Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:roflol: kız ne var bee hem yer hem güleriz :roflol:

geçmş olsun tatlım ya,
bak ya okadarda dedik dikkat et kendine diye
nekadarcık şeysinde heryere yeteceğim ayrıyetende kariyer de yapacağım diye tutturdun bak hasta oldun,önem ver biraz bak kendine sen aaaa olmaz ama
bozuşmayalım şimdi yatıp dinleniyorsun karnını doyurup
eniştem mülayim adamdır yemek yapmadın diye kızmaz bu halde yaptın diye kızar
yakın olsakda bi el atsakne iyi olurdu topikce demi arkadaşlarrr
acil şifalar tatlım :Saruboceq: allah kolaylık versin canım elimizden başka bir şey gelmiyor malesef:1no2:

rosem merak ettim kısgardaşım ya parkta size kimsecikjler sataşmadı demi
malum yani gurbet el dil bilmezsiniz yol bilmezsiniz allah korusun ya orada kötü yola düşseydiniz :roflol: kız parkta salıncağada bindinizmi :roflol: :roflol: :roflol:

gecmis olsun minigim dr git canim
ay dondum camasirlari bahceye serdim
resmen parmaklarim buztuttu hemen geldim eve
sobayi yaktim yakmicaktim göya ama dondum
bugün hava biraz günesli dedim camasirlar havalansin
biktim eve sermekten ya bir yaz gelsede
söyle sereserpe otursak yatsak offff offff

eee kızlarrr bugün kimdeyiz bakalım bana gelin diyecektim ama nufusta işim nezaman biter bilmiyorum emiy nin durumuna düşmeyeyim sonra:))))

ask olsun kiriyonuz beni haaaa ben cok cabuk küserim üstüme gelmeyin fazla
ben size ne dedim gelin hadin az kaldi dedim sonrada uykum geldi dedim gelmeyin demedim ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ay hakikaten ebru nerde kaldı çoktan gelmeliydi
zerende gelmedi bugün işleri yoğun galiba
canım benim çok üzüldü tabi:1hug:
dikkat ediyorum tatlım
her ihtimale karşı aşkım başımda bekliyor zaten her an tetikte:roflol::roflol::roflol:

ay tamam tatlım:1hug:takılıyoruz sana sevdiğimiz için için hemen alınmayerimseniben
birgün telefi edersin arkadaşım:1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: oh olsun size iste :roflol: :roflol:

Hİ Hİ Hİİİİİİİİİİİkız lahana senden de bişey kaçmıyo vallaaa kız ben bilmemmi yabancı dil aa aşk olsunheygidinin Alamanyasıonı 2 saatte keşfettik oda bizi kaşfetti canım tabiii salıncağa binmedik iç çamaşırımız gözükmesin deyiiii..:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

Kamilemmm kız senin gibin hatun beklenmezmi be gulümmmm-tatlicadiarzu-
eımyy kız yak sobanı geç karşısına ohh çıtır çıtırrrr sıcacıkkk...al eline kahvenide mis miss bak muhabbette bizden....

benim bile alamancam yok sen ne cabik ögrendin yalan atma giz
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab hemde bizim burda bine bilin salincagada siz o kiyafetlerle donmadinizmi disarda
gerci hava okadarda soguk degildi emme yinede ne bilem telledim haaaa :jeyyar: :jeyyar:

Minikcim gecmiş olsun canım:1hug:a.s.
Emiy burdada hava soguk sabah kar vardı azcık bende yazı özledim:1no2::1no2:
S1907 yi bende merak ettim zerende yok ikisi biryerlere mi gitti acep?:roflol::roflol:
Bugün lahanabebeke mi gidiyoruz bize ne pişirecen bacım ona göre gelelim?:roflol::roflol::roflol:

buraya ben diye kimse girmiyo ki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yanlis okumusun kiskardasim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hi hi hiiii sende yanlış okumuşsunnnnnnnn canım gülme hiç lahanam bebeğimeee ben değil
'bir ben' delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

burasida soguk ama dedim camasirlar tertemiz kokuyo disariya asildimi artik yeterrrrrrr dedim ciktim serdim insallah yagmusda yagmaz yok gibi görünüyo ama belli olmuyo buranin havasi
bu yil burasi cok iyi gecti acayip kar yagdi ben geldim geleli yagmiyodu ama son 20 yildir böyle yagmamis böyle kis olmamis almanyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…