Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim kızlar ama gene çıkıcam.belki sonra açarım ama şimdi çıkmam lazım.
öpüyorum hepinizi.
meleğimize çok sevindim.dualarımıza devam arkadaşlar.
görüşürüz sonra.

napıyorsunuz şekerler bakayım
minikcim sağol tatlım haber vrdeiğin için iyiye gitmesine çok sevindim kübramızın
rabbim çevizmez çok şükür ona açılanellrin isteklerine çok hamdolsun rabbime bizi duyduğu için
kızlar lahanabebekte gezmeye gidiyormuş hemm gelin dedi şimdide gezmeye gidiyorum diyor ne iş anlamadım((((
1907 hg canım kolay gelsin tatlım
benmkiler yemeğe gelmek üzereler görüşmek üzere

Merhaba siz baya muhabbeti koyulaştırmıssınız aslında ben çok yeni sayılmam sizi devamlı takip ediyorum ama sizin hızınıza yetişemiyorum arada laf atıyorum katılmaya çalışıyorum muhabbetinize ama ucunu gene kaçırıyorum. Maşallah siz baya hızlısınız özeniyorum size nasıl yetiştiriyorsunuz herşeyi hem bebekler, ev işleri artı bide misafirler ... buraya yazmaktanda geri kalmıyorsunuz bir bakıyorum benim mesajımın üstüne 50 sayfa birden geçmiş. Öyle oluncada bazen hepsini okuyamıyorum tabi sizde tanıyamıyorsunuz bir katılamdım tam olarak hala...

olsun kiz sen gel katil bize o avatarinda ayni benim kizimin kücüklük fotosunu hatirlatti öyle kiyafeti vardi prensesimin

kizlar yeni nickim nasil olmus

ne o sen nick değiştin diye seni affettikmi sandınn oo güzelimm geç bunları bakemmmmm..:mymeka:
biz o parkta ne çektiğimizi birbiz biliriz elin Almanları az askıntı olmadı bizim gibin güzel gacilere
kaydirigubbakcemile

zerenim ayşegülümm naber tatlışımmmmmŞeniz

sanessnnniiiii selammmm hggg aa yok öle bi yazıp kaçmak gel gir araya hoopp diye valla ben öle yaptım şeker:1hug:a.s.a.s.

:) Teşekkür ederim saolun artık öle yapıcam araya yazıp dalıcam direk ama diyorum ya yetişemiyorum yetişemeyince de fransız kalıyorum dalamıyorum :)

emiycim isim değişmiş hoşgeldin nunukanne:)))
sanesni hoş geldin canım nasılsın

Teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…