Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

burdada dün geceden beri çok şiddetli yağmur var miniğim
benim evde karanlık şimdi canım.bende pc başındayım sizlerleyimkaydirigubbakcemile2
bende valla ne yapsam dıye dusunuyordum kızlar makarna ıstemıslerdı sabah oglene yaparmısn dıye
mantar vardı onu makarna uzerıne sote yapmak ıcın pısırdım makarna ve mantar var yanınada bol salata yeter

oh oh afiyet olsun size canım
insanın yemeği hazır olunca nasıl rahat oluyo demikaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun canım
sende evine gidince keyif yaparsın.zaten mesainin bitmesine fazla bişey kalmadıyerimseniben

ah rosemm ya evet bak hepsi işlerini bitirmiş keyif yapıyor.ben bu hafta evde olmadığım için işde yapmadım.yemeğimde yok.offfffffffffffff be -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

allah yardımcın olsun bebegım yaa valla ısın zor
rabbım yardımcınız olsun ıs ev coluk cocuk off off
ama bende aylarıdır yogunum aklım arkadasta ama kızlar uyuyor uyansada ayak bagı oluyorlar dıye aksamı bekleyıp gıdecegım
dundende o kadar yorgunumkı bedenımı dınlendırmek ıcın uzandım muzık dınlıyorumd
ders yapacak dermanım yok vallahı

valla sekerım yagsın yaa yazın sonra perısan oluyoruz sıcaklarda
evet cok sukur hallettım yemek derdınıde
kızlar uyansınlar yıyelım dıye beklıyorum 2 3 saat onlarız ıssız gucsuz vakıt gecırmek bıle ıyı gelıyor

ah rosemm ya evet bak hepsi işlerini bitirmiş keyif yapıyor.ben bu hafta evde olmadığım için işde yapmadım.yemeğimde yok.offfffffffffffff be -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ay canım benım kıyamam sanaaaa
geleyım bebegım yaa yardıma
a.sa.sa.s

allah yardımcın olsun canım
sende evine gidince keyif yaparsın.zaten mesainin bitmesine fazla bişey kalmadıyerimseniben

ah be gülüm
nerdeee eve gidince bide orda çalışıyoruz.yarının yemeğini yapmak lazım dün bir sürü çamaşır yıkandı onlar kalkacak falan falannn kız ilgi ister...ee gece kahveye gitmek gerekir..2 laf edecem açılacam yani sizin gün içinde yaptığınızı biz geceye sığdırmak zorundayızz bidesenağlama

ebrummmm gel bebem ben dün yaptım yer içer yatmaya gidersiniz kuşummmmm....ama tatlı getir gelirken ..emi bebem
:1hug:

kımsecıkler kalması sanırım bende kacıyorum sekerler
kıb opuyorum herkesı gorusmek uzere canlarım
kızlarım uyanır az sonra sofrayı hazırlayım
aksama gıremezsem opuyorum hepınızı sekerler
meleklerıme ve kendnıze ıyı bakın opuldunuzzzzzzzzzz

davidof canım geçmiş olsun
bize dr efe küçükken yasaklamıştı
en çok yürüteçte olduğu zaman zarar gördüğünü söyledi
biz koymadık açıkçası boynu bile kırılabilirmiş allah korusun
benden söylemesi tekrar geçmiş olsun (((((((((

kolay gelsin sana canım.çalışan kadın olmak zora.s
bazen meslek sahibi olmadığıma üzülüyorum bazende hem ev hem iş hem çocuk çok zor olurdu diyorum.
yinede allah sağlık versin hepimize canım.gerisi kolay hepsinin üstesinden geliriz:teytey::teytey:

hanımlar bende çıkıyorum artık
acıktım ben kızlarda acıkmıştırcokacimcoook
yine gelirim öpüldünüz canlarıma.s.a.s.

iyi aksamlar herkez yemek molasinda galiba biz karnimizi doyurduk geldim
biraz uzanacam cokkkk yoruldum yaaaa naptiniz ben yokken bakalim

ohhh keyf bizde hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:

sagol canim benim sizede afiyet olsun a.s. a.s.

neyse bende cikiyorum biraz uzanayim kizim calillou izliyo o izlerken bende biraz uzanayim yoksa rahat vermiyo hicbisey yapmasa gelip yanima oturuyo yada yatiyo rahat vermiyo hepinize iyi aksamlar görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar kızlar...bugün evde yoktum arkadaşa gitmiştim,eve geldim yemek hazırlayıp yedik,kızımın derslerini yaptık şimdi girebildim,kimseler kalmamış:1no2:kübranın iyi olduğuna çok sevindim,inşallah perşembe günü aramızda olur...bütün hastalarımıza acil şifalar...

iyi akşamlarr şekerler
misafirim vardı giremedim
nasılsınız rüyacım hoşgeldin tatlım
belinaycım nasılsın canım

sanada iyi akşamlar kamilececim,iyiyim canım sen nasılsın?bu arada avatarın sardunyadan değil mi çok güzelmiş çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…