvaltıyı hazırladım size bi bakayım dedim
Sıcak cay isteyen buyursun gelsincokacimcoook
lahanam bebeğim hewm sen kaybol ortadan hem bensiz gene nereye gidiyorsunuz de yok ya oturup senimi bekliycektik oh olsun sana..:roflol:QUOTE]
he anam beni beklicektiniz tabiki:dilcikar:
hem zati sizede oh olsun emiy size uykum var demiş ya :roflol: :roflol: :roflol:
günaydin herkezlere nasilsiniz bakalim melegimizden haber varmi arkadaslar okuyamadim gecmisi direk daldim konuya
görüyosun dimi bak bizi nehallere düşürdünn...:mymeka:
ne oldu ki kiz ne hallere düsürmüsüm sizi :1shok: :1shok:
ben onlara gülüyom ya onu deyo kaydirigubbakcemile3
günaydın canıma.s.Şeniz elimde olmayan sebelerden kayboluyorum tatlımgünaydın güzel hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
sevgiyle mutlulukla doyasıya yaşanacak güzel bir olsunn inşallah....
Allah birliğimizi daim etsin...
hastalarımıza booll bool şifalar nasip etsin başta minik kübramıza Allhım tez vakitte sağlığına kavuştursun
:Saruboceq:
minikim ve mihribancığımm noldu size aaa sıra sizdemi geçmiş olsun minikim boğazına limonla gargara yap çok iyi gelicektir hayatım..kaydirigubbakcemile3
lahanam bebeğim hewm sen kaybol ortadan hem bensiz gene nereye gidiyorsunuz de yok ya oturup senimi bekliycektik oh olsun sana..:roflol:
güzel zeynooooommmm ben Çanakkaleliyim bebemm düşünceli davranışına çook teşekkürler güzel bir şiirimizdir.Allah şehitlerimiz yüzü suyu hürmetine bu vatanımızı bize bağışlasın inşallahhh:Saruboceq:
kamileciğim selam hayatım çok kayboluyorsun ama sen bu ara aa olmuyoooo
frezya cığım evet banada geldi sorma ne günlere kaldıkk:1ninca:
arkadaşlar ŞÜKRÜMÜZÜ unutmayalaımAllahım bu günümüze ve bize verdiklerine şükürler olsunn:Saruboceq:
ben onlara gülüyom ya onu deyo kaydirigubbakcemile3
rosem aklıma gelmişken bir şey soracağım tatlım
bir oyun sitesinde de bu rumuzu kullanıyormusun tatlım
Hee bak bide ne hallere düşürmüşüm diyo lahanam bebeğim ya..
kız biz o kadar yolu gel bide ayıp oolmasın diye sarıyerden sarıyer böreği aldım dı ben sölemesi ayıp.. aabi baktım s1907 ebrum kapıda girömme girme dön demezmi ben kırıldım kardiş eve dönüyoz dedi mirmirmirmir
dedim noıldu hanımın uykusu varmış kapıyı açtı uykum var dedi bizde döndük dedi..
ee netcxez gittik yakın bir parka aldık kutu meyva suyu böreğimizi yedik iştee....ah bacım ahhhh bide sen gülme bariiiiii
eee kızlarrr bugün kimdeyiz bakalım bana gelin diyecektim ama nufusta işim nezaman biter bilmiyorum emiy nin durumuna düşmeyeyim sonra:))))
yok be tatlım ben öle oyun sitelerine girmem zaten anladığım kadarıyla tavla falan soruyosun bir tek okey bilirim ama onuda yazın açıklık yerlerde oynamayaı severim..ama kk nın oyun bölümüne 2 defa baktımm ve oynadım..farklı oyunlar vardı..hayırdır canım cığım..
bana buyurun hanımlar beklerim sizlere adananın en güzel yemeklerini yapam
gunaydınlarrrr herkese canlarım
bugun nasıl bır yorgun nasıl bır halsızım anlatamam gozlerım zaten kucuk ve cekıktı sımdı yok derecesınde kuculmusler yuzum sıs.mutasyona ugramıs gıbıyım:))
bogazlarımında hıc tadı yok yutkunamıyorum.kızlar saba 7.30da uyandılar ama ben kalkamadım elıfım sagolsun saat 10a kadar kardesını oynatmıs oyalamıs.daha sımdı uyandım kahvaltıdan once sızlere bır bakınayım dedım.
ceren canım benım sagolasın bebegım begenmemmı sekerımmmm ellerıne saglık
gulzeynom canım benım paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum sagolasın.
rosemm canım benım denedım dunden berı bıtkı cayları bal lımon denedım ama sanırım dr ve antıbıyotıklık bır durum.cok sagolasın canım.
gul canım benımde oyle yaa gece sacma sapan bolup porcuk uyudum aklımda sureklı bugun ınsaallah mr sonucları temız cıkar rahatlarız.arayacagım oglene dogru yıne.
canlarım unuttugum cevap veremedıgım olduysa nolur kusuruma bakmayın.kafamda okadar cok sey varkı beynen bedenen cok yoruldum.arkadasın tuttugu evı ılla boyatalım dedıler adam tuttular oda hafta sonuna yaparım demıs.tasınma ısı pazara kalacak.sımdıkı oturdugu evden 15ınde cıkması lazımdı ev sahıbıı aradım soyledım ıdare ederım dedı sagolsun ama eve kıracı bulamadım daha.adama mahcup olmak ıstemıyorum.annemler cocukları ozlemısler cumartesı oraya gıtmeyı dusunuyoruz drdan sonra.evde yemek yokk ne pısırecegım hıc fıkrım yokk.
off off hastayımya hepsı okadar gozumde buyuyorkı anlatamam.su ac karnımı doyurup geleyım belkı kendıme gelırım
gorusmek uzere canlarım kıb opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?