Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar kahvaltıyı hazırladım size bi bakayım dedim
Sıcak cay isteyen buyursun gelsincokacimcoook

ay biraz işlere ara verip çay içebilirim zeynocum
ellerine sağlık

nere kayboldunuz yaaaa ben gelince hep böyle yapiyonuz zati dünde gelmediniz kirildim hepicinize

Son düzenleme:
günaydın canıma.s.Şeniz elimde olmayan sebelerden kayboluyorum tatlım
dün annemle kızkardeşim geldiler haberim yoktu bana süpriz yaptılar yemeğide hep beraber yedik öyle olunca giremedim bugünde nüfusa gitmem lazım nufus cüzdanımda kimlik no su yok onu değiştireceğim ben yeni kimliklerin çıkması için bekliyordum değiştirmeyi oy kullanamayacakmışım onu duyunca vatandaşlık hakkımdan vazgeçmemeyim dedim onu halledeceğim bugün burası küçük yer olunca çok sürmez sanırım işim
emiy kız hani uçak yollayacaktım bekledim gelmedi
beni bıraktınız sanmıştım
meğer arkadaşlara uykum var demişsin aşkolsun şeker bize yapılır mı bu:1no2:
gül zeyno paylaşımın için teşekkürler tatlımmm şehidlerimizin ruhu şadolsun
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ahaaaaaaa anladimmmmm olayi yok ya uykumda geldi dedim
ask olsun size ne var ki denmezmi yine uykum var benim herzaman uykum var

ben onlara gülüyom ya onu deyo kaydirigubbakcemile3

Hee bak bide ne hallere düşürmüşüm diyo lahanam bebeğim ya..

kız biz o kadar yolu gel bide ayıp oolmasın diye sarıyerden sarıyer böreği aldım dı ben sölemesi ayıp.. aabi baktım s1907 ebrum kapıda girömme girme dön demezmi ben kırıldım kardiş eve dönüyoz dedi mirmirmirmir
dedim noıldu hanımın uykusu varmış kapıyı açtı uykum var dedi bizde döndük dedi..
ee netcxez gittik yakın bir parka aldık kutu meyva suyu böreğimizi yedik iştee....ah bacım ahhhh bide sen gülme bariiiiii

rosem aklıma gelmişken bir şey soracağım tatlım
bir oyun sitesinde de bu rumuzu kullanıyormusun tatlım

yok be tatlım ben öle oyun sitelerine girmem zaten anladığım kadarıyla tavla falan soruyosun bir tek okey bilirim ama onuda yazın açıklık yerlerde oynamayaı severim..ama kk nın oyun bölümüne 2 defa baktımm ve oynadım..farklı oyunlar vardı..hayırdır canım cığım..

eee kızlarrr bugün kimdeyiz bakalım bana gelin diyecektim ama nufusta işim nezaman biter bilmiyorum emiy nin durumuna düşmeyeyim sonra:))))

ah canım benim yaa kıyamam ben size a.s
tamam artık gülmiyeceğim

okey,101 filan oynuyorum canım geçengün
aynı senin nikinle bir arkadaşla 101 oynadım ondan sordum
oralarda güvenmediğim, bilmediklerimle konuşmuyorum da önce burada sorayım dedim sensen karşılaşınca slm veririm diye sormuştum ok tatlımkaydirigubbakcemile5

gunaydınlarrrr herkese canlarım
bugun nasıl bır yorgun nasıl bır halsızım anlatamam gozlerım zaten kucuk ve cekıktı sımdı yok derecesınde kuculmusler yuzum sıs.mutasyona ugramıs gıbıyım:))
bogazlarımında hıc tadı yok yutkunamıyorum.kızlar saba 7.30da uyandılar ama ben kalkamadım elıfım sagolsun saat 10a kadar kardesını oynatmıs oyalamıs.daha sımdı uyandım kahvaltıdan once sızlere bır bakınayım dedım.
ceren canım benım sagolasın bebegım begenmemmı sekerımmmm ellerıne saglık
gulzeynom canım benım paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum sagolasın.
rosemm canım benım denedım dunden berı bıtkı cayları bal lımon denedım ama sanırım dr ve antıbıyotıklık bır durum.cok sagolasın canım.
gul canım benımde oyle yaa gece sacma sapan bolup porcuk uyudum aklımda sureklı bugun ınsaallah mr sonucları temız cıkar rahatlarız.arayacagım oglene dogru yıne.
canlarım unuttugum cevap veremedıgım olduysa nolur kusuruma bakmayın.kafamda okadar cok sey varkı beynen bedenen cok yoruldum.arkadasın tuttugu evı ılla boyatalım dedıler adam tuttular oda hafta sonuna yaparım demıs.tasınma ısı pazara kalacak.sımdıkı oturdugu evden 15ınde cıkması lazımdı ev sahıbıı aradım soyledım ıdare ederım dedı sagolsun ama eve kıracı bulamadım daha.adama mahcup olmak ıstemıyorum.annemler cocukları ozlemısler cumartesı oraya gıtmeyı dusunuyoruz drdan sonra.evde yemek yokk ne pısırecegım hıc fıkrım yokk.
off off hastayımya hepsı okadar gozumde buyuyorkı anlatamam.su ac karnımı doyurup geleyım belkı kendıme gelırım
gorusmek uzere canlarım kıb opuyorum hepınızı

bana buyurun hanımlar beklerim sizlere adananın en güzel yemeklerini yapam

yok ananm yok sen hem yapar hem gülersin bize parktaki halmiz gelir gözünün önüne ahh ahhh
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mam ebru bi gelsin görecek o eımy:tomato: çok kırıldı çookkkkk ay kız söylemiyim dedim ama sanki gözünden yaş geldi yavrusumun...:1shok:

kamilem yok canım ben değilim sen gene temkinli ol hayatım kız kaçırırlar senii kuzummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
miniğim canımmm git bari doktoraa..uzamasın iş

canımcım geçmiş olsun aman dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…