- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.421
yok ananm yok sen hem yapar hem gülersin bize parktaki halmiz gelir gözünün önüne ahh ahhh
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mam ebru bi gelsin görecek o eımy:tomato: çok kırıldı çookkkkk ay kız söylemiyim dedim ama sanki gözünden yaş geldi yavrusumun...:1shok:
kamilem yok canım ben değilim sen gene temkinli ol hayatım kız kaçırırlar senii kuzummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
miniğim canımmm git bari doktoraa..uzamasın iş
gunaydınlarrrr herkese canlarım
bugun nasıl bır yorgun nasıl bır halsızım anlatamam gozlerım zaten kucuk ve cekıktı sımdı yok derecesınde kuculmusler yuzum sıs.mutasyona ugramıs gıbıyım:))
bogazlarımında hıc tadı yok yutkunamıyorum.kızlar saba 7.30da uyandılar ama ben kalkamadım elıfım sagolsun saat 10a kadar kardesını oynatmıs oyalamıs.daha sımdı uyandım kahvaltıdan once sızlere bır bakınayım dedım.
ceren canım benım sagolasın bebegım begenmemmı sekerımmmm ellerıne saglık
gulzeynom canım benım paylasımın ıcın cok tesekkurler edıyorum sagolasın.
rosemm canım benım denedım dunden berı bıtkı cayları bal lımon denedım ama sanırım dr ve antıbıyotıklık bır durum.cok sagolasın canım.
gul canım benımde oyle yaa gece sacma sapan bolup porcuk uyudum aklımda sureklı bugun ınsaallah mr sonucları temız cıkar rahatlarız.arayacagım oglene dogru yıne.
canlarım unuttugum cevap veremedıgım olduysa nolur kusuruma bakmayın.kafamda okadar cok sey varkı beynen bedenen cok yoruldum.arkadasın tuttugu evı ılla boyatalım dedıler adam tuttular oda hafta sonuna yaparım demıs.tasınma ısı pazara kalacak.sımdıkı oturdugu evden 15ınde cıkması lazımdı ev sahıbıı aradım soyledım ıdare ederım dedı sagolsun ama eve kıracı bulamadım daha.adama mahcup olmak ıstemıyorum.annemler cocukları ozlemısler cumartesı oraya gıtmeyı dusunuyoruz drdan sonra.evde yemek yokk ne pısırecegım hıc fıkrım yokk.
off off hastayımya hepsı okadar gozumde buyuyorkı anlatamam.su ac karnımı doyurup geleyım belkı kendıme gelırım
gorusmek uzere canlarım kıb opuyorum hepınızı
eee kızlarrr bugün kimdeyiz bakalım bana gelin diyecektim ama nufusta işim nezaman biter bilmiyorum emiy nin durumuna düşmeyeyim sonra:))))
ay hakikaten ebru nerde kaldı çoktan gelmeliydiyok ananm yok sen hem yapar hem gülersin bize parktaki halmiz gelir gözünün önüne ahh ahhh
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mam ebru bi gelsin görecek o eımy:tomato: çok kırıldı çookkkkk ay kız söylemiyim dedim ama sanki gözünden yaş geldi yavrusumun...:1shok:
kamilem yok canım ben değilim sen gene temkinli ol hayatım kız kaçırırlar senii kuzummmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
miniğim canımmm git bari doktoraa..uzamasın iş
ay tamam tatlım:1hug:takılıyoruz sana sevdiğimiz için için hemen alınmayerimsenibenask olsun kiriyonuz beni haaaa ben cok cabuk küserim üstüme gelmeyin fazla
ben size ne dedim gelin hadin az kaldi dedim sonrada uykum geldi dedim gelmeyin demedim ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ay tamam tatlım:1hug:takılıyoruz sana sevdiğimiz için için hemen alınmayerimseniben
birgün telefi edersin arkadaşım:1hug:
kizlar bugün S1907 yok nerelerde bu deli garuuuu
Hee bak bide ne hallere düşürmüşüm diyo lahanam bebeğim ya..
kız biz o kadar yolu gel bide ayıp oolmasın diye sarıyerden sarıyer böreği aldım dı ben sölemesi ayıp.. aabi baktım s1907 ebrum kapıda girömme girme dön demezmi ben kırıldım kardiş eve dönüyoz dedi mirmirmirmir
dedim noıldu hanımın uykusu varmış kapıyı açtı uykum var dedi bizde döndük dedi..
ee netcxez gittik yakın bir parka aldık kutu meyva suyu böreğimizi yedik iştee....ah bacım ahhhh bide sen gülme bariiiiii
konuyu toplam 3 kullanıcı okuyo
biri ben ,emiy,rosem
Hİ Hİ Hİİİİİİİİİİİkız lahana senden de bişey kaçmıyo vallaaa kız ben bilmemmi yabancı dil aa aşk olsunheygidinin Alamanyasıonı 2 saatte keşfettik oda bizi kaşfetti canım tabiii salıncağa binmedik iç çamaşırımız gözükmesin deyiiii..:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
Kamilemmm kız senin gibin hatun beklenmezmi be gulümmmm-tatlicadiarzu-
eımyy kız yak sobanı geç karşısına ohh çıtır çıtırrrr sıcacıkkk...al eline kahvenide mis miss bak muhabbette bizden....
he kıs zeroşta yok nerede kaldı bunlar acep :uhm:
buraya ben diye kimse girmiyo ki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yanlis okumusun kiskardasim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Minikcim gecmiş olsun canım:1hug:a.s.
Emiy burdada hava soguk sabah kar vardı azcık bende yazı özledim:1no2::1no2:
S1907 yi bende merak ettim zerende yok ikisi biryerlere mi gitti acep?:roflol::roflol:
Bugün lahanabebeke mi gidiyoruz bize ne pişirecen bacım ona göre gelelim?:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?