- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.441
hi hi hiiii sende yanlış okumuşsunnnnnnnn canım gülme hiç lahanam bebeğimeee ben değil
'bir ben' delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
konuyu toplam 5 kullanıcı okuyo
lahanabebek,emiy,gülzeyno,kamilce,rosem
düzelttim emiycim
hi hi hiiii sende yanlış okumuşsunnnnnnnn canım gülme hiç lahanam bebeğimeee ben değil
'bir ben' delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Minikcim gecmiş olsun canım:1hug:a.s.
Emiy burdada hava soguk sabah kar vardı azcık bende yazı özledim:1no2::1no2:
S1907 yi bende merak ettim zerende yok ikisi biryerlere mi gitti acep?:roflol::roflol:
Bugün lahanabebeke mi gidiyoruz bize ne pişirecen bacım ona göre gelelim?:roflol::roflol::roflol:
Hİ Hİ Hİİİİİİİİİİİkız lahana senden de bişey kaçmıyo vallaaa kız ben bilmemmi yabancı dil aa aşk olsunheygidinin Alamanyasıonı 2 saatte keşfettik oda bizi kaşfetti canım tabiii salıncağa binmedik iç çamaşırımız gözükmesin deyiiii..:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
QUOTE]
aferin size bende onun için sormuştum zati sallandık deseydiniz dövcektim zatiklava:
iç çamaşırlarınızın görünmesi ayıp olurdu yanem
Minikcim gecmiş olsun canım:1hug:a.s.
Emiy burdada hava soguk sabah kar vardı azcık bende yazı özledim:1no2::1no2:
S1907 yi bende merak ettim zerende yok ikisi biryerlere mi gitti acep?:roflol::roflol:
Bugün lahanabebeke mi gidiyoruz bize ne pişirecen bacım ona göre gelelim?:roflol::roflol::roflol:
ay şekercim ne istersen yaparım be
Hİ Hİ Hİİİİİİİİİİİkız lahana senden de bişey kaçmıyo vallaaa kız ben bilmemmi yabancı dil aa aşk olsunheygidinin Alamanyasıonı 2 saatte keşfettik oda bizi kaşfetti canım tabiii salıncağa binmedik iç çamaşırımız gözükmesin deyiiii..:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
QUOTE]
aferin size bende onun için sormuştum zati sallandık deseydiniz dövcektim zatiklava:
iç çamaşırlarınızın görünmesi ayıp olurdu yanem
neresi ayip olacak burdalar varya cibildak geziyolar :roflol: :roflol:
kiz lahana bebek adananin neresindensin gecende sordum demedin bisey
nezaman sordun kısgardaşım yav ben hatırlamıyom:uhm:
ben karşıyakadayım canımcım
adanayı bilonmu ki soryon
canlarım sagolun tesekkur edıyorum karnımı doyurdum kafam calısmaya basladı tarhan corbası kıymalı makarna salata tursu menumde belırlendı
hatıceyı aradım drlar daha ıyı durumu demıs yınede yogun bakımda tutalım demısler.menenjıt tedavısıne baslanmıs.gece 3.30da mr cekılecekmıs hepınıze cok cok selamları var allah razı olsun dılıyor.herkese cok tesekkur edıyor dualarınızı eksık etmeyın dedı
benımde bıraz ıcım rahatladı ınsaallah gece mrdan ıyı sonuc alıncada melegımız daha ıyı olacak ınsaallah
hemen sızlere haber vereyım dedım
kiz bilmiyorumda yinede topram sayilirsin
cünki ben osmaniyeliyim kiskardasim anladinmi lülülülülülü
kizlar hic sormuyonuz a ev isini naptiniz diye ben anlatam size
eve bakmaya gittik ama ev sahibi gelmemisti esim aradi adami
karisi acti bütüngün aramislar bizi tl mesgul oldugu icin haber verememisler
ben konusuyorum tr yle bedava bizim konusmalarimiz
ben kapatincada kaynanamlar basliyolar yani dün bütüngün tl mesgulmus
esimde demediki bana tl az kullan adam arayacak diye neyse persembeye randevu verdilerde ozaman birdaha gidecez kizlar kadinin bebegi hastaymis engelli yani üzüldüm ya onun icin tasiniyolarmis :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canlarım sagolun tesekkur edıyorum karnımı doyurdum kafam calısmaya basladı tarhan corbası kıymalı makarna salata tursu menumde belırlendı
hatıceyı aradım drlar daha ıyı durumu demıs yınede yogun bakımda tutalım demısler.menenjıt tedavısıne baslanmıs.gece 3.30da mr cekılecekmıs hepınıze cok cok selamları var allah razı olsun dılıyor.herkese cok tesekkur edıyor dualarınızı eksık etmeyın dedı
benımde bıraz ıcım rahatladı ınsaallah gece mrdan ıyı sonuc alıncada melegımız daha ıyı olacak ınsaallah
hemen sızlere haber vereyım dedım
belesı bulunca cücüğüne kadar kullanın bakalım.benımde cepte hafta ıcı ve hafta sonu bırer gun beles gunum var tel kulagımdan dusmuyor.esımde dalga gecıyor beles dıye beynını pısırıyon dıye:roflol::roflol::roflol:
hayırlısı canım benım ınsaallah hakkınızda guzelse olsun canım benım
aılenınde allah yardımcısı olsun ınsaallah cok zor yaaa off off rabbım herseyden once saglık versın gerısı bos valla
saglık oldukdan sonra calısılır hallolur hepsı
canlarım kıs gardaşım aradı hava çok güzel gezelimmi dedi bende tami kaçırırmıyım hiç hemen kabul ettim
yanem annıcağınız ben kaçar hepünüzü öpüyom canlarım Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
merhaba bacularım nasılsınız ben anca işten fırsat buldum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?