Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...minik kuşum geçmiş olsun canım,kübranın biraz daha iyi olmasına sevindim inş.kısa sürede tamamen iyileşir...emiycim pardon nunuk anne yeni nickin hayırlı olsun canım...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: unutursun sandimda olmadimi kiz gel kahve yapayimda affettireyim kendimi a.s. a.s.

emiycim isim değişmiş hoşgeldin nunukanne:)))
sanesni hoş geldin canım nasılsın

hosbuldum canim a.s. a.s. a.s. a.s.

valla sekerım coluk cocuk ınsanı oyle bır hale sokuyorkı ıster ıstemez hızına yetısmek ıcın motor takmıs gıbı yasamayı ogrenıyorsun.
arada bende kacırıyorum yogunluktan olayları ama yınede bagımlılık yaptıgı ıcın ıkı arada derede fırsat bulup pcye bakınıyorum
ok sımdı tanıdım sekerrr bundan sonra unutmammm:)))

bir bilsem melisa bana sürekli nunuk anne diyodu benimde hosuma gidiyodu yaptim

ay ılahıı senı kıs belkı sana kufredıyooo
bılmedıgın her ısmı ne koyuyon deluuuuuu:roflol::roflol::roflol:
arattım merak ettım nunuk degılde nünük var oda hıc hos bır anlam degıl haberın olsunnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz nünük ne demekki merak etim simdi
aaa yokkiz bu bebekliginden beri bana nunuk anne nunugum diyo
esime sordum almancami diye yok dedi nunugun anlamina bende baktim bulamadim
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sekerler yemegı yaptık bulasıkları ve camasırları yerlestırdım kızlar yattılar arkadasım aradı 3 gıbı gelecekmıs halıları sılecegız pazar gununede araba ayarlamıslar tasınıyor.bende hazır fırsat bulmusken arkadasım gelene kadar bıraz derslere bakınayım.
ıyı sohbetler dılıyorum canlarım sızlere
gecmıs olsun dıleklerınde bulunan herkeslere cok cok tesekkurler edıyorum.kahvaltıdan sonra ıhlamur ıctım sımdıde kendıme bır kusburnu cayı yaptım ders yaparken ıcecegım.daha ıyı gıbıyım sabah kalktıgımda kotu hıssedıyorum yorgunluk ve halsızlık bırde hastalık ondan sanırım sımdı daha ıyıyım ama ıhmal etmeden cumartesı dr gıdecegım vıtamın falan alayım dıyorum
sımdılık gorusmek uzere hepınıze guzel bır gun dılıyorum opuyorum meleklerımı ve sızlerı sekerlerrrrrrrrr

valla nunuk nünük dıye cıkıyor salyangoz sumuklu bocek
senı bocek gıllerden senııııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
cocugun aklına uyar ısımmı degıstırırsın al sana ısımmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

deme kiz öyle aaaaaaaa
nunuk un anlami yokkkkkkkkkkkk

deme kiz öyle aaaaaaaa
nunuk un anlami yokkkkkkkkkkkk

anlamsız karuuuuu senıııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:
saka dıyorum sekerım yaa gule gule kullan bebegım guzel olmus bosver sen benı
takılıyorum sadece hadı ben kacar seker accık calısam kıb opuldunuzzzzz hepınız yafrularrrrrrrrrrrrrr
sıze doyum olmaz ama

hadi hadi git sen cok konustun :roflol: :roflol:

tünaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
kaç günden beri tembelliğim üstümde
nunukum nickin hayırlı olsun şirin olmuş.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
birazdan sezenin sbs parasını yatırmaya çıkacağım
görüşmek üzere kendinize iyi bakın
ama gitmeden önce bir betülü arayacağım
inşallah güzel haberleri vardır öpüyorum:)))))))))

tünaydın canımŞeniz
betülle konuşunca bizede haber ver olurmu tatlım inş daha iyidir meleğimiz:Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin güle güle........ bende bugün yatırdım nufüs kağıdıyla yatıyo biliyorsun dur da ben gene hatırlatim dedimm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…