Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canim cokkkk gecmis olsun kiz bana gülersen öyle olur :jeyyar: :jeyyar: dermisim
kiz ne ahi aaaa ask olsun ama yinede benle cok ugrasma yerimseniben yerimseniben ok bak ne olur ne olmaz
canim dikkat et kendine insallah diger testlerdende bisey cikmaz

öğretmenim evlenmeden önce nerdeydin pekii neresindesin antalyanın meleğimizin adı ne birde tatlım

kız lahana görüşemiyoruz balım nasılsın

kso nebr tatlımmm yokmu bi öpücük bakemmm....

tamam şimdilik uğraşmam kaydirigubbakcemile3

a.s.buda sana rosem

ayy kıyamam ben kaprisli böcüğümeee ayy arım balım peteğimee ayy minik kediciğimeee

kızlarrrrrrrr hepiniz zerenim ayşegülümee yani kso maa birer öücük atın bakimmmm çabbbukkkkkkklava:klava:klava:klava:

sende sanesssiiiiiiii hemen hadii bakemmmmmmmm

hııı şefiniz kızdıı çabbukkkk

zeroşum namı diyer kso Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

ben kizima melisama böyle dedimmi oda seviyom ben seni diyo yok sevmiyon dedimmi basliyo aglamaya benim ayagim agriyo diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bana kizmasa ayagi hic agrimiyo onuda cikis yolu olarak görüyo ama nasil döküyo gözünden prensesim

ask olsun tatlim bana yokmu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hep beni unutuyonuz hepiniz beni sevmiyonuz senağlama senağlama

ayyy kıskanç karıuuuuuu delüüüüüüüüal sanaŞeniz al al al ŞenizŞenizŞeniz
ohhh okocaman kocaman sıka sıkaa ohhhhŞenizŞenizŞeniz

oy oy oy ben kıyamam sana canım benim ben seni çoooooooooooooooook seviyorum:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ah canim benimmmm yalan atmiyon demi birazdan yine satasma yok ama :lepi: :lepi: sözmü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

minik dayanamiyo geliyo isim var diyo kizlar bende isimi yapayim su cayimda bitsinde
melisayi babasi alacak rahatim her cuma iyi oluyo eve gel esortmanimi giyiyorum hemen
is güc pc iyi oluyo ya hep babasi götürüp getirse yada ehliyetim olsa ahhhhh ahhhh nerde o günler

nerdesiniz yafffff haydin kalkacam haaaaa
kizlar bir baslik gördüm yok efendim sanal ask baskaymis
sinir oldum ya bu insanlar nere gidiyo böyle
tanisiyolar sonrada yok efnedim beni kandirdi aldatti diye dövünüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…