- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.421
burdada dün geceden beri çok şiddetli yağmur var miniğimkızlar nasıl bır yagmur basladı anlatamam ev zıfırı karanlık oldu kızlarda uyuyor bende kulagıma taktım muzıgımı ohhh keyıf yapıyorum pcmıde kanepeye aldım kucagıma
nunuk bebegım kolay gelsın seker sanada ellerıne saglık sımdıden yafrummmmmmmmmm
bende valla ne yapsam dıye dusunuyordum kızlar makarna ıstemıslerdı sabah oglene yaparmısn dıye
mantar vardı onu makarna uzerıne sote yapmak ıcın pısırdım makarna ve mantar var yanınada bol salata yeter
ya hayatım kıskanmıyorum Allah daha çok etsin ama
benim ayaklarım şiştiiiiiiiiiiiiiiiii
kafam şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kasam açık veriyooooo
kaç kişinin hatasını düzeltmek zorundayımmmmmmmmmmmm
oyyyyyy offfffffffffff amnnnnnnnnnnn her ne varsa hepsiiiiiiiiii
sizdeki keyfe bak yaaaaaaaaaaaayemeklerde yapılmışşşşşş ohh sohbette hanımlarkötükedihüsokötükedihüso
kasam açık veriyooooo
sizdeki keyfe bak yaaaaaaaaaaaayemeklerde yapılmışşşşşş ohh sohbette hanımlarkötükedihüsokötükedihüso
burdada dün geceden beri çok şiddetli yağmur var miniğim
benim evde karanlık şimdi canım.bende pc başındayım sizlerleyimkaydirigubbakcemile2
oh oh afiyet olsun size canım
insanın yemeği hazır olunca nasıl rahat oluyo demikaydirigubbakcemile3
ah rosemm ya evet bak hepsi işlerini bitirmiş keyif yapıyor.ben bu hafta evde olmadığım için işde yapmadım.yemeğimde yok.offfffffffffffff be -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
allah yardımcın olsun canım
sende evine gidince keyif yaparsın.zaten mesainin bitmesine fazla bişey kalmadıyerimseniben
sende kimsin yaaaaaa taniyamadim
ah be gülüm
nerdeee eve gidince bide orda çalışıyoruz.yarının yemeğini yapmak lazım dün bir sürü çamaşır yıkandı onlar kalkacak falan falannn kız ilgi ister...ee gece kahveye gitmek gerekir..2 laf edecem açılacam yani sizin gün içinde yaptığınızı biz geceye sığdırmak zorundayızz bidesenağlama
ebrummmm gel bebem ben dün yaptım yer içer yatmaya gidersiniz kuşummmmm....ama tatlı getir gelirken ..emi bebem:1hug:
:sm_confused: tanıyamamış olabilirsin, bu nasıl ifade etmek böyle ?? -tatlicadiarzu-
kasam açık veriyooooo
kızlar nasıl bır yagmur basladı anlatamam ev zıfırı karanlık oldu kızlarda uyuyor bende kulagıma taktım muzıgımı ohhh keyıf yapıyorum pcmıde kanepeye aldım kucagıma
nunuk bebegım kolay gelsın seker sanada ellerıne saglık sımdıden yafrummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?