Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

konuyu toplam 5 kullanıcı okuyo
lahanabebek,emiy,gülzeyno,kamilce,rosem

düzelttim emiycim

hi hi hiiii sende yanlış okumuşsunnnnnnnn canım gülme hiç lahanam bebeğimeee ben değil
'bir ben' delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bebislerim öylesine dedim yaf laf olsun diye anladiniz siz onu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ay şekercim ne istersen yaparım be

ah hayatım ahhhh sus yaramı deşme sen dün olanları biliyormusun zeynom bak lahanam sana anlatsın lütfen ama söle gülmesin haaa
kederimden anlatamıyacam bennnnnnn
(şu raporu tamamlıyım kovulcam şimdi)

LAHANAM KAMİLEM anlatın kızlarrrr dün başımıza gelenlerii

kizlar hic sormuyonuz a ev isini naptiniz diye ben anlatam size
eve bakmaya gittik ama ev sahibi gelmemisti esim aradi adami
karisi acti bütüngün aramislar bizi tl mesgul oldugu icin haber verememisler
ben konusuyorum tr yle bedava bizim konusmalarimiz
ben kapatincada kaynanamlar basliyolar yani dün bütüngün tl mesgulmus
esimde demediki bana tl az kullan adam arayacak diye neyse persembeye randevu verdilerde ozaman birdaha gidecez kizlar kadinin bebegi hastaymis engelli yani üzüldüm ya onun icin tasiniyolarmis :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canlarım sagolun tesekkur edıyorum karnımı doyurdum kafam calısmaya basladı tarhan corbası kıymalı makarna salata tursu menumde belırlendı
hatıceyı aradım drlar daha ıyı durumu demıs yınede yogun bakımda tutalım demısler.menenjıt tedavısıne baslanmıs.gece 3.30da mr cekılecekmıs hepınıze cok cok selamları var allah razı olsun dılıyor.herkese cok tesekkur edıyor dualarınızı eksık etmeyın dedı
benımde bıraz ıcım rahatladı ınsaallah gece mrdan ıyı sonuc alıncada melegımız daha ıyı olacak ınsaallah
hemen sızlere haber vereyım dedım

cok iyi ettin canim sevindim iyi olmasina allahim yardimcisi olsun insallah :Saruboceq: :Saruboceq:

belesı bulunca cücüğüne kadar kullanın bakalım.benımde cepte hafta ıcı ve hafta sonu bırer gun beles gunum var tel kulagımdan dusmuyor.esımde dalga gecıyor beles dıye beynını pısırıyon dıye:roflol::roflol::roflol:
hayırlısı canım benım ınsaallah hakkınızda guzelse olsun canım benım
aılenınde allah yardımcısı olsun ınsaallah cok zor yaaa off off rabbım herseyden once saglık versın gerısı bos valla
saglık oldukdan sonra calısılır hallolur hepsı

AYY MİNİĞİMMMM ne kadar sevindim anlatamam tatlım yaaa.....oohhh ohh maşallahhhh Allahım dualarımızı kabul et meleğimizi bizlere bağışla verdiğin iyilik için sana sonsuz şükürler olsun yarabbimmmm hadi kızlar gene 7 tane ayetel kürsii okuyalımmm belki şifada katkımız olmuştur bilememyiz birimizin ki kabul olsa meleğimiz düzelir hadi canlarımm bol şükür..

canlarım kıs gardaşım aradı hava çok güzel gezelimmi dedi bende tami kaçırırmıyım hiç hemen kabul ettim
yanem annıcağınız ben kaçar hepünüzü öpüyom canlarım Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz

evet canim önce saglik gerisi önemli degil
haaaa bu arada kiz zaten kapanmasi yakin tl biz yeni hat aldik
onda sadece almanya ici tl ve internet sinirsiz kapanmadan kurtlarimizi dökelim demi ama
yakin bizimkinin baglanmasi bugün yarin gelip tl baglarlar yani internetsiz kalmicam tryi artik ayda yilda bir aricam istemedim sinirsiz olmasini zaten bu sirkette öyle secenek yokmus iyide oldu zirt pirt aramam artikin

hadi gez bakalim kis gardasim benim icinde gez adananin sicak havasinda Şeniz Şeniz

oda gelmis sonunda nerde kaldin kiz yol uzunmu sürdü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…