Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

konuyu toplam 5 kullanici okuyo kizlar bu misafir kimmmmmmm yaa
nunukAnne, frezya, minik kuslarim+ rosemm

cnm allah razı olsun çok sevindim
çok şükür iyi olmuş yavrum aklım hep onlardaydı çok sağol cnm
allah bidaha göstermesin dua larınız için allah razı olsun hepinizden
hepinizi öpyorum

sorma be gülüm benimde aklım oradayadı ayy ne büyük üzüntü Allahım bişir daha göstermesin..
verdiği sağlık içinde sonsuz şükürler olsunnn..

ee şimdi bu kamilece hatunuuu neden böle gizli ajan gibi bi yerlerer gitti heee ebru frezyaa nuku niki sizce hee sizceee:uhm:

kızlar bende çikiyorum kızımı uyutmam lazım
hepünüzü çok öpyorum bakalım bi daha ne zaman girerim bu işle ve çocuklarla
neyse inşallah girerim kuzular kendinize iyi bakın

günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2

herkesin cuması mübarek olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çalışanlara kolaylıklar dilerim hayden iyisiniz yarın tatil yerimseniben

ev hanımları bizlerede bol keyifli bir gün dilerim a.s

ve tabi hepimiz için öncelikle sağlıklı bir gün olsun
kızlar bilyonuzmu ben dün nalları dikiyodum valla az kalsın gidiyodum kaydirigubbakcemile3

gelir cnm merak etme kamilecim bizi birakmaz demi hanımlarkaydirigubbakcemile

günaydın cnm ya ne oldu allah korusun

niye tinkimi ne yazmışta eşi okumuş vede buradan ayrılmasını istemiş :uhm:

konuyu toplam 5 kullanici okuyo kizlar bu misafir kimmmmmmm yaa
nunukAnne, frezya, minik kuslarim+ rosemm

kızım dünden beri taktın misafire sananeee sananneeeee tanrı misafiri iştee hoş geldin misafirrrrrrrrrrrrrrr.....hihoyyythihoyyyt
ya ferzyyaaa ben çok takıldım o konuya ne demek tartışmak yaa ne vra ki burada aa bek gene sinirlendimmmklava:
görüsürüz minigim byeeee
kizlar offffff msn yeni sürümü cikmis yükleyim dedim daha önce yükledigimmis
geri sildim yklüyorum onla ugrasiyorum eskisi daha iyi bu yeni hosuma gitmedi

nunukkk bende yüklemek istemiyorum ben memnunum msn imden ama hep de geliyoo geçmişe git bebem uğraşmaaa

günaydın cnm ya ne oldu allah korusun

şimdi ben dün kk nın karşısındayken kötü oldum birdem nolduğunu anlamadım beynim zonklamaya başladı:bbo: şiddetli bir ağrı kendimi nasıl yatağa attımı bilmiyom dengemi kaybettim önümü görmez oldum eşimin telefonunu aramak için aldım tlf nu aramaya bastım ama gerisini hatırlamıyom eşim sesim çıkmayınca hemencecik eve gelmiş beni hastaneye götürdüler ömrü hayatımda ilk kez tansiyonum yükseldi tamda 20 ye yükselmiş ya dr iyiki hemen getirdiniz dedi allah korusun dahada kötü şeyler ola bilirmiş

ya ben evet ben günaydınımı yazdım kıza kahvaltı vereyim diye mutfaga gittim tabi uğraştım yemedi sinirlendim bişey yapmadan geldim ama gene bir dünya yazmışsınız ya off hızınıza yetişmek imkansız yani :) Kendimi şöyle kısaca tanıtayım 11,5 aylık cimcime bir kızım var, öğretmenlik yapıyordum kzım doğduğundan beri ev hanımı oldum, Antalyada yaşıyorum (evlendim geldim eşim buralı) mutluyum, huzurluyum :) işte böyle yeterlimi...

cnmçok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah korumuş kendini fazla yorma cnmya dikkat et kuşum allah bidaha göstermesin cnm bu tansıyon ileti annamdede var oda yükselince çok kötü oluyo bir iki kez yükselmiş burnundan kan gelince kurtulmuş cnm tekrar çok geçmiş olsun

çoook geçmiş olsun canımm benimm..evet ya dün öle birden ben kötüyüm dedin gittin aman hemen doktora git sakın üzerine oturmasın nedenlerini araştırın çok tehlikeli bi hastalık ooo canımm tekrar geçmişler olsun...

allah mutluluğunu daim etsin şekercim a.s

canım benim çok teşekkür ederim :1hug:

kız lahana görüşemiyoruz balım nasılsın

iyi sayılırım başımın ağrısı dışında sen nasılsın zeroş bebiş nasıl

teşekkürler canım doktor sıkıntıdan yükselmiş olabileceğini söledi
ama tabi yinede birsürü tahlil yapıldı çıkanlarda bir sorun yok bazıları pazartesi çıkcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…