- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.981
günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2
herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışanlara kolaylıklar dilerim hayden iyisiniz yarın tatil yerimseniben
ev hanımları bizlerede bol keyifli bir gün dilerim a.s
ve tabi hepimiz için öncelikle sağlıklı bir gün olsun
kızlar bilyonuzmu ben dün nalları dikiyodum valla az kalsın gidiyodum kaydirigubbakcemile3
ya ben evet ben günaydınımı yazdım kıza kahvaltı vereyim diye mutfaga gittim tabi uğraştım yemedi sinirlendim bişey yapmadan geldim ama gene bir dünya yazmışsınız ya off hızınıza yetişmek imkansız yani :) Kendimi şöyle kısaca tanıtayım 11,5 aylık cimcime bir kızım var, öğretmenlik yapıyordum kzım doğduğundan beri ev hanımı oldum, Antalyada yaşıyorum (evlendim geldim eşim buralı) mutluyum, huzurluyum :) işte böyle yeterlimi...
kız lahana görüşemiyoruz balım nasılsın
canim cokkkk gecmis olsun kiz bana gülersen öyle olur :jeyyar: :jeyyar: dermisim
kiz ne ahi aaaa ask olsun ama yinede benle cok ugrasma yerimseniben yerimseniben ok bak ne olur ne olmaz
canim dikkat et kendine insallah diger testlerdende bisey cikmaz
kıs nunuk nirelerdesin çık bakem ortaya
burdayim kiz msn yle ugrasiyom sabahtir beri
a.s.buda sana rosem
a.s.buda sana rosem
ayy kıyamam ben kaprisli böcüğümeee ayy arım balım peteğimee ayy minik kediciğimeee
kızlarrrrrrrr hepiniz zerenim ayşegülümee yani kso maa birer öücük atın bakimmmm çabbbukkkkkkklava: klava: klava: klava:
sende sanesssiiiiiiii hemen hadii bakemmmmmmmm
hııı şefiniz kızdıı çabbukkkk
a.s.buda sana rosem
ask olsun tatlim bana yokmu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hep beni unutuyonuz hepiniz beni sevmiyonuz senağlama senağlama
ask olsun tatlim bana yokmu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hep beni unutuyonuz hepiniz beni sevmiyonuz senağlama senağlama
oy oy oy ben kıyamam sana canım benim ben seni çoooooooooooooooook seviyorum:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
ayyy kıskanç karıuuuuuu delüüüüüüüüal sanaŞeniz al al al ŞenizŞenizŞeniz
ohhh okocaman kocaman sıka sıkaa ohhhhŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?